Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkk kötü durumdayım idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımdan kan geliyor. çok ağrım ve acım var. bu ay hüsran bana

tolsencim çok çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma, her şeyden önemli olan sağlığın
bebiş için zaten erken, öğretmenler için en uygun zaman haziran ayında son adetini görüp, martta doğum yapmak, her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için

canım benim yaa dikkat et kendine

Merhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim bat 6 mayıs..Hesaplamalarıma göre ovulasyon zamanı 16-22 nisandı..Bizde ona göre çalışmalarımızı yaptık.İlk deneyişimiz benim merak ettiğim geçen haftadan beri devam eden kasık be bel ağrım var özellikle sol kasığıma ağrı giriyor gün içinde ve dikkat ettiğim bir diğer noktada göğüs uçlarım hafif kahverengi lekelenme olmaya başladı ve kenarlarında pütürlükler oluşmaya başladı..Forumlara baktığım kadarıyla çoğu arkadaş gebelik belirtisi diyo adetime daha 1 hafta var sizce gebe kalmış olabilirmiyim?içimden sürekli gebelik testi yapmak geliyo daha erken olduğunu bilsemde :)

kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu

inş.hamilesindir canım.evet belirtiler alında hamilelil belirtilerine uyuyor ama ben genede acele etme derim canım

kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu

bitanem bi doktora görün istersen akıntıda kötü koku enfeksiyon derler hep hamile kalmayı zorlaştırır. ama allah korusun canım yada bat ne zamandı yaklaştımı bende kötü haber tellalı gibi oldumm yaaa

kızlar benm bugün adet olmam gerekiordu ama olmadım daha. dün belirtiler gelmeye başlamıştı bugün kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…