- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.921
hemen söylim canım 17 nisan ve ben 26 günde bir oluyorum
ya o olmasa bile bir iç ferahlığı değil mi aradığımız. sen keyfine bak. illaki belirti olacak die de bişey yok
kesinlikle dediğin çok doğru psikolojik oluyormuş ya genelde herşey belkide odur ama dedecimi görmem kesinlikle psikolojik değildir sanırım
ne guzel , agrisiz sancisiz gecirmissin iste ....genc kizken cok cektim, oglumu dogurdum o agrilar kayboldu,....anacim adet sancisimi?? agrisimi?? yok oldular!!! :44:yaw benim çok merak ettiğim bişi var şimdi ben zaten normal hayatımda adet dönemimde bile hiç bi belirti yaşamadım bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yani bunların hiç biri bana olmadı gayet usluca gelirdi öylece de giderdi pekim ben şimdi hamile olsam neremden anlıcam ki ya bi belirti vermezse bana acaba belirtisiz hamile olanlar varmıdır aranızda ya da tanıdıklarınızda varsa bi yardımcı olunda yüreğime su serpilsin sevgili yoldaşlarım (aha bi öksürdüm kasığıma ağrı girdi şuan) yorumlarınızı merakla bekliyorum :87:
benim bildigim , hamileleri uyusturmamalari gerekiyor....oyle hatirliyorum.kıslar şimdi bende gebelik şüphesi var ya her bi yerimi kontrol etmeye çalışıyorum 1 dişim ara ara ağrıyor az önce doktoru aradım git yaptır dedi ama korktum yine de yaaa, yarına randevu aldım diş hekimi de yapılabilir dedi, siz ne dersiniz
sonuçta lokal anestezi yapılacak:/
kiz , bi yere ben 'gunasiri yapmak lazim 'yazdigimi hatirliyorum, hanimlarin bunun saka oldugunu bilerek yazmistim, ama arkadasim 'gunasiri'yapmak iyi degilki....sperm kalitesi 0 olur.bizde bir hafta boyunca adetim biter bitmez gün asırı iliski yasadık.ama eşim badanaya kalkıstı.arada yine devam ettik.bakalım hayırlısı.bide cok yordum kendimi.olmazsa nisan ayında 1 ay boyunca gün asırı yapıcaz.valla oda cok yorucu oluyor.bende ne yapacagımı sasırdım.
gunaydinnn hatceeeemmm , nassin bakam??günaydın hanımlar
berremmm, halvetin hayirli olsun canimm:78:günaydın...
kızlar ben akşam test yaptım yumurtlamışım...
dogru madammim....yumurtladigin gun normalden daha fazla SICAK olurmus kadinlar.:87:offff bak gene kafam takıldı geçen adetim bittiğinden beri ateşimi ölçüyorum her sabah düzenli bir şekilde hani diyorlar ya ateşte yükselme olursa hamiş olunabilirmiş ay benimki ya sabit kalıyor iki gün yada yükseliyor dün ve bugun 2 derece yükselmiş mesela bilen duyan varmı bu konu hakkında bişilerr
tahmin ettim cnm erken oldugunu 25inde yumurtluo gibi gozukuosun bence umutlanma aa tablon gayet ii gozukuo bide istikrarli bi yukselis gordum ben ama:26:
peki diger aylarda da olcmusmuydun hic bide adetinden hemen sonra atesin yuksek olurmuydu seninn
Özlemissin hayatim dedeni....kesinlikle dediğin çok doğru psikolojik oluyormuş ya genelde herşey belkide odur ama dedecimi görmem kesinlikle psikolojik değildir sanırım
yok canım ya bu ay ilk defa başladım zaten ateş ölçümü de adetin başladığı gün başlıyormuşsun ama ben bilmiyordum bu ay tutmazsa bidahakine o şekide başlıycam zaten doğrumudur bu varmıdır bir bilgin
Özlemissin hayatim dedeni....
bende Özledim bende!! keske hayatta olaydida sarilaydim
yada sana baska birsey anlatiliyordur, kimbilir? Allaha ayan, bize karanlik
selam herkese günaydınlarrrr
gunaydin kizlarrr
yazilmis herseyi okumaya calistim .... Nasilsiniz??
kolera ne alemlerde yahu
walla dedigim gibi , karnim agiriyor canimm...ellerim buz gibi.günaydın canım aramıza hoşgeldin
[
günaydın canımm benimmm sen nasılsınnn
Hamilelik belirtisimidir açlıkmıdır nedir midem bulaniii hafiften
evet adetin ilk gunu baslanio ama senin tablonda yuksek seyirlerde o yuzden sadce bi dusu bide yukselis var orda ona gore ben yorum yaptim ama dogru yorum icin adetinin ilk gununden bakmak lazim cunku atesinin gercek degerlerini gormek acisindan..bide her sabah ayni saatte daha yataktan kalkmadan bide dil altindan olcuceksin
kolera vebası karabasanın hası sarsılmakta en kralınızın klası
Burdayım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
walla dedigim gibi , karnim agiriyor canimm...ellerim buz gibi.
acikmis olabilirsin tabi canimmm, bat'in gelmedenki bulantiyi saymiyorum belirti olarak, garantili degil nede olsa...insallah tutmustur ama
senden naber??
evet evet aynen öyle yapıyorum bende bakalım hayırlsı beklicez artık 12 sini yapcek bişi yok canım sağol engin bilgilerin için :)))
kolara şekerim sen adet oldun mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?