Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım aramıza hoşgeldin ekliyorum listeye hamiş olabilirsin ama yine de tarihini bekleki hayal kırıklıına uğrama bide emi

kızlar ya size birsey danışacagım şu bir iki gündür akıntımla lekelenmeler var ve akıntımda koku olmaya başladı ne anlama geliyor şimdi bu

yaw hatçem bende de şua oluyo akıntı gelio kuruyo ve beyaz pıtır pıtır oluyo ama benimki kokmuyo acep bende de enfeksiyonmu varkine :26:

canım BİLDİĞİM KADARIYLA o pıtır pıtır ya da pürtüklü akıntı ovulasyondan döneminin akabindeki dönem yani adet döneminin (hamile olsan da olmasan da) yaklaştığını gösteriyor.

Son düzenleme:
hahahahahahaha kızııımmmmmmmmmmm öle bişey olursa o test yaptırdığım tıp merkezini ayağa kaldırırım bir yanlışlık yok demi 0.5 çıktı aman diim haaa

yaw bacımmm sen hamiş olda bütün hastaneleri kaldır ayaaa nolcak

canım BİLDİĞİM KADARIYLA o pıtır pıtır ya da pürtüklü akıntı ovulasyondan döneminin akabindeki dönem yani adet döneminin (hamile olsanda olmasanda) yaklaştığını gösteriyor.

ama benim yumurtlama dönemim geçtiki :44:
adet günüm yaklaşıyo ondan heralde off o zaman hamiş değilim

Son düzenleme:
işte geçtikten sonra bu dönem başlıyor, 1 haftaya yakın sürüyor ve sonra adet oluyosun, yumurtlama döneminde yumurta akı gibi çektikçe sünebilen tarzda bi akıntı geliyo

adet günüm yaklaşıyo ondan heralde off o zaman hamiş değilim [/QUOTE]
tatlım hamiş olsan da olmasan da pıtır pıtır olursun korkma ve bekle

kızım o testi yaptırdım hamile çıkmadım die ilaç kullandım ya. faranjit oldum die ondan diorum

O ZAMAN O HASTANEYİ KK OLARAK HEPİMİZ TOPTAN KALDIRALIM BACIM

BERREMMM
adet günüm yaklaşıyo ondan heralde off o zaman hamiş değilim
tatlım hamiş olsan da olmasan da pıtır pıtır olursun korkma ve bekle[/QUOTE]

HEEE TAAM O ZAMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…