- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ben kocişe yumurtlama dönemim diyince tavukmusun sen dio
Tatlım gün aşırı emi bi gün ara ile. çünkü 2 günde bir spermleri daha güçlü hale getiriyomuş. Olasılık yükseliyormuş. Netten çok araştırdım
inşallah yanına bide hamiş koyarız da daha enteresan olur
sağolasın bitanem benim.ay bir tutturabilsek şu güçlü spermleri zaten gelsin bebişler ohoh
rabia dün ne güldüm yaa. Annem aradı dediki kızııım müjde hamilesin! Hemde ikiz. Ne alaka be dedim. Falda çıktı dio yaaaa
aman canım inşallah öyle olur ay ay ne güzel olur.ne demişler falan inanma falsızda kalma.sen inanmasanda aklının bir köşesinde dursun bakarsın bu ay tutar.
eveeet ben ovulasyon dönemimdeyim:) gün aşırı tam gaz yola devammmm
ah süper belki de çoktaaaaaaaan buluştular bir yerde şekerim tabi ben böyle dedim diye sakın ipin ucunu bırakma pekiştirmek lazım. Ben inanıyorum ki sen bu ay miniğine kavuşacaksın
kızlar benm bugün yine tansiyonum çok çıktı. 154-114 baş ağrısı ile uyandım. allahım noluyo bana. anlamadım gitti
Kolera vebası nasıl gidiyor hala çok mu yoğunsun... Benimdel ovulasyonum gelecek hafta ve benimde okudaki en yoğun haftalarımdan biri olacak gelecek hafta. Yorgunluktan eve gelince bayılıp kalmam inşallah :26:
kızlar stres falan yok.Kafaya bişey takmıyoruz işi işte bırakıyoruz .Bebişlere kavuşana kadar sabır ve sakin davranıyoruz.
kızlar ilgilenen herkese çok teşekkr ederim sağlık ocağına gittim zaten. geçen haftasonundan beri var tansiyonum tansiyon takibi verdi. pazartesi yeniden gidicem. erken gebelik testleri ne oluyor ki acaba ilk defa duydum ayrıca ben hamile olduğumu sanmıyorum ya hiç bir belirti yok henüz. birden bire çıkan tansiyon dengesizliğimin dışında :)
erken hamilelik belirtlileri ,
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
bakın bakalım kızlar kaçı var sizde :82:
merhaba..
Bizde mayıs ayında bebiş istiyoruz allah izin verirse inşallah...
Benimde mayıs 20 beklenmeyen günüm ayrıca bu ay ovulosyon testi kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?