- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.481
günaydın nıkıtam şikitamm kıss kahve içme selülit yapar
aman olmasin, bendeki cakma selülitler yeterrr, anliyacagin hafifcene var zatü (olmaz olaydilar )
servisimi beklersem saat 5 ama yok beklemem dersem 4 te kaçarım kimsede tutatamazSen?
ben birazdan cikiyorum canim, haftaya uzun calisacagim mecburen.....
haftada 22 saati dolduruyorum, normalde 30 olacak ama ebeveynlik iznimden yararlaniyorum
CANLAR , ben kacar, en güzele emanet eder sizleriii, kibakasiniz kizlar
kocamaaaannnsiziiiii
günaydın nıkıtam şikitamm kıss kahve içme selülit yapar
aman olmasin, bendeki cakma selülitler yeterrr, anliyacagin hafifcene var zatü (olmaz olaydilar )
ben birazdan cikiyorum canim, haftaya uzun calisacagim mecburen.....
haftada 22 saati dolduruyorum, normalde 30 olacak ama ebeveynlik iznimden yararlaniyorum
o nasıl bir izindir kardeş??
canlar , ben kacar, en güzele emanet eder sizleriii, kibakasiniz kizlar
kocamaaaannnSiziiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkk kötü durumdayım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımdan kan geliyor. çok ağrım ve acım var. Bu ay hüsran bana
canım yaaaaa geçmiş olsunnnnnn. önce sağlık kuzum üzülme nolur
16:10 da doktor randevum var bakalım ne diyecek. Gerçi bugün de yumurtlamamın son günü. Benim kociş de bi deli sanki tuttuğuna çok eminmiş gibi sakın ilaç alma diyo bana ben ölmek üzereyim derse giremedim tuvallete gitmekten bu gün
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkk kötü durumdayım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımdan kan geliyor. çok ağrım ve acım var. bu ay hüsran bana
inş.hamilesindir canım.evet belirtiler alında hamilelil belirtilerine uyuyor ama ben genede acele etme derim canımMerhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim bat 6 mayıs..Hesaplamalarıma göre ovulasyon zamanı 16-22 nisandı..Bizde ona göre çalışmalarımızı yaptık.İlk deneyişimiz benim merak ettiğim geçen haftadan beri devam eden kasık be bel ağrım var özellikle sol kasığıma ağrı giriyor gün içinde ve dikkat ettiğim bir diğer noktada göğüs uçlarım hafif kahverengi lekelenme olmaya başladı ve kenarlarında pütürlükler oluşmaya başladı..Forumlara baktığım kadarıyla çoğu arkadaş gebelik belirtisi diyo adetime daha 1 hafta var sizce gebe kalmış olabilirmiyim?içimden sürekli gebelik testi yapmak geliyo daha erken olduğunu bilsemde :)
kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu
kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu
ee hayırlı haber verecek yok mu ? gerçi daha erken ama
en erken 6 mayıs sanırım inşallah bu forumda olan herkese Allah nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?