Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
682
23
33
Edirne
arkadaşlar mayısta ilk defa deneyecekler,dememiş mayısa kalmış olanlar,bu ay artık olsun diyenler.mayıs için liste yapalım.burada hep birlikte bekleyelim ne dersiniz.benim bir sonraki BAT 10 mayıs 2012 haydi sizde yazın ve hepimiz dahil olalım.birlikte paylaşalım.
neler yapıyor ne yiyor ne içiyorsunuz.bunlarıda bilmek isterim.

Son düzenleme:

merhaba aslında bende istiyorum ama mayısta kalırsam tahiminen ocak ayında doğum yaparım havalar çok soğuk olur yaz başı bana daha mantıklı geldi en iyi allah nasip ederse temmuz ayı benim için uygundur.allah hepimizin yarımcısı olsun inşallah

evet ocakta doğucak eğer olursa sene başında tam yaşını doldurur diye düşündüm.ben ekim doğumluyum.sene sonu olması bana hep dezavantaj oldu.mesela altı yaşında okula başladım:)

Bizimde bu ay 3. denememiz. Çocuk isteyen çiftler bence çalışmalara başlasın, ben hemen hamile kalırım sanıyordum, henüz kalamadım. O yüzden doğum ayını şimdiden düşünmeyin bence

ben bu ay evleniyorum ilk defa deneyeceğim umarım olur:) ama söylediğin doğru kısmet bu işler.batı yaz ne zaman olduğunu.birde herhangi birşey kullanıyormusun?ilaç veya bitkisel birşey

arkadaşım bende varım bat 10 mayır olursa ilk çocuk olcak..

Eveet biz de artık mayısta ciddi anlamda istiyoruz,benim 16 haftalık doğum iznime en uygun aylar mayıs-haziran oluyor.Umarım 2 ay içinde olur,Ama beni önce aydınlatmanız lazım kızlar,bu bat falan ne oluyor?nasıl hesaplanıyor?

Soğan kürüne başlamayı düşünüyorum regl dönemimden sonra,başka var mı önerdiğiniz şeyler?o ayakları dikip yatmak falan bana pek inandırıcı gelmiyor.

Son düzenleme:

bat beklenen adet tarihi demek canım.

herkese günaydın
kızlar beni de ekler misiniz? yalnız bat hep değişiyor düzensiz olduğu için. ama tahminen 29 nisan-4 mayıs arası. nisanı geçer diye düşünüyorum. bu defa olmazsa mayıs ayı içerisinde aşılama yaptıracağız. ben bu ay soğan kürü yapıyorum. pco var bende. eşimde de sperm sorunu olduğu için keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.

hoşgeldiniz kızlar bakalı o zaman minik bir listemiz var
isim----bat
orkide-(29 nisan-4 mayıs)
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)

bu durumda ilk haberi orkideden bekliyoruz:))

ben arada bir incir yiyorum ve bal çörek otu tarçın yiyorum.ilk ay olucak.tam yumurtlama döneminde bal ayında olucam

merhabalar arkadaşlar bende 9 aydır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz ikimizde doktoragittik fakat bi problem yok dediler bakalım bekliyoruz (

isim----bat
orkide-(29 nisan-4 mayıs)
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)

hadi bakalım.hayırlısı.
rüveyda en yakın seninki oldu bu durumda.ilk haberleri senden almayı bekliyoruz.bu arada senin çalışmalar halen devam etmektedir herhalde yada olduysa olmuştur bile.sadece bize öğrenmesi kalmıştır.

ben bu ay ilk defa ovilasyon testi kullandım. bu arada doktoruma da kontrol için gittiğimde yumurta çatlama gününü tespit ettik. yani ovilasyon testi doğru söylüyor. ama tars giden tek şey eşimle zamanlamayı pek tutturamadık gibi ama belli de olmaz. Rabbim ol derse olur. beklenen adet günümü de doktorum söyledi. şimdiden çok heyecanlıyım. inşallah ilk güzel haber benden gelir ben de ayağımı sürüyerek sizleride arkamdan getirrim

inşallah öyle olur diyorum.ben belli olduğu tarihlerde bak ayında olucam fakat geldiğimde hemen bakıcam.evet olursa ayağını sürü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…