Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende bende istiyorum bebiş benide alın aranıza daha önce yazdım ama cevap alamadım 25 yaşındayım bat 21 mayıs listede bana da yer varmıııı

yer olmazmı hiiiiç listemiz büyüsünnn motivasyon olsun birbirimize destek olalım bunun için buradayız :) aramıza hoşgeldinnn

Aminnnnnnn cucu... benimde reglim bu gün bitti. hepimizin hakkında hayırlısı. bu arada kızlar neler yapıyorsunuz bat ı mayısın ilk haftası olanların tam ovulasyon dönemi haberiniz olsun...

eveeet ben ovulasyon dönemimdeyim:) gün aşırı tam gaz yola devammmm

kızlar benm bugün yine tansiyonum çok çıktı. 154-114 baş ağrısı ile uyandım. allahım noluyo bana. anlamadım gitti

neden olduğunu bilmiyoruz ki. tansiyon takibi yapıyorım pazartesinden beri. daha önce çok düşük olan tansiyon şimdi çıkıyor. anlamadım gitti.

<-- anlamadim bunu,

sen yinede takibi birakma , doktora gitmeyi dusunuyormusun? yoksa bekliyecekmisin,duzelirmi diye? umarim ciddi bisey degildir, havalarin degisimi olabilirmi?? :26:

selam kızlar benimde dünden itibaren pazara kadar yumurtlama zamanım ( yumurtlama kelimesi komiğime gidiyor ) neyse pazara kadar yakalamam lazım kocişi.Akşam yorgundu kıyamadım neyse artık bu akşamdan itibaren başlarım c.tesiyş kaçırmam lazım muhakkak.ALLAH'ım yardım et bize.

<-- anlamadim bunu,

sen yinede takibi birakma , doktora gitmeyi dusunuyormusun? yoksa bekliyecekmisin,duzelirmi diye? umarim ciddi bisey degildir, havalarin degisimi olabilirmi?? :26:

............yanlışlıkla olmuş canm benm hehe sen söylemesen fark etmicem bile pardonnn

doktora gittim zaten 1 hafta tansiyon takibi yapmamız gerek dedi. pzartesi yeniden gidicem

ben kocişe yumurtlama dönemim diyince tavukmusun sen dio
Tatlım gün aşırı emi bi gün ara ile. çünkü 2 günde bir spermleri daha güçlü hale getiriyomuş. Olasılık yükseliyormuş. Netten çok araştırdım

ben dayanamıcam yaptırıcam bir kan testi. :) idrarda çıkmaz daha demi

bence yaptırma biraz daha adrenalin yükselsin heyecan heyecan

Aslında bekleme süresi bile ne güzel dimi. Maşallah hepimiz sağlıklı aklı başında anne aday adaylarıyız. Evliliklerimiz var zor şartlarda değiliz kıymetini bilmek lazım ve tadını çıkarmak lazım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcıları olsun. Bebek oluşum mucizesini hepimiz yaşayalım inşallah. Bebişlerimiz karnımızda bize boks yaparken gülümseyelim. Ne güzel olur dimi. Hayali bile bir başka :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…