- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.461
Günaydın cnmm..
Bende aynı dertten muzdaribim.3 gündür mide ağrısı çekiyorummm..
Kizlar gunaydinnnn !!!
liste acaip uzamisshhh, ooh ohhh, ay benimde midem cok kotu suanda, ama ikinci bardak kahve yuzundenicmemeliydim ffffffffffff
ne var ne yok/? calisiyormusunuz???
Kizlar gunaydinnnn !!!
liste acaip uzamisshhh, ooh ohhh, ay benimde midem cok kotu suanda, ama ikinci bardak kahve yuzundenicmemeliydim ffffffffffff
Ben de iş yerindeyim canım glucophage diye bi ilaç kullanıyorum ben, ölcem mide bulantısından karın ağrısındanKahveyi filan unuttum zaten canım hiç bir şey istemiyo her şey midemi bulandırıyor.
slm kızlar nasılsınız bugün
iyi diyelim iyi olalim insallah canimm, seni sormali?? naber??slm kızlar nasılsınız bugün
evet çalışıyorum ben şuan işteyim mesela ama boş kaldıkça takipteyim kızlar benim için çok iyi oldu bu site sizlerle tanışıp konuşmak çok güzel yenilikleri severim ben ondan hepimiz bayanız hepimiz evliyiz hepimiz bebiş istiyoruz ohhh varmı bundan güzeli :)))
slm canım benim keyifler yerinde
sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalim insallah canimm, seni sormali?? naber??
aynen bende senin gibiyim canim,,isteyken bos kaldikca bakiyorum, ama is esnasindada kacamak yapiyorum artik, caktirmiyorum guya, yanimdaki arkadaslar görmezden geliyorlar sagolsunlar hehheh ....
o kadarcık olsun canım beni gören duyan yok çok şükür rahatım o konuda :))) ne işle meşgulsün
kahvalti etmedigim icin oyle oldu , hataliyim .
gecmis olsun sanada canimm, kolay gelsin .
kiz herseye miden bulaniyorsa hamile olmayasin??:26:
oh ne guzel...o arkadaslariminda benden alt kalir yanlari yok yanedayanisma SIKI burda, isciler kardes, patron kallesh dermisim ....
Vergi memuruyum canim, bos durmak yok sukur, ari kovani gibiyiz, ne guzel yalnizsin sen ohhh...
sen ne yapiyorsun??
Bu dediğim ilacın yan etkileri canım ya, aynı hamilelik belirtileri gibi, değil yemek yemek kokusunu bile duymak istemiyorum, midem sürekli bulanıyo hadi hamile olsan belki bunlar insana güzel bile gelir ama şimdi hiç çekilmiyo valla 10 günde 3 kilo verdim
bende devlet işindeyim iç denetim ama asayiş berkemal
Kizlar gunaydinnnn !!!
slm kızlar nasılsınız bugün
gecmis olsun canim, calisiyormusun?? isteyken hic cekilmiyor , acaip oldum suan
:81::81::81:
Meslektasim diyebilir,ve is konusabilirim artik :82:
Takiliyorum canim
Kaca kadar calisiyorsun?
kedimerimmmmmmmmmm iyiyiz sen nasılsın gardaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?