arwen10_19 (19 mayıs) umutluyuz o zaman senden:)
inşallah canım hamilelerden dua bekliyoruz
kızlar bize dua edin nolurr
bulantım yok fakat gaz var fena halde göğüslerim acımaya başladı yavaş yavaş sanırım büyümeye başlıycaklar :) sen kalp atışını duymuşmuydun.yok daha dimi?
alara burcu seni eklediğimi hatırlıyorum ama listede göremedim.nasıl durumun?
canım unutmuşsun belli ki
neyse dünden beri kahverengi akıntım var çok değil bazen kasığıma çok çok az bi ağrı giriyo dün belim çok ağrıyodu bugün daha bişey yok bakalım hayırlısı allahtan regl olcam galiba çünkü genelde reglim böle başlar ama göğüslerimde ağrı yok eskiden regl olacağım zaman göğüs ağrısından ölürdüm bilmiyorum reglim acılsın 3 gün dr gitcem inş hakkımızda hayırlısı dualarda buluşalım
Kızlar akşama yine kan testi yaptırıcam.... Dualarınızı benden esirgemeyin noolur değerimde güzel bir artış olsun... 2 ay önce bugün bebeğimi düşürmüştüm,bu sefer tutarsa benim mucizem olacak...
hayırlısı olsun inşallah bir test yaptır istersen canım.merak ettim.belkide vardır
ya ben dun ovitrelle vuruldum kzılar bugun doktora kontrole gıttım 7 yumurtamın olgunlastıgını tutmaya cok acık oldugunu soledı ama cok rısklı dedı hepsının tutma ıhtımalı cok yuksek dedıılıskı yasagı koydu bıdahakı aya dedı yaa bukadar bekledım olacagını bıle bıle nasıl durcam bılmıyorum kafam cok karısık
canım ya hepsi neden tutsun ikisi üçü tutar belki yap gitsin bence
arkadaşlar 10 aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum bitince gebelik testi yapıcam nolur yardım edin etrafınızda böyle hamile olan var mı ilk kez başladık bu ay bakalım hayırlısı
ya ben dun ovitrelle vuruldum kzılar bugun doktora kontrole gıttım 7 yumurtamın olgunlastıgını tutmaya cok acık oldugunu soledı ama cok rısklı dedı hepsının tutma ıhtımalı cok yuksek dedıılıskı yasagı koydu bıdahakı aya dedı yaa bukadar bekledım olacagını bıle bıle nasıl durcam bılmıyorum kafam cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?