Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba inş hamilesindir gününde geçmiş hem :) belirtilerin nelerdi biraz bahsedebilirmisin ??? benmde Adet günm yarın

inşallah hamileyizdir hepimiz. canım adet günüm geçmeden önce kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyodum sadece. ama 2 gündür bel ağrılarım arttı, akıntım sürekli olmaya başladı, bir kere başım döndü ve ilk defa göğüslerim acımaya başladı. onun haricinde göğüste koyulaşma, damar belirginleşmesi, idrar renginde değişiklik, yerleşme kanaması.... falan hiçbiri yoktu. sende nasıl belirtiler????? hayırlı haberlerini bekliyorum

ayyyyyyyy bu topik uğurlu geldi galiba daha sayfa 60 ama hamile doldu taşıyor maşalllahhhhhhhhhhhh darısı bze inşallahhhhhhh hepinizi çok tebrik ederim kızlarrr

inşallah hepimiz hamile oluruz, beraber büyütürüz bebişlerimizi canımmm ben 19una kadar beklicem kan testi için. inş. bi değişklik olmaz. insanın inanası gelmiyor, adet gecikmeden inanamicam heralde :))

bende de bel ağrısı , halsizlik ,uyku hali ,gögüslerime dokununca acıyor bazen sızlıyor akıntım olmadı idrarımda degişmedi yarın beli olur artık ne olcağımız :) heralde regl günü geçtikten sonra kasık ağırısı , akıntı oluyor ? Allah gönlüne göre versin cnm ben yeni üye oldum ne kdar güzel burda bayanlar birinin kardeşi dostu gibi ..

aramıza hoşgelsin. senin belirtilerinde uyuyor, ama çoğu kez adet sancısıyla karışıyor...oyüzden günün geçmesini bekle, içini de ferah tut. ben hiç düşünmemeye çalıştım, stressiz olmak gerekiyor zaten biliyorusn sende:))) hayırlı olsun inşallah senin içinde!!!

hoşbuldum cnm :) İnş öledir bakalım olmazsa allah büyük elbet birgün olur .. sters en iyi korunma yöntemiymiş zaten .. bende bu ay pek kafama takmadım inş bebişimiz karnımızdadır :)

insallah duyarız canım:))valla benim de aksamustu biraz dindi bel agrım bakalım su an daha rahatım umarım cosmaz yıne ..

kızlar masallah ne bereketlı gun olmus rumuzları aklımda tutamıyorum o kadar cokkı .. hadı bakalım testını yukleyen ıkı arkadas ta bence hamıle benım de ılk test oyle sılıktı..kan testlerınızı yaptırın da garantı alalım haberleri valla cok mutlu oldum gun gectıkce sayımız artıyor ocak ayında dogum patlaması yasanacak gibi görünüyor:)))

Arkadaslar benide eklermisiniz listenize, benimde bat 15.05.2012 yani bugun daha ne gelen var ne giden :) bende insallah hamileyimdir bu sayfanin uguru banada bulasir...

Dort senedir evliyiz ama esimi daha yeni ikna ettim bebis icin coook istiyorum. Allahim butun isteyenlere nasib eder insallah.

Ben dayanamayip cuma gunu yani 11 mayista test yaptim ama sonuc negatifti, bes dk gectikten snr hemen attim cope o sinirle beklemedim yani okudumda bes dk snr silik cizgi cikiyomus bazilarinda, dunde yaptim test sonuc yine husran bu cuma gunune kadar beklicem eger gelmezse yine test yapcam. sabretmek ne zormus yaa bu bizim daha ilk denememiz insallah tutmustur

ipek ve Aslan bence hamilesiniz.....şimdiden tebrik ederim. Bende de ilk yaptığımda çizgi belli belirsizdi, 2 gün sonra daha netleşti, bu gün meraktan bir daha yaptım, ikinci çizgi çok bariz ve hemen belirdi, benim gibi kan aldırmaktan çekiniyorsanız testi 1-2 gün sonra tekrarlayın, pembiş çizgileri inşallah daha net görürsünüz.. Kırmızıları sevmiyoruz ama pembelere bayılıyoruz.

çok saol canım, inş. hamileyizdir Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de inşallah. KK kesinlikle uğur getiriyor. 19 mayısta koyu koyu pembeleri görürüz inş. :13:

Bu arada kizlar butun hami§leri tebrik ediyorum darisi bizim gibi bekleyenlerin basina diyorum... Cok mutlu oldum inanin sizin hamilelik haberlerini okuyunca. Insallah Allahin izniyle sag salim alirsiniz bebislerinizi kucaginiza

allah tum hamislere hayirli evlatlar versin.bu topik gercekten ugurlu insallah bize de ugur getiirir,bir an once bebislerimizi aliriz kucagimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…