Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sağolasın bitanem benim.Ay bir tutturabilsek şu güçlü spermleri zaten gelsin bebişler ohoh

rabia dün ne güldüm yaa. Annem aradı dediki kızııım müjde hamilesin! Hemde ikiz. Ne alaka be dedim. Falda çıktı dio yaaaa

aman canım inşallah öyle olur ay ay ne güzel olur.Ne demişler falan inanma falsızda kalma.Sen inanmasanda aklının bir köşesinde dursun bakarsın bu ay tutar.

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
22012010-------------19------------------------------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
seymenk-------------25--------------------------------------------------21 mayıs

ah süper belki de çoktaaaaaaaan buluştular bir yerde şekerim tabi ben böyle dedim diye sakın ipin ucunu bırakma pekiştirmek lazım. Ben inanıyorum ki sen bu ay miniğine kavuşacaksın

ahh canım inşallah ağzın balll yesin gelsinnnn bebişlerimizzzzzzzzzzzz

kızlar benm bugün yine tansiyonum çok çıktı. 154-114 baş ağrısı ile uyandım. allahım noluyo bana. anlamadım gitti

şekerim yorgunluk, uykusuzluk, ağır yemekler, mineralli besinler, sinir bozukluğu vb. şeyler tansiyonu yükseltebiliyormuş . her nekadar heyecanla beklemek keyifli olsada bence bir an önce erken gebelik testlerinden yapmalısın. Çünkü dr çok olası yükseklik devam edecek olursa ilaç verecektir. Gerçi bir arkadaşım (35-40 gün önce doğum yaptı) bat geçtikten sonra yapmasına rağmen çıkmamıştı testte. kan testiyle öğrenmişti. Ama yine de şansını bir dene derim.

Kolera vebası nasıl gidiyor hala çok mu yoğunsun... Benimdel ovulasyonum gelecek hafta ve benimde okudaki en yoğun haftalarımdan biri olacak gelecek hafta. Yorgunluktan eve gelince bayılıp kalmam inşallah :26:

kızlar ilgilenen herkese çok teşekkr ederim sağlık ocağına gittim zaten. geçen haftasonundan beri var tansiyonum tansiyon takibi verdi. pazartesi yeniden gidicem. erken gebelik testleri ne oluyor ki acaba ilk defa duydum ayrıca ben hamile olduğumu sanmıyorum ya hiç bir belirti yok henüz. birden bire çıkan tansiyon dengesizliğimin dışında :)

merhaba..
bizde mayıs ayında bebiş istiyoruz allah izin verirse inşallah...
benimde mayıs 20 beklenmeyen günüm ayrıca bu ay ovulosyon testi kullanıcam...

Son düzenleme:
Kolera vebası nasıl gidiyor hala çok mu yoğunsun... Benimdel ovulasyonum gelecek hafta ve benimde okudaki en yoğun haftalarımdan biri olacak gelecek hafta. Yorgunluktan eve gelince bayılıp kalmam inşallah :26:

canım yaa ne öğretmenisin. stres bizi mahvetmese bari. bugün çok yoğun değilim...

kızlar stres falan yok.Kafaya bişey takmıyoruz işi işte bırakıyoruz .Bebişlere kavuşana kadar sabır ve sakin davranıyoruz.

canım adet tarihine daha çok var zaten belirti olmaması normal. hem herkeste belirti olacak die bişi yok dimi ama

erken hamilelik belirtlileri ,

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

bakın bakalım kızlar kaçı var sizde :82:

daha hiç bi belirti yok çünküüüü çalışmalar devam ediooooooooo

inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız mayıs ayında...

selam bile vermediniz...
hoşçakalın.

merhaba..
Bizde mayıs ayında bebiş istiyoruz allah izin verirse inşallah...
Benimde mayıs 20 beklenmeyen günüm ayrıca bu ay ovulosyon testi kullanıcam...

berrecim bazen yazılar geç düşebiliyor yada yanlışlıkla atlamış olabiliriz kusura bakma emi. Bilinçli selam vermeme durumu olmaz. Böle düşünürsen üzülürüm. Aramıza hoşgeldin...
Yaşınıda yaz listeye ekleyelim hep beraber destek olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…