- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
benide listeye ekleyin yaş 30 bat 7mayıs....
benide eklerseniz sevinirim yaş 19 bat belli olmuyor bugün adetim
bende bende istiyorum bebiş benide alın aranıza daha önce yazdım ama cevap alamadım 25 yaşındayım bat 21 mayıs listede bana da yer varmıııı
Aminnnnnnn cucu... benimde reglim bu gün bitti. hepimizin hakkında hayırlısı. bu arada kızlar neler yapıyorsunuz bat ı mayısın ilk haftası olanların tam ovulasyon dönemi haberiniz olsun...
İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZZ VE YENİ TOPİKLER ACARIZ
kızlar benm bugün yine tansiyonum çok çıktı. 154-114 baş ağrısı ile uyandım. allahım noluyo bana. anlamadım gitti
tatlım aramıza hoşgeldin kafama göre yazdım bat tarihini belkim tutar o gün bakar test yaparsın belli mi olur))
cok gecmis olsun canimm, durduk yerdemi ? yeterince su iciyormusun?
neden olduğunu bilmiyoruz ki. tansiyon takibi yapıyorım pazartesinden beri. daha önce çok düşük olan tansiyon şimdi çıkıyor. anlamadım gitti.
<-- anlamadim bunu,
sen yinede takibi birakma , doktora gitmeyi dusunuyormusun? yoksa bekliyecekmisin,duzelirmi diye? umarim ciddi bisey degildir, havalarin degisimi olabilirmi?? :26:
ben dayanamıcam yaptırıcam bir kan testi. :) idrarda çıkmaz daha demi
kızlar benm bugün yine tansiyonum çok çıktı. 154-114 baş ağrısı ile uyandım. Allahım noluyo bana. Anlamadım gitti
kendımı listede görmek ne enteresan ya :)
selam kızlar benimde dünden itibaren pazara kadar yumurtlama zamanım ( yumurtlama kelimesi komiğime gidiyor ) neyse pazara kadar yakalamam lazım kocişi.akşam yorgundu kıyamadım neyse artık bu akşamdan itibaren başlarım c.tesiyş kaçırmam lazım muhakkak.allah'ım yardım et bize.
ben dayanamıcam yaptırıcam bir kan testi. :) idrarda çıkmaz daha demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?