Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kusura bakmadım ama ne bileyim alınganlığım üstünde bu günlerde sanırım...

bursada oturuyorum ve özel sektörde çalışıyorum...
23 yaşındayım 10 aylık evliyim 6. denememiz bu 4.denemede ovulosyon testi kullandım ve o ay kimyasal gebelik yaşadım ondan sonraki ay kullanmadım test psikolojim biraz bozuldu şimdi tekrar aldım bakalım hayırlısı...

tüm anne adaylarına hayırlı evlat vermesi için dua ediyorum...

şekerim bende çok iyi bilmiyorum ama buradaki forumlarda okudum erken gebelik testleri varmış. hani hamile kalınca bir hormonumuzun değeri yükseliyor ya işte bu hormonu daha hassas ölçüyormuş sanırım eczanede yardımcı olurlar. bunun dışında kan testi daha net sonuçlandırıyormuş. Tabi umarım boş umutlara kapılmana sebp olmam ve umarım hamişsindir. Çoğu insanda ilk 30-40 gün test sonucu ve adetin gerçekleşmemesi dışında bir belirti olmazmış. Mesala ablamın kan testinin pozitif çıkması dışında hiçbir hamilelik belirtisi olmadı. İlk beş ay çok kiloda almadığı için normal zamanlarından hiç bir farkı yoktu. Okuldaki bazı arkadaşlarımda bu şekildeydi kimisi ise beşinci hafta itibari ile çok şiddetli mide baş ağrıları halsizlik fazla uyuma vb. şikayetlerden muzdarip oluyor. o yüzden belirti bekleme.

canım yaa ne öğretmenisin. stres bizi mahvetmese bari. bugün çok yoğun değilim...

ingilizce öğretmeniyim şekerim evet stresten uzak durmak lazım. buarada ben dün itibari ile yürüyüşe başladım. ve beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum. fazlaca mı gelin güvey oluyorum ve hayal kırıklığına uğrayacağım bilemiyorum. sonuçta ilk denemem. öte yandan çevremde bir çok insan ilk denemede çocuk sahibi oluyor. fakat bir yandan da bu forumdaki bazı şanssız arkadaşların hikayelerini de okuyunca içime de kurt düşmüyor değil. allah hepimizin gönlüne göre versin ve tabi hayırlısını...

canım benim yaa bozma moralini Allah uygun bi zamanını kararlamıştırç psikolojik hamile kalamayan çok bunu unutma gönlünü ferah tut. bu arada bende bursalıyım inşallah hepimiz hamile kalıcaz tek ihtiyacımız olan sabır

yok canım artık daha iyiyim ...
çok şükür ...
hemşeriyiz o zaman...
evet sabır herşeyin başı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

yoook ingiliz tiçırım :))) kaygı ve kurt yooook :)))) inanıcaz ve başacaz dua edicez. bende geçen ay denedim olmadı. aynı senin gibi umutlandım. göğüslerim şişti. belime ağrı girdi. kasıklarım acıdı. sonra bi baktım adet olmuşum. hep psikolojik bunlar. bu ay çok rahatım olmasada üzülmicem. 3. denemede 4. denemede hatta 1 yıl sonunda hamile kalan arkadaşlarım oldu. ben onlara bakıyorum hep ))

berree cim aramıza hoşgeldin. umarım duaların kabul olur. Bu arada bence hiç bozma psikolojini daha yaşın çok küçük üstelik evliliğinde çok taze. Gün gelecek allahım ol diyecek olacak. Hiç kafana takma yani. Hepimizin her ay şansı %25 üstelik bu şans sadaece 3 ila 5 gün arasında. 1 yıla kadar doktorlar bebek olmamasını normal buluyorlar. Hem belki senin bebişin annesiyle babasının biraz daha gezip tozmasına izin vermek istiyordur. Ben 32 yaşındayım iş güçten ilk denememiz olacak. Eğer bir iki kez olmayınca karamsarlığa düşersem nice olur halim. Bence kafana takma ovülasyon testleriyle filan da uğraşma allah sana da bize de muhakak meleklerimizi kavuşturacaktır.

haklısın şekerim. bakma iç ses o hepimizde yok mu bende rahatım bir süre deneyecekmişim gibi geliyor bana da zaten. Ama zamanı geldiğinde çocuk sahibi olacağıma inancım tam. Benim bir arkadaşım tam 7 senenin üstüne 35 yaşındayken hem de tüm umutları tükendiğinde hamile kaldı. O yüzden endişelenmiyorum

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27----------------------------------------------- -8 mayıs
haticemm-------------25------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
22012010-------------19------------------------------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
berree---------------23--------------------------------------------------20 mayıs
seymenk-------------25--------------------------------------------------21 mayıs

baktık olmuyo tüp müp yaparız bişiler

bakıyorum umutsuzluklar yine artmış.Umutsuzluk yok bebiş var.Şartlı bebişte yok ama.Gelen hayırlısıyla RAbbim ne zaman nasip ederse o zaman.Hem durun buradaki herkesin daha 1 veya 2 ay olmuş deneme.Bu işler kısmet işi geç olsun.ALLAH herkesin kucağına bebek nasip etsin.Sıkıntı stres yok kızlar siz daha bat zamanınıza varken bile acaba sorusunu sordukça strestende olmaz bunu unutmayın.

hoşbuldum teşekkür ederim canım...
amin inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
haklısın canım artık daha iyiyim zaten o günler geçti birazda doktor mağduru oldum...
ümitlendirdi beni test sonucum çıkmadan 3mm birşey var olduğunu yakında kese oluşacağını emin bir şekilde hamile olduğumu söyleyip ümitlendirdi...
sonuçtan sonrada olmadığımı tabii sonrasını benim halimi düşünün...
ama geçmişte kaldı...
önümüzdeki aylara bakalım...
senin içinde hayırlısı olsun canım...
yok yok sen burda olduğun sürece biz seni karamsarlığa düşürmeyiz merak etme...

Anam gelecek ayki liste çoğalıyor :

1. rabia1984
2. asliyan
3. kolera_vebasi+
4. tolsen
5. berree
6. nisanur_2007
oy oy gelsin bebeciklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…