Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...

canım benim yaaa cok ama cok gecmiş olsun.annelerimiz bitane yaaa.acil sifalar versinn

canım çok geçm,iş olsun.ALLAH acil şifalar versin.

ya kızlar 2. çizgi cıktı dıyorum ama yaaaaaa

canım bat 6 mayıs senin...yani 24ü civarı yumurtlasan 6 günde ancak rahne yerleşir. bi 10 gün sonra da idrarda çıkar... yani pek hamiş olma şansın yok gibi( seni üzmek istemiyorum biliyosun dimi?) ama allahın işi tabi belli olmaz...her kadın her ay farklı tarihlerde de yumurtlayabiirmiş. ya da belki üstine grme gibi bi olay yaşmışsındır. bence haftasonunu atlat pzt kan testi yaptır.....allahım inşallah vermiştir bebişini ....)

canım yaa çok çok geçmiş olsunnnn

ya kızlar 2. çizgi cıktı dıyorum ama yaaaaaa

kııııııss ay inanmıyoum yaaa hadi ilk hamişimizi yazalım şuraya kan testi yaptır ama güzel haberlerini bekliooooooooooossss

canlar adetime 5 gün war ama karnım çok ağrıo adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı bu ayda sanırım olmucak ALLAHIM HAYIRLISINI ver RABBİM

du bakalım adet sancısı gebe kalanlarda da oluyo ama hemen ümitsizliğe kapılma emi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…