Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kizlar gunaydinnnn !!!
liste acaip uzamisshhh, ooh ohhh, ay benimde midem cok kotu suanda, ama ikinci bardak kahve yuzunden icmemeliydim ffffffffffff
ne var ne yok/? calisiyormusunuz???

Ben de iş yerindeyim canım glucophage diye bi ilaç kullanıyorum ben, ölcem mide bulantısından karın ağrısından Kahveyi filan unuttum zaten canım hiç bir şey istemiyo her şey midemi bulandırıyor.

Kizlar gunaydinnnn !!!
liste acaip uzamisshhh, ooh ohhh, ay benimde midem cok kotu suanda, ama ikinci bardak kahve yuzunden icmemeliydim ffffffffffff

evet çalışıyorum ben şuan işteyim mesela ama boş kaldıkça takipteyim kızlar benim için çok iyi oldu bu site sizlerle tanışıp konuşmak çok güzel yenilikleri severim ben ondan hepimiz bayanız hepimiz evliyiz hepimiz bebiş istiyoruz ohhh varmı bundan güzeli :)))

Ben de iş yerindeyim canım glucophage diye bi ilaç kullanıyorum ben, ölcem mide bulantısından karın ağrısından Kahveyi filan unuttum zaten canım hiç bir şey istemiyo her şey midemi bulandırıyor.

kahvalti etmedigim icin oyle oldu , hataliyim .
gecmis olsun sanada canimm, kolay gelsin .
kiz herseye miden bulaniyorsa hamile olmayasin??:26:

slm kızlar nasılsınız bugün
iyi diyelim iyi olalim insallah canimm, seni sormali?? naber??

aynen bende senin gibiyim canim,,isteyken bos kaldikca bakiyorum, ama is esnasindada kacamak yapiyorum artik , caktirmiyorum guya, yanimdaki arkadaslar görmezden geliyorlar sagolsunlar hehheh ....

kızlar bebiş isteyenler bugün cuma ve şuan sela okunuyor duyuyorum yani o açıdan
bi yerde okumuştum bebiş isteyenler 4 cuma saati 1000 kere "ya evvel" diyecekmiş dileyenler şuan başlayabilir Allah gönlümüze göre versin aminnnnnn

o kadarcık olsun canım beni gören duyan yok çok şükür rahatım o konuda :))) ne işle meşgulsün

o kadarcık olsun canım beni gören duyan yok çok şükür rahatım o konuda :))) ne işle meşgulsün

oh ne guzel...o arkadaslariminda benden alt kalir yanlari yok yane dayanisma SIKI burda, isciler kardes, patron kallesh dermisim ....
Vergi memuruyum canim, bos durmak yok sukur, ari kovani gibiyiz, ne guzel yalnizsin sen ohhh...
sen ne yapiyorsun??

kahvalti etmedigim icin oyle oldu , hataliyim .
gecmis olsun sanada canimm, kolay gelsin .
kiz herseye miden bulaniyorsa hamile olmayasin??:26:

Bu dediğim ilacın yan etkileri canım ya, aynı hamilelik belirtileri gibi, değil yemek yemek kokusunu bile duymak istemiyorum, midem sürekli bulanıyo hadi hamile olsan belki bunlar insana güzel bile gelir ama şimdi hiç çekilmiyo valla 10 günde 3 kilo verdim

bende devlet işindeyim iç denetim ama asayiş berkemal

hmmm ,evet dedigin gibi, cekilmez bir durum , ama ne yaparsin,madem icmen gerek, katlanacaksin.
Umarim gecici bir süreliginedir, acil sifalar diliyorum canimm .

Kizlar gunaydinnnn !!!

günaydın nıkıtam şikitamm kıss kahve içme selülit yapar

slm kızlar nasılsınız bugün

kedimerimmmmmmmmmm iyiyiz sen nasılsın gardaşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…