Hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Hemen kan testi yaptır. Hayırlı uğurlu olsun canımm
kızlar bat 19 mayıs, az önce gebelik testi yaptım, sonuç buhamile miyim ki acaba Eki Görüntüle 416843
yaa bn de öyle hissedym ama yne de 18 i bekliceem ggaliba
ayyy benimde bat 19u bence hamilesin çok sevindim
kızlar bat 19 mayıs, az önce gebelik testi yaptım, sonuç buhamile miyim ki acaba Eki Görüntüle 416843
senin benden erkenben senden sonra 3 gun dah abeklicem umarım pes pese guzel haberler veririz
inşallah canım, 19una kadar beklicem yine de, zaten hafta sonuna geliyor. Gecikme olursa da pazartesi kan testi yaptırırım. sen denemedin mi hiç?? belki sende de çıkar
merhaba inş hamilesindir gününde geçmiş hem :) belirtilerin nelerdi biraz bahsedebilirmisin ??? benmde Adet günm yarın
ayyyyyyyy bu topik uğurlu geldi galiba daha sayfa 60 ama hamile doldu taşıyormaşalllahhhhhhhhhhhh darısı bze inşallahhhhhhh hepinizi çok tebrik ederim kızlarrr
inşallah hamileyizdir hepimiz. canım adet günüm geçmeden önce kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyodum sadece. ama 2 gündür bel ağrılarım arttı, akıntım sürekli olmaya başladı, bir kere başım döndü ve ilk defa göğüslerim acımaya başladı. onun haricinde göğüste koyulaşma, damar belirginleşmesi, idrar renginde değişiklik, yerleşme kanaması.... falan hiçbiri yoktu. sende nasıl belirtiler????? hayırlı haberlerini bekliyorum
bende de bel ağrısı , halsizlik ,uyku hali ,gögüslerime dokununca acıyor bazen sızlıyor akıntım olmadı idrarımda degişmedi yarın beli olur artık ne olcağımız :) heralde regl günü geçtikten sonra kasık ağırısı , akıntı oluyor ? Allah gönlüne göre versin cnm ben yeni üye oldum ne kdar güzel burda bayanlar birinin kardeşi dostu gibi ..
insallah duyarız canım:))valla benim de aksamustu biraz dindi bel agrım bakalım su an daha rahatım umarım cosmaz yıne ..Allahım sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin, bende de bel ağrısı var, ama senin anlattığın kadar değil, bu dönemde normalmiş aslında bel ağrıları, aslında mümkün mertebe dinlenerek geçirmek lazım, ama tam tersi boş vakitlerimde de bilgisayar karşısında olduğumdan yeterince dinlenemiyorum.. Hadi bakalım inşallah duyarım tık tıkları ...
ipek ve Aslan bence hamilesiniz.....şimdiden tebrik ederim. Bende de ilk yaptığımda çizgi belli belirsizdi, 2 gün sonra daha netleşti, bu gün meraktan bir daha yaptım, ikinci çizgi çok bariz ve hemen belirdi, benim gibi kan aldırmaktan çekiniyorsanız testi 1-2 gün sonra tekrarlayın, pembiş çizgileri inşallah daha net görürsünüz.. Kırmızıları sevmiyoruz ama pembelere bayılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?