- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.401
şekerler ben yürüyüşe çıkıyorum akşam 8 den sonra girerim yine foruma hepinizi öpğyorum mucx xxxx
Hepinize iyi akşamlar kızlaaar yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi
kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...
canım benim yaaa cok ama cok gecmiş olsun.annelerimiz bitane yaaa.acil sifalar versinn
kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...
ya kızlar 2. çizgi cıktı dıyorum ama yaaaaaa
canım çok geçm,iş olsun.ALLAH acil şifalar versin.
demek ki hamilesin morçilek, tebriiklerrrya kızlar 2. çizgi cıktı dıyorum ama yaaaaaa
canlar adetime 5 gün war ama karnım çok ağrıo adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı bu ayda sanırım olmucak ALLAHIM HAYIRLISINI ver RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?