Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evet yastık işini bende yapıyorum arada hiç değilse içim daha huzurlu oluyor

bisi daha sorucam simdi bazilari yumurtlama gunu her gun diger zamanlarda adete kadar gun asiri dio buna ne diosunuz yumurtlama zamanlari da mi gun asiri olmali sizceeee her gun yapilsa o zamnalari sansn daha cok olmazmi sonucta surekli bi sperm girisi olucak yaneeee

:87:offff bak gene kafam takıldı geçen adetim bittiğinden beri ateşimi ölçüyorum her sabah düzenli bir şekilde hani diyorlar ya ateşte yükselme olursa hamiş olunabilirmiş ay benimki ya sabit kalıyor iki gün yada yükseliyor dün ve bugun 2 derece yükselmiş mesela bilen duyan varmı bu konu hakkında bişilerr

cnm ates olayi soylleee;yumurtlamadan once hafif bi ates dususu oluo yumurtlama olduktan sonra da yukselio eger adet olucaksan 1 2 gun onceden dusuo (tabi bazilarida adet olsada dusmuo yani kisiye gore degisio)eger atesin duserse hamis diilsin ama adete kadar duzenli artis olur ve de adet gunun de atesin dusmezse hamissin

ama bu seferde şöyle deniyor hergün ilişki olursa spremin kalitesi düşük olurmuş güçlenmesi için bir gün geçse aradan daha iyi diyiler amannnn ne biliyim valla herkes birşey diyor aslında hiç kafaya takmamak ama elde diil işte sanki eskiden annelerimiz bu şekildemi davranıyormuş ama maşallah çatır çatır doğmuşuz :))) doktorlarda gün aşırı olsun diyorlar yinede sen bak insan kendini nasıl ii hissediyorsa o şekilde davranmalı bidahamı gelicez dünyaya dimi ama rabbim istedikten sonra hepsi olucak diye düşün

ayyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten mii heyoo hadi bakalım inşallah düşmez diye dualar edelim bence yinede çok umutlu olmiimde hüsran olmasın ama bak 1 dk da olsa mutlu ettin beni çok mersiii

ayyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten mii heyoo hadi bakalım inşallah düşmez diye dualar edelim bence yinede çok umutlu olmiimde hüsran olmasın ama bak 1 dk da olsa mutlu ettin beni çok mersiii

ama ben sizden yarim satte cvp aldimmm
neyse senin bu sabah atesin kacti cnm bide batin ne senin ates tablonu yazsana merak ettim

kızlar hani demin demiştim okudunuz mu bilmiyorum rüyamda şu hayatta en çok sevdiğim rahmetli dedemi gördüm ona yardım ediyordum bişeyde ve rüya tabirlerinin yorumuna bakarmısınız ayyy çok mutlu oldum yaaa ağlıycam valla dedemi gördüm diye zaten sabah bi posta ağladım şuna bakarmısınız ne yazıyor aynen copy paste yapıyorum yazıyı
Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.

hadi inşallah

ama ben sizden yarim satte cvp aldimmm
neyse senin bu sabah atesin kacti cnm bide batin ne senin ates tablonu yazsana merak ettim

23 nisan 36.7
24 nisan 36.1
25 nisan 36.4
26 nisan 36.5
27 nisan 36.5
28 nisan 36.6
29 nisan 36.6
30 nisan 36.8
01 mayıs 36.7
02 mayıs 36.7
03 mayıs 36.8 en son bu işte batımda 12 mayıs canım

şeyy bide geç yazdın diye düşünme olurmu üzülürüm bak işyerindeyim ben iki işi birden yürütmeye çalışıyorum yoğunluk oluyor bazen tamam

İsim Yaş Bat Sonuç
migi 29 2 Mayıs
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
ncncn 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 24 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs

[/QUOTE]

Son düzenleme:

cnm satin ne peki bide kac gunde bir oluosun

canım benm ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmiyordum rahmetli annemi görüyordum sık sık rüyamda. bana bir iş yaptırmıyordu. hayırlısı olsun hayatım inşallah

canım benm ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmiyordum rahmetli annemi görüyordum sık sık rüyamda. bana bir iş yaptırmıyordu. hayırlısı olsun hayatım inşallah

yaa düşünüyorum da bi ışık olabilir bu bana çook uzun süredir görmüyordum dedemi ve hayatımda en çok sevdiğim insanlardan biriydi dedecim bide böyle rüya tabiri filan olunca ay ne bilim içim kıpır kıpı oldu ama tabi bendee hiç bi belirti yok o başka

ya o olmasa bile bir iç ferahlığı değil mi aradığımız. sen keyfine bak. illaki belirti olacak die de bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…