- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
berrecim bazen yazılar geç düşebiliyor yada yanlışlıkla atlamış olabiliriz kusura bakma emi. Bilinçli selam vermeme durumu olmaz. Böle düşünürsen üzülürüm. Aramıza hoşgeldin...
Yaşınıda yaz listeye ekleyelim hep beraber destek olalım birbirimize
kızlar ilgilenen herkese çok teşekkr ederim sağlık ocağına gittim zaten. geçen haftasonundan beri var tansiyonum tansiyon takibi verdi. pazartesi yeniden gidicem. erken gebelik testleri ne oluyor ki acaba ilk defa duydum ayrıca ben hamile olduğumu sanmıyorum ya hiç bir belirti yok henüz. birden bire çıkan tansiyon dengesizliğimin dışında :)
canım yaa ne öğretmenisin. stres bizi mahvetmese bari. bugün çok yoğun değilim...
kusura bakmadım ama ne bileyim alınganlığım üstünde bu günlerde sanırım...
bursada oturuyorum ve özel sektörde çalışıyorum...
23 yaşındayım 10 aylık evliyim 6. denememiz bu 4.denemede ovulosyon testi kullandım ve o ay kimyasal gebelik yaşadım ondan sonraki ay kullanmadım test psikolojim biraz bozuldu şimdi tekrar aldım bakalım hayırlısı...
tüm anne adaylarına hayırlı evlat vermesi için dua ediyorum...
canım benim yaa bozma moralini Allah uygun bi zamanını kararlamıştırç psikolojik hamile kalamayan çok bunu unutma gönlünü ferah tut. bu arada bende bursalıyıminşallah hepimiz hamile kalıcaz tek ihtiyacımız olan sabır
ingilizce öğretmeniyim şekerim evet stresten uzak durmak lazım. buarada ben dün itibari ile yürüyüşe başladım. ve beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum. fazlaca mı gelin güvey oluyorum ve hayal kırıklığına uğrayacağım bilemiyorum. sonuçta ilk denemem. öte yandan çevremde bir çok insan ilk denemede çocuk sahibi oluyor. fakat bir yandan da bu forumdaki bazı şanssız arkadaşların hikayelerini de okuyunca içime de kurt düşmüyor değil. allah hepimizin gönlüne göre versin ve tabi hayırlısını...
yok canım artık daha iyiyim ...
çok şükür ...
hemşeriyiz o zaman...
evet sabır herşeyin başı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...
kusura bakmadım ama ne bileyim alınganlığım üstünde bu günlerde sanırım...
bursada oturuyorum ve özel sektörde çalışıyorum...
23 yaşındayım 10 aylık evliyim 6. denememiz bu 4.denemede ovulosyon testi kullandım ve o ay kimyasal gebelik yaşadım ondan sonraki ay kullanmadım test psikolojim biraz bozuldu şimdi tekrar aldım bakalım hayırlısı...
tüm anne adaylarına hayırlı evlat vermesi için dua ediyorum...
amin inşallah. sizlerle dertleşmek bana çok iyi gelio yaa
yoook ingiliz tiçırım :))) kaygı ve kurt yooook :)))) inanıcaz ve başacaz dua edicez. bende geçen ay denedim olmadı. aynı senin gibi umutlandım. göğüslerim şişti. belime ağrı girdi. kasıklarım acıdı. sonra bi baktım adet olmuşum. hep psikolojik bunlar. bu ay çok rahatım olmasada üzülmicem. 3. denemede 4. denemede hatta 1 yıl sonunda hamile kalan arkadaşlarım oldu. ben onlara bakıyorum hep))
aynen canım...
birşeyleri paylaştıkça konuştukça içimiz rahatlıyo..
bu arada nerde oturuyorsun canım...:26:
haklısın şekerim. bakma iç ses o hepimizde yok mubende rahatım bir süre deneyecekmişim gibi geliyor bana da zaten. Ama zamanı geldiğinde çocuk sahibi olacağıma inancım tam. Benim bir arkadaşım tam 7 senenin üstüne 35 yaşındayken hem de tüm umutları tükendiğinde hamile kaldı. O yüzden endişelenmiyorum
berree cim aramıza hoşgeldin. umarım duaların kabul olur. Bu arada bence hiç bozma psikolojini daha yaşın çok küçük üstelik evliliğinde çok taze. Gün gelecek allahım ol diyecek olacak. Hiç kafana takma yani. Hepimizin her ay şansı %25 üstelik bu şans sadaece 3 ila 5 gün arasında. 1 yıla kadar doktorlar bebek olmamasını normal buluyorlar. Hem belki senin bebişin annesiyle babasının biraz daha gezip tozmasına izin vermek istiyordur. Ben 32 yaşındayım iş güçten ilk denememiz olacak. Eğer bir iki kez olmayınca karamsarlığa düşersem nice olur halim. Bence kafana takma ovülasyon testleriyle filan da uğraşma allah sana da bize de muhakak meleklerimizi kavuşturacaktır.
gençosman post.alt taraflarındayım canım. ya sen?
çokda uzak sayılmayız canım bende yıldırımda oturuyorum...
Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorummm yarın görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?