- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.441
olacaaaak, olaaacaaakk
kıslarrrrr günaydın, hayırlı cumalar!!!
inşallah canıımmm yaa bugünde yapsak mı yok gün aşırımı yapsak bilemedimSperm zaten 48 saat canlı kalabiliyo demii gün aşırı yapılması daha mı sağlıklı olur:44::44:
gün aşırı daha iyiymiş çünkü sperm sayısı çoğalıyomuş şans daha yüksekmiş canım
canım ovulasyon testini hangi marka kullanıyorsun ve nasıl kullanıyorsun anlatırmısınovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bi şekil oldum yaaa gebelik testinde sürekli tek çıktığı için:85::85::85:
inşallah bu ay hepimiz görürüz çift çizgiyi
Kızlar az önce gebelik testi yaptım çok silik de olsa orda 2. çizgi bana bakıyordu.
Adetıme 6 ya da 8 gün arası kaldı. şimdi ciddiye almalı mıyım.
Sabah da bi test yapmıştım ama o negatif gibiydi.
Offff bu ne belirsiz bi iş yaaa
canım ovulasyon testini hangi marka kullanıyorsun ve nasıl kullanıyorsun anlatırmısın
yok canım ben hiç kullanmadım.eger bu ay hale degilsem.ovulasyon testini kullanmak istiyorum.bende adet düzensizliği var nezaman yumurlayacagımı kestiremiyorum.o yüzden sormustum canım..çok tesekkür ederim verdiğin bilgiler içinhayırlı cumalar canıımmm
bu ay ilk kez kullanıyorum laboquıckmarka aldım 20 ovulasyon 2 gebelik testi 21.90 tl
regl olduğun güne göre başlıyorsun teste mesela ben bi kaç aydır 29-30 günde bir oluyorum normalde 12 yada 13. gün başlamam gerekiyodu (testte yazan öyle)ama belki erken yumurtluyorumdur diye erken başlamak istedimbide ilk kez yaptığım için iyiki de erken yapmışım yoksa yumurtlama günlerimi kaçıracaktım aslında kişiye göre değiştiği için bence kendin ayarlarsan başlama tarihini daha iyi olur sen kullanıyo musun:44::44:
Kızlar 36 saatte bir yani birbuçuk günde bir yapsak nasıl olurgün aşırı yapılması lazım canım...
canım nasıl 2 çizgi çıktı senin batına daha yokmuydu.İnşallah canım belkide hamilesin istersen kan testi yaptır yarın
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar.bu hayırlı günde herkesin duasının kabul olması dileğiyle
ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bi şekil oldum yaaa gebelik testinde sürekli tek çıktığı için:85::85::85:
inşallah bu ay hepimiz görürüz çift çizgiyi
Benide listaya eklermisiniz arkadaşlar
muhasebe75 36 19 mayıs
Kızlar 36 saatte bir yani birbuçuk günde bir yapsak nasıl olur
ya kızlar bu bat ın açılımı ne hani adetle ilgili bişi ama b nin anlamını çözemedim
bat : Beklenen adet tarihi (tabi biz beklemios)
valla bu ay nedense bende hiç beklemiyom hehe o kadarki gerekli olan malzemeyi bile almadım markettenn
Kizlar gunaydinnnn !!!
liste acaip uzamisshhh, ooh ohhh, ay benimde midem cok kotu suanda, ama ikinci bardak kahve yuzundenicmemeliydim ffffffffffff
ne var ne yok/? calisiyormusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?