ada_aras BirKızıOlmalıİnsanın,GözleriSevdiğiAdamaBenzeyen Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 2.906 2.107 133 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi wen #1.601 Benim bat bugün ama hala gelmedi.düzensizLiğim olduğu için umudum yok pek ama bakalım haftaya ladar gelmezse test yaparım belki.
Benim bat bugün ama hala gelmedi.düzensizLiğim olduğu için umudum yok pek ama bakalım haftaya ladar gelmezse test yaparım belki.
banbini Guru Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 500 198 323 İstanbul 20 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi wen #1.602 kizlar merhaba. bende aylardir deneyenlerdenim. sat 22 nisan. 26 gunde bir adet oluyorum. 19 mayista adet olmam gerekiyordu olmadim kahverengi sut gibi akinti ve pembelik geldi tmm oluyorum dedim bidahada bisey yok. bgnde kahverengi leke geldi arada bir ic camasirima yogun degildi. idrar testi yaptim. negatif. beta baktirdim 6.3 cikti. 3, 4 gun sonra tekrar yaptir dediler. boyle seyler yasayan var mi? gec dollenme olmus olabilir mi?
kizlar merhaba. bende aylardir deneyenlerdenim. sat 22 nisan. 26 gunde bir adet oluyorum. 19 mayista adet olmam gerekiyordu olmadim kahverengi sut gibi akinti ve pembelik geldi tmm oluyorum dedim bidahada bisey yok. bgnde kahverengi leke geldi arada bir ic camasirima yogun degildi. idrar testi yaptim. negatif. beta baktirdim 6.3 cikti. 3, 4 gun sonra tekrar yaptir dediler. boyle seyler yasayan var mi? gec dollenme olmus olabilir mi?