Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Sat 16 Nisan Bat 14 Mayıs.Bugün adet günüm ama olmadım.Aslında adetle ilgili bir belirtim de yok normalde stres,sıkıntı verir bana öncesinde.Arada sağ kasığımda hassasiyet ve sancı hissediyorum,göğüslerim şiş,bugün kirpik kontrolü de yaptım karışırmış ya hamilelikte :) bana da karışmış geldi o kadar...Testi cuma akşam yapmıştım negatifti.Tabii bol bol çay,su içtikten sonra.Niye o saatte yaptıysam.merak işte....Testim yok şuanda perşembe ve cumayı bekliycem kararlıyım test için.Heyecanla bekliyorum umarım adet gelmez.Bekleyen herkesin dileği olur inşallah.

oo çok güzeelll cnm hayırlı olsuuun:13:

ne mutlu sana caanım 10 a katlamıs resmen panık yok bebeğin yolda senın de:))

demek canım herzaman duacıyız allah sizlere de nasip etsinn enn sekerinden ve tez zamanda insallah:)haberleri beklemedeyiz valla işyerinde bile kacıp kacıp bu siteye bakıyorum yenı bir haber var mı diye kendımı alıkoyamıyorum:)

benimde bat 10 mayıstı. 5 gün geçti ama adet olmadım. kasık ağrım ve bel ağrım var. 1-2 güne kadar kan testi yapıp kesin sonucu alınca sizinle paylaşırım. umarım bu kadar bekleyiş güzel sonuçlanır:))

Aynen bende öyleyim, işyerinde durup durup giriyorum siteye, ne var ne yok diye Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

ipek valla bir idrar testı yap evde bak bence sen..baya gecmiş bana yapma cıkmaz demişlerdi dayanamayıp 2. gün yapmıstım ve sılıkte olsa görünmüştü ..sen de yap derim ya da su biri anlatmıstı idrarın üstüne camasır suyu döküyomussun köpürürse hamıleymıssın ilginc gelmişti onu da bir dene derim:)

lukretıa o kadar cok gebelık suphesı olan varkı ısımlerı karıstırdım pardon tamam senın yukselmıstı bebgın yolda demiştik şimdi farkettim:))

yarın idrar testi yapayım en iyisi...daha fazla dayanamıcam artık; 2. çizgi nasıl olacak acaba???? bu kadar bekleyiş boşuna olmaz inşallah

yarın idrar testi yapayım en iyisi...daha fazla dayanamıcam artık; 2. çizgi nasıl olacak acaba???? bu kadar bekleyiş boşuna olmaz inşallah

olacak olacak baya da belırgın olacak insallah :)müjdeli haberini beklıyoruzz ona göre hemencık yap:)

iyi geceler kızlar yarı guzel haberler alalım ınsallah:))

İyi akşamlar canım, bebişinin tahmini doğum tarihi benimkine çok yakın, benim ki; 15.01.12. Bebişinin kalp atışlarını duydun mu? Bulantıların var mı? Benim ilk gebeliğimde bulantılarım vardı, şimdi hiç yok, hiç olmamasıda endişelendiriyor beni...

pardon 15.01.2013 yazacaktım....

Liste için eline sağlık, BAT 08.05.12, listeyi düzenlerken eklersin belki diye yazdım.....

Hamile kalan arkadaşları çook çook tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah
Gelecek ayda bizim gibi isteyenlerin başına bakalım bende klomen kullanmaya başladım ilk kez hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…