- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.381
ok canım ya.kusura bakma.ya ne karısık işler bunlar.annelerimiz böyle mi hamiş kalmıs acaba.plan program yaparak.hiç sanmıyorum.biz yeni nesil herseyi arastırıyoruz.kimisi atesini falan ölcüyor.
kızlar ben çıkıyorum ..:80:
çok öpüyorum hepinizi...
Allah'a emanet olun...
Kızlaaaar kızlaaar ancakki işim bitti çeklernen bankalarnan uğraşmaktan iflaaaam söküldü
Bu streste ben nası anniş olcam yafff
hosgelllldinnnn güzellik yerin gözüküyor ama
olcaksın tatlım olcaksın dert etme sen. Her şeyide kafaya takarmış hemen de umutsuzluğa kapılırmış seni seni...
hayır canım hiç bir şey yapmıyorlarmış benim annemin evlendiği tarihle abimin doğduğu tarih arasında 9 ay 20 gün filan var sen düşün artık :) ama bilmek çok iyi birşey bence sadece bunu takıntı haline getirmemek önemli. mesela plastiğin bazı çeşitleri kanser yapıyor bunu hepimiz biliyoruz ama yaşamımızın her alanında da plastikleri çeşidine bakmadan kullanıyoruz. takıntı yapmıyoruz sadece dikkat ediyoruz.
tatlım ya ne yazıkki takıntı yaptım ben.gece yatmada önce kafamdan sorular türetiyorum.saba kocişimi gönderir göndermez hemen netten bakıyorum.artık frenlicem valla olmuyo böle.
hiç kapatmıyomki sayfayı atıyorum alta undan bacım. Kalbim hep siznen yani. Neyse yarın bu kadar yoğun olmaz inşallah:26:
burcucum başka meşgaleler bul kendine bak biz hiç düşünüyozmu gebeliğin g si bilem yok dilimizde
Gülüp oynarım bende ohhhhhhh hep beraber
çok ta oynama gebe aday adayısın sen
Kıssss siz aklıma sokuyosunuz yaaaaaaaaaa hani baska mesaleler bulcaktım offffff
Oynıcam iştee
aaaaaaa hiç yapmam öle şeylerrrrrr
tatlım bak simdi aklıma takıldı dün kaynımın dogum günüydü göbiş attık biraz.yoksa yoksa :26::26::26::26::26::26:
şekerler ben yürüyüşe çıkıyorum akşam 8 den sonra girerim yine foruma hepinizi öpğyorum mucx xxxx
yok kıs o kadardan bişi olmaz
dadlummm canummmmm öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?