Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benide ekleyin benımde 12 mayıs.. ilk ay kımyasal gebelık diğer 2 ay negatif.. bu dördüncü ayımız.. hepimize hayırlı evlatlar :)

Gerçi benim umudum yok ama beni de ekleyebilirsiniz. Batım belli değil ama 2 mayıs olabilir. Bende çatlamamış yumurta kisti vardı. Doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım kendi yöntemlerime göre geçirmeye çalışıyorum:)

arkadaslar benim de 4 mayis. Hakkimizda hayirlisi olsun ins.

de hadi ben de varim
bat 17 nisan ama gelen giden yok, gebelik testi negatif...

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bende 9 aydır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz ikimizde doktoragittik fakat bi problem yok dediler bakalım bekliyoruz (

merhaba canım bende senin gibi 9 aylık evliyim hiç korunmadık ve doktor bir sorun olmadığını söyledi..bizde beklemedeyiz.bende bu ay ilk defa klomen kullandım ama doktorun verdiği çatlatma iğnesini bulamadık o yüzden vurunamadım doktor zaten bulamazsan vurdurma demişti ama kafam çok karışık acaba çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum.tekrar kontrole de çağırmadı.adetin geçerse ya da tekrar adet olursan kontrole gel dedi.off benle evlenenler doğum bile yaptılar.herkesin artık sende yap demesinden bunaldım.sanada öyle diyorlar mı bilmiyorum ama benim sinirlerim bozuluyor sanki benim elimdeki birşeymiş gibi..

merhaba kızlar hepinize benim de bat 30 nisan eklerseniz sevinirim..

slm beni de ekleyin arkadaşlar. bat:tahmini 15-20 mayıs.pco luyum ben biraz günleri değişken

slm mayıs anneleriiiiiiii ne o uyuya mı daldınız.artık nisan umutları tükeniyo.hadi mayısta anne olalım hepimiz.allaha dua edelim.rabbim herşeyin en güzelini verir. benim nisan boş çıktı.klomen sonrası 4 yumoşum büyümüş.bakalım yumoşlar işe yarayacak mı? ilişki günlerinden birini kaçırdım bakalım.15-16 mayısta belli olur.nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyom valla :100:

haklısın arkadaşım. nisan bitti, mayıs topiği uyuyor. sevgili topic sahibi wen nerelerdesin?

benimde 30 nisan bekliyorum
de hadi ben de varim
bat 17 nisan ama gelen giden yok, gebelik testi negatif...

gec dollenmemi acaba? benim gecen sefer oyle olmustu

ayyyy kızlar yaaaa ne o yoksa mayısta anne olmak istemiyor musunuz.yarın 1 nisan.hadi duygularımız ve bat ne zaman onlardan bahsedelim.bu ne kadar kısır bi topik oldu böyle.mayıs anneleri(her ne kadar kendimden umudum yoksa da) hadi bakalım inletelim buraları.rabbim hepimizi ''bat''ımızdan uzak tutsun.gelmesin kırmızılar.

slm kızlarrrrrrrrrrrrr sizleri biraz yalnız bıraktım ama kusurabakmayın yeni evli olduğum için bal ayındaydım hemen listemizi topluyorum :)) yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorummmmmmmmmmmmmmmmm

sim----bat
orkide-(29 nisan-4 mayıs) bu günlerde haberler bekliyoruz:))))
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)senden haber bekliyoruz :)))
gece 85 (1 mayıs)senden de haber bekliyoruz:))
rimel84 (12 mayıs)
edbe (2 mayıs) bu gün senden haber bekliyoruz:))umutsuzluk yok.
secret1985 (3-4 mayıs)çok az kalmış seninde:)) durumlar nedir acaba?
sweet85 (4 mayıs)çok az kaldı bakalım :))) nasıl hissediyorsun:))
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)
yeşim83 (30 nisan)

canım benim senin batın 15-20 nisanmış.çalışma için en uygun günlerdesin aman sakın boş geçme bebek için çalış çabala :)))

liste için güncel durumları bekliyoruz.haydi güzel haberler gelsin bakalımmmmmmmmmmmm.ilk güzel haber kimden gelicekkkkk:)

canım, benim adet tarihi belli değil sanırım, bende geçen ay çatlamamış over kisti çıkmıştı, ben de hayıt kullanmaya başladım ve tüm ay boyunca sadece adetin bitiminden hemen sonraki 4. Gün yumurtlama akıntım gelmişti ben de ona göre hesaplayıp 2 mayıs demiştim ama hala gelmedi, dün test de yaptım çıkmadı:s

ama geç yumutrlamış olabilirsin bu durumda hala adet olmadın.fakat test yaptın negatifmi çıktı.daha belki belli olmamıştır.hayırlısı bakalım.pozitif olabilir yani.gelmezse bir kaç gün sonra yine test yapabilirsin :)

benim bat 5 mayıs. iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum.ama sonuç yokk henüz beni de ekleyin kızlar

Son düzenleme:

kistim varken olur mu bilmem ama yine de içimde umut taşıyorum:s keşke evde kan testi yapmanın bi yolu olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…