Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay herkesten umutluyum.haydi bakalım günü yaklaşmış olanlar bir idrar testi yapsınlar da bakalım belki çizgi görürler azda olsa silik silik şöyle en şirirninden

Kızlar akşama yine kan testi yaptırıcam.... Dualarınızı benden esirgemeyin noolur değerimde güzel bir artış olsun... 2 ay önce bugün bebeğimi düşürmüştüm,bu sefer tutarsa benim mucizem olacak...

bulantım yok fakat gaz var fena halde göğüslerim acımaya başladı yavaş yavaş sanırım büyümeye başlıycaklar :) sen kalp atışını duymuşmuydun.yok daha dimi?

yok cnm benim randevu 22 sinde bakalım duyuca da görücez de kesemızı ınsallah:))

alara burcu seni eklediğimi hatırlıyorum ama listede göremedim.nasıl durumun?

canım unutmuşsun belli ki
neyse dünden beri kahverengi akıntım var çok değil bazen kasığıma çok çok az bi ağrı giriyo dün belim çok ağrıyodu bugün daha bişey yok bakalım hayırlısı allahtan regl olcam galiba çünkü genelde reglim böle başlar ama göğüslerimde ağrı yok eskiden regl olacağım zaman göğüs ağrısından ölürdüm bilmiyorum reglim acılsın 3 gün dr gitcem inş hakkımızda hayırlısı dualarda buluşalım

hayırlısı olsun inşallah bir test yaptır istersen canım.merak ettim.belkide vardır

sen bizim hoşgeldin bebek listemizdesin.sanırım idrar testi pozitif çıkmıştı.merak etme bu testte pozitif çıkıcak inanıyorum.sonucu alır almaz yaz

bat 19 mayıs :) günler azaldıkça heyecan doruğa çıkıyo kızlarr gögüslerim şişti ama ağrı yok, kasık ve bel ağrım zaman zaman oluyo. az önce test yaptım siliik bi çizgi var gibi ama artık görmek istediğim için mi görüyorum o çizgiyi bilmiyorum :) :) :) Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş. bizlerin de tabiii

hayırlısı olsun inşallah bir test yaptır istersen canım.merak ettim.belkide vardır

canım test aldım ama daha yapmadım daha yeni su içmiştim akşam yapar bilgilendiririm seni inş hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen hiç kimseyi boş çevirmesin en kısa zamanda afiyetli bi şekilde göndersin meleklerimizi...

ya ben dun ovitrelle vuruldum kzılar bugun doktora kontrole gıttım 7 yumurtamın olgunlastıgını tutmaya cok acık oldugunu soledı ama cok rısklı dedı hepsının tutma ıhtımalı cok yuksek dedı ılıskı yasagı koydu bıdahakı aya dedı yaa bukadar bekledım olacagını bıle bıle nasıl durcam bılmıyorum kafam cok karısık

canım ya hepsi neden tutsun ikisi üçü tutar belki yap gitsin bence

canım ya hepsi neden tutsun ikisi üçü tutar belki yap gitsin bence

ya bende öle dıyorumda esımı ıkna edemıyorum doktor karının hayatını dusunuyorsan sakın dıyınce esım yok dıyor ama ben neolursa olsun butun kozumu oynamayı dusunuyorum

ses seda yokk.............kızlar yokmu bu gün hayırlı haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar 10 aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum bitince gebelik testi yapıcam nolur yardım edin etrafınızda böyle hamile olan var mı ilk kez başladık bu ay bakalım hayırlısı

tatlım valla aynı durumdayız.ben de 10 aydır korunmuyorum.geçen ay ilk kez klomen kullandım.zaten 6 aydır adetlerim düzenli olsun ve gebelik için hazırlanmam için dr um progestan kullandırıyordu.sonumuz benzemesin ama malesef ben bugün adet oldum.umarım 11 ayda başarıya oluşabiliriz.bu ayda da kullanmamı söyledi doktorum.günde 3 adet ve 5 gün boyunca.rabbim senin yüzünü güldürsün bari
benim bu ay yüzüm gülmedi malesefffff ((((((((((((

wen canım yani anlayacağın benim umutlarım bitti.malesef bugün det oldum.nasip değilmiş.ama ben bu topiği çok sevmiştim.sizinle sevinmeye devam edicem inşallah.sizin gibi tatlı gebeler de bizlere dua etsin inşallah.sevgilerrrrr

canım bence ilişkiye girin ama hemen ayağa kalk hepsi yetişemesin yumoşlara.ne dersin aptalca mı yoksa.hatta biraz da zıplarsın.olmaz mı yaaaaa

kızlar yardımm, şoklardayım...
Adetimin 32.günü (12.05.2012 cumartesi ) kan testim 16,38 çıktı
Adetimin 34.günü (14.05.2012 pazartesi ) kan testim 116,5 çıktı

Bu artış normalmidir sizce ? Çok heyecanlıyım beeennn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…