Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrık ederım taze gelin :) benım adetım eskı duzenıne dondu sanırım 21 günden 27 güne çıktı yenı batımı yazarsan sevınırım 23 mayıs.. birdee topiğin ilk hamişi belli oldu die bılıorum yeşim83 :) hemen nazar boncuu takalım..

canım benim senin batın 15-20 nisanmış.çalışma için en uygun günlerdesin aman sakın boş geçme bebek için çalış çabala :)))

canım benim sat 14 nisandı zaten klomen kullandım ardından ovitrielle çatlatma iğnesi oldum tabiiii bunlar yeterli değil.bide ilişki lazım D 26-27-28 de ilişki dedi doktorum.ama biz 25-27 nisan da ilişkimiz oldu.bide 2 mayısta.bu ay pek umudum kalmadı.dularınızı bekliyorum.ya gerçi riskli günlerin hepsinde sonuç itibariyle sperm vardı.tutacaksa böyle de tutar.bakalım nasip.ama dua edin lütfen.10 aydır korunmuyorum.ve yengem yeni doğum yaptı öyle güzel ki minik bi bebeğe sahip olmak,onu koklamak.rabbim hepimize nasip eder inşallah.maıs hepimiz için umut olsun.ve uğurlu gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh....................

benide eklermisiniz kızlar bat 6 mayıs . gerçi pek umutlu değiilim bu ay ama bakalım hayırlısı.

benide eklermisiniz acaba bat 14 mayis 10 aydir calisiyoruz inatci gelmedi:)))))gerci bu aydanda pek umitli degilim yumurtlama donemimde sadece bir gun calisabildik is geregi kocisi yoktuda :)))ama nasip kismet yinede...yaa bide bisey soracam sizlere bat ima daha 14 gun var ama heran adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var ki yumurtlama donemim bitince gecerdi normalde,,sizce bu nedir ??????

kızlar benide ekleyin bat 14 mayıs bakalım bu ay ne olacak 6. ayımız bebiş için denemeye devammm

Son düzenleme:
wen tebrik ediyorum seni. bir ömür mutlu olursun inşallah. evlenir evlenmez çocuk isteyen az bulunur valla. ben pişmanım bunca yıl ertelediğim için. en iyisini yapıyosun valla. bu arada benim adetin bugün 34. günü. henüz bir şey yok. 2 gün önce idrar testi yaptım. yarım saatten sonra silik 2. çizgi çıktı ama tabi yarım saatten sonra güvenilir olmuyor. beklemedeyim yani.

merhaba canım. ben ilk hamile kaldığımda senin gibi kasıklarımda sancı vardı yumurtlamadan sonra geçmeyen. inşallah güzel şeylerin işaretidir.

İKİMİZ BATI AYNI GÜN HADİ BAKALIM MÜJDELİ HABERLER VERİRİZ İNŞALLAHHHH

canım bence yine çok uygun günlerde ilişki olmuş. umutsuz olma emi. inşallah bebişin seninle olur bu ay. bu ay hep beraber umutlu düşünelim, güzel haberler alalım

merhaba canım. ben ilk hamile kaldığımda senin gibi kasıklarımda sancı vardı yumurtlamadan sonra geçmeyen. inşallah güzel şeylerin işaretidir.

ayyy ins kiz..´sen bence bi daha idrar testi yap ,yarim saat sonra 2 cizgi cikmasi ilginc bence vardir biseyler ,ki negatif hep negatif kalir bildigim,,,,,,umutlarimiz mayis topigi ..bizim topik burda kimsecikler yoksa orayada gel orkide ,su

CANIM BENCE SEN TEKRARDAN BİDAHA TEST YAP ÇÜNKÜ NORMALDE HAMİLE OLMADIGIN ZAMAN DEGİL YARIM SAAT 10 GÜNDE BETLETSEN İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKMAZ BENCE BEBİŞ VAR

bende 3 bebegimi istiyorum bakalim mayisin 10 hasta olmam gerekiyor insallah olmam:) kasiklarimda cok agri var kizima hamile kaldigimdada ayni olmustu insallah bu seferde tamamdir kendimi kandirmiyorumdur:)

Kızlar hamilemiyim.net tede kadınlara chat bölümü var arada ordada takılabilirsiniz

ayyy ins kiz..´sen bence bi daha idrar testi yap ,yarim saat sonra 2 cizgi cikmasi ilginc bence vardir biseyler ,ki negatif hep negatif kalir bildigim,,,,,,umutlarimiz mayis topigi ..bizim topik burda kimsecikler yoksa orayada gel orkide ,su

gelirim canım oraya da gelirim vakit buldukça. sadece akşamları bakabiliyorum. o da her akşam olmuyor. boş buldukça geliyorum ben de kadınlar kulübüne. ne bileyim yeni test yapmaya elim varmadı. çok sıkıldım negatif görmekten. ekimde düşük yaptığımdan beri çok düşünür oldum bu konuyu. iki aydır takmamaya, fazla test yapmamaya çalışıyorum. inşallah bu ay hepimizin umutları gerçek olur.

Merhaba kızlar,
Benimde BAT'ım 30 Nisandı, 3gün gecikmeyle dün gece yarısı adet oldum.Ama bunun yanı sıra hamilelik belirtilerim de vardı, tabi büyük ihtimalle psikolojikti. Allah hakkımızda bunu uygun görmüş.
Bende Mayıs ayına kalanlardanım.İnşallah bu ay başarabilirim de 2 Haziranda kırmızıları sadece gebelik testinin çizgilerinde görürüm
Şimdiden hepinize bol şans,sevgiler,öpücükler...
Sizlerden gelicek güzel haberlerle avunabilmek dileğiyle

canım sen de hoş geldin. inşallah bu ay senin ayın olur. Rabbim fazla bekletmeden yüzünü güldürür.

arkadaslar nezamandir calismaktasiniz ????valla benim 10 ay oldu ufff,,, gelecek bat tada hamis olmazsam ,pergotime verildi bana 5 gun kullanacakmisim adetin 3 gunu baslayip,arkadaslarin bahsini etigi klomen olmali bu ,ben danimarkada yasamaktayim,ikinci bebegi istiyoruz ,,kizim var 6 yasinda ,esim korunuyordu sadece 1 gun 1 kazayla sap diye surpriz bir sekilde gelen canim kizim,,haaa simdide ben istiyorum ya inaattta inat oldu

slm herkeseee ,,,,

off ya cok uyumaya basladım korunmuyoruz adetıme daha var ama benım agzım camur tadında ,,bakalım neler olacak beklemedeyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…