Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

walla dedigim gibi , karnim agiriyor canimm...ellerim buz gibi.
Acikmis olabilirsin tabi canimmm, bat'in gelmedenki bulantiyi saymiyorum belirti olarak, garantili degil nede olsa...insallah tutmustur ama
Senden naber??

nikitam valla bende saymıyorum. Hatta umutsuz yapıyorum kendimi hamile olmaya değil hamile olmamaya hazırlıyorumki hayal kırıklığı olmasın diye

süpersin valla sen olmadan olmuyor

gözümmmmmmmmmmmmmmmmmmsünnnnnnnnnn

nikitam valla bende saymıyorum. Hatta umutsuz yapıyorum kendimi hamile olmaya değil hamile olmamaya hazırlıyorumki hayal kırıklığı olmasın diye

gözümmmmmmmmmmmmmmmmmmsünnnnnnnnnn

aynen canimin ici, walla bende oyle ....
koleram, senin adini gordukce aklima hep bir film geliyor....'' love in the time of colera''
izlemismisindir acep?

madammim benimmmmm, nasilsinnn canimmmmm

ayyy şekerim bende şimdi sana yazıyordum valla iyiyim bebem ne olsun huzurlu ve mutluyum bugün rüyanın etkisi sanırım üzerimde hala bide dün çok başım ağrıyordu ya akşamda hiç geçmedi 9 da bi yattım sabah ola hayrola neyse gayet iyiyim şimdi uykumuda almışım ya ohhh değmeyin keyfime bugün neyse uzun uzun yazdım kusura bakma şekerim eeeeeeee seni sormalı nikitam halin keyfin oğluşun nasıl bakalım parka gittinizmi

bende hep öyle yapıyorum ama hayal kırıklığı yine yaşıyorum

yaaa :26:

aynen canimin ici, walla bende oyle ....
Koleram, senin adini gordukce aklima hep bir film geliyor....'' love in the time of colera''
izlemismisindir acep?

yok hayatım izlemedim vallah

bende dedişimi görmek istiom rüyamdaaaaa :84::84::84::84:

canimmmm, tsk.ler ,iyidir iste, bildigin gibi, tabisi goturdum dun oglani parka, benim icinde iyi oluyor bilioyormusun, acik hava, yemyesil her taraf, diger annelerle kakara kikiri guzel oluyor,yasit olunca hemde ohhhh muhabbet cinliyor parkta wallahi
aksam utumude bitirdim , ama belim koptu diyebilirim,
kisss, bazen oyle basagrisi tutar bendede ,herkeste vardir, migren falan olmasinda, zavalli annecim cok cekiyor basagrilarindan, bende ona cektim zahar

berre yoksa biz varız aşk meşk olsun
yavyuummm, caniminiciii ...berre buralardadir diye onu uyandiram didim katilsin deyi sohbete:76:
hepinisi coh seviiim bennnn , sizde peni seviiin olurrrmu??

ben seni çook sevdim nikitacık valla herkesler iyi burda daha yeni geldim aranıza ama ısındım konuda aynı olunca malum

kızlar birşey sormak istiyorum bir liste görmüştüm anne adayları adet günleri hamilelik flan yazıyordu o listeyi kim düzenliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…