- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.501
ee hayırlı haber verecek yok mu ? gerçi daha erken ama
Merhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim bat 6 mayıs..Hesaplamalarıma göre ovulasyon zamanı 16-22 nisandı..Bizde ona göre çalışmalarımızı yaptık.İlk deneyişimiz benim merak ettiğim geçen haftadan beri devam eden kasık be bel ağrım var özellikle sol kasığıma ağrı giriyor gün içinde ve dikkat ettiğim bir diğer noktada göğüs uçlarım hafif kahverengi lekelenme olmaya başladı ve kenarlarında pütürlükler oluşmaya başladı..Forumlara baktığım kadarıyla çoğu arkadaş gebelik belirtisi diyo adetime daha 1 hafta var sizce gebe kalmış olabilirmiyim?içimden sürekli gebelik testi yapmak geliyo daha erken olduğunu bilsemde :)
kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu
İsim Yaş Bat Sonuç
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs
kızlar benm bugün adet olmam gerekiordu ama olmadım daha. dün belirtiler gelmeye başlamıştı bugün kayboldu
yaw hatçem bende de şua oluyo akıntı gelio kuruyo ve beyaz pıtır pıtır oluyo ama benimki kokmuyo acep bende de enfeksiyonmu varkine :26:
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım BİLDİĞİM KADARIYLA o pıtır pıtır ya da pürtüklü akıntı ovulasyondan döneminin akabindeki dönem yani adet döneminin (hamile olsan da olmasan da) yaklaştığını gösteriyor.canım aramıza hoşgeldinekliyorum listeye hamiş olabilirsin ama yine de tarihini bekleki hayal kırıklıına uğrama bide emi
yaw hatçem bende de şua oluyo akıntı gelio kuruyo ve beyaz pıtır pıtır oluyo ama benimki kokmuyo acep bende de enfeksiyonmu varkine :26:
canım BİLDİĞİM KADARIYLA o pıtır pıtır ya da pürtüklü akıntı ovulasyondan döneminin akabindeki dönem yani adet döneminin (hamile olsanda olmasanda) yaklaştığını gösteriyor.
hahahahahahaha kızııımmmmmmmmmmm öle bişey olursa o test yaptırdığım tıp merkezini ayağa kaldırırım bir yanlışlık yok demi 0.5 çıktı aman diim haaa
canım BİLDİĞİM KADARIYLA o pıtır pıtır ya da pürtüklü akıntı ovulasyondan döneminin akabindeki dönem yani adet döneminin (hamile olsanda olmasanda) yaklaştığını gösteriyor.
yaw bacımmm sen hamiş olda bütün hastaneleri kaldır ayaaa nolcak
ben geldim..
kızım o testi yaptırdım hamile çıkmadım die ilaç kullandım ya. faranjit oldum die ondan diorum
BERREMMMben geldim..
tatlım hamiş olsan da olmasan da pıtır pıtır olursun korkma ve bekleama benim yumurtlama dönemim geçtiki :44:
adet günüm yaklaşıyo ondan heralde off o zaman hamiş değilim
ben geldim..
hoşgeldin....................
BERREMMM
O ZAMAN O HASTANEYİ KK OLARAK HEPİMİZ TOPTAN KALDIRALIM BACIM
ben de geldim :) hg bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?