sim----bat
orkide-(29 nisan-4 mayıs) bu günlerde haberler bekliyoruz:))))
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)senden haber bekliyoruz :)))
gece 85 (1 mayıs)senden de haber bekliyoruz:))
rimel84 (12 mayıs)
edbe (2 mayıs) bu gün senden haber bekliyoruz:))umutsuzluk yok.
secret1985 (3-4 mayıs)çok az kalmış seninde:)) durumlar nedir acaba?
sweet85 (4 mayıs)çok az kaldı bakalım :))) nasıl hissediyorsun:))
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)
yeşim83 (30 nisan)
canım benim senin batın 15-20 nisanmış.çalışma için en uygun günlerdesin aman sakın boş geçmebebek için çalış çabala :)))
benide eklermisiniz acaba bat 14 mayis 10 aydir calisiyoruz inatci gelmedi:)))))gerci bu aydanda pek umitli degilim yumurtlama donemimde sadece bir gun calisabildik is geregi kocisi yoktuda :)))ama nasip kismet yinede...yaa bide bisey soracam sizlere bat ima daha 14 gun var ama heran adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var ki yumurtlama donemim bitince gecerdi normalde,,sizce bu nedir ??????
benide eklermisiniz acaba bat 14 mayis 10 aydir calisiyoruz inatci gelmedi:)))))gerci bu aydanda pek umitli degilim yumurtlama donemimde sadece bir gun calisabildik is geregi kocisi yoktuda :)))ama nasip kismet yinede...yaa bide bisey soracam sizlere bat ima daha 14 gun var ama heran adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var ki yumurtlama donemim bitince gecerdi normalde,,sizce bu nedir ??????
canım benim sat 14 nisandı zaten klomen kullandım ardından ovitrielle çatlatma iğnesi oldum tabiiii bunlar yeterli değil.bide ilişki lazımD 26-27-28 de ilişki dedi doktorum.ama biz 25-27 nisan da ilişkimiz oldu.bide 2 mayısta.bu ay pek umudum kalmadı.dularınızı bekliyorum.ya gerçi riskli günlerin hepsinde sonuç itibariyle sperm vardı.tutacaksa böyle de tutar.bakalım nasip.ama dua edin lütfen.10 aydır korunmuyorum.ve yengem yeni doğum yaptı öyle güzel ki minik bi bebeğe sahip olmak,onu koklamak.rabbim hepimize nasip eder inşallah.maıs hepimiz için umut olsun.ve uğurlu gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh....................
merhaba canım. ben ilk hamile kaldığımda senin gibi kasıklarımda sancı vardı yumurtlamadan sonra geçmeyen. inşallah güzel şeylerin işaretidir.
kızlar benide ekleyin bat 14 mayıs bakalım bu ay ne olacak 6. ayımız bebiş için denemeye devammm
wen tebrik ediyorum seni. bir ömür mutlu olursun inşallah. evlenir evlenmez çocuk isteyen az bulunur valla. ben pişmanım bunca yıl ertelediğim için. en iyisini yapıyosun valla. bu arada benim adetin bugün 34. günü. henüz bir şey yok. 2 gün önce idrar testi yaptım. yarım saatten sonra silik 2. çizgi çıktı ama tabi yarım saatten sonra güvenilir olmuyor. beklemedeyim yani.
ayyy ins kiz..´sen bence bi daha idrar testi yap ,yarim saat sonra 2 cizgi cikmasi ilginc bence vardir biseyler ,ki negatif hep negatif kalir bildigim,,,,,,umutlarimiz mayis topigi ..bizim topik burda kimsecikler yoksa orayada gel orkide ,su
Merhaba kızlar,
Benimde BAT'ım 30 Nisandı, 3gün gecikmeyle dün gece yarısı adet oldum.Ama bunun yanı sıra hamilelik belirtilerim de vardı, tabi büyük ihtimalle psikolojikti. Allah hakkımızda bunu uygun görmüş.
Bende Mayıs ayına kalanlardanım.İnşallah bu ay başarabilirim de 2 Haziranda kırmızıları sadece gebelik testinin çizgilerinde görürüm
Şimdiden hepinize bol şans,sevgiler,öpücükler...
Sizlerden gelicek güzel haberlerle avunabilmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?