Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen kesinlikle hamilesin canım bu kadar yükselmezdi hamile olmasan muhtemelen geç döllenme.hayırlısı inşallah.ben eminim.içini ferah tut

arkadaşım bende teste göre hastaneye gittim.kese görünmedi.kan testi yaptm 245 çıktı.haftaya gitsem gözükürmü acaba?

slm kızlar ne güzel gün geçtikçe artıyo anne adayları :)
ben test yaptım ilk 1. dk da ikinci çizgi çok silik göründü ama sonra kayboldu ardından hala bakıyorum bazen sanki çizgi varmış gibi geliyo bazen de yok bilmiyorum anlamadım belkide benim gözüm çift çizgiyi görmek istediği için halisilasyon görüyorum işlerim bi türlü rast gitmedi ki dr gideyim dua edin de dr gidebileyim çok sıkıldım

arkadaşım bende teste göre hastaneye gittim.kese görünmedi.kan testi yaptm 245 çıktı.haftaya gitsem gözükürmü acaba?

tekrar tebrik ederim bende geçen hafta kan testi yaptırdığımda 396 idi ertesi gün kese gözükmüyordu.bende bu fafta ve haftaya bekliyorum ama çok zor oluyor beklemek... bu günlerde tek düşüncem o kese gözükürmü ve kalbi atarmı haftaya gidicem cuma.sabredebilirsem...inşallah bir sorun yoktur.kasık ağrılarım oldukça korkuyorum malesef

merhaba,kötü düşünmeyin lütfen.beni çok korkutmuştu doktor keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir diye çünkü daha 5 haftalıktı görmememsi normaldi,1 hafta sonra gittim gördü çapını falan söyledi 2 hafta sonra da kalp atısını duyucas dedı ama malesef duyamadık.içini feraah tut.burada dr un sana karsı tutumu cok önemli.

evet ama insanın içinde bir korku oluyor ister istemez.Allahım lütfen bir problem olmasın diyorum.çok istiyorum çünkü

kızlaaaaaarrr acayip heveslendim, sabah gidip kan testi yaptırıcam, gerçi daha günüm gelmedi ama idrar testindeki silik çizgi şüphelendirdi beni. idrara geçtiyse kanda mutlaka çıkar dimi?

Bende bu aydan sonra bekliyorum...Haziranın ilk haftasını bekliyorum.Adetime 13 gün var...Sabırla bekleyeceğim :)))Allah hepimizin gönlüne göre versin...

mavihayal insallah o belirtilerin neticesi hamilelik olur.. bazi anne adaylari hamile kaldiklarinda ilk ay yinede adet sancisi gorurlermis umudunu yitirme

mavihayal insallah o belirtilerin neticesi hamilelik olur.. bazi anne adaylari hamile kaldiklarinda ilk ay yinede adet sancisi gorurlermis umudunu yitirme

inşallah canım ya bu bnm ilk ciddi denemem ama evliliğimin 9.ayı o yuzden olsa çok iyi olur Allah isteeyne hayırlısıyla nasip etsn ...

sevda çiçeği hamilelik çizelgen var senin sonuç pozitif mi canım hadi bakalım artsın hamişler bata 6 gün kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı hamişler dua edin bize..

sevda çiçeği hamilelik çizelgen var senin sonuç pozitif mi canım hadi bakalım artsın hamişler bata 6 gün kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı hamişler dua edin bize..

Yok canim daha belli degil, yarin test alip yapicam tekrar. ozendigim icin koymustum oraya silmekte istemiyorum p dualarim butun hamile kalmak isteyenler icin canim!!

Malesef sabah geldi kırmızılar ( Adet belirtisi olmadan hemde hayal kırıklığına uğradım... Hazirana kaldı umutlar fazla aceleci davranıyorum sanırım.Düşünmemeye çalışıcam bu ay umarım başarırım.Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.
Hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Bebişleriniz sağlıkla,mutlulukla gelsin diliyorum.Darısı başımıza inşallah arkadaşlar...

selam arkadaslar..sayfa baya ilerlemiş adet olan arkadaslarım üzülmeyin bunda da vardır bir hayır sabrın sonu elbet selamet olacak..bekleyen arkadaslar da müjdelerine tez zamanda kavussun insallah:))bugun benim için zor birgündü dün gece bel agrımdan uyuyamadım bugun neysekı yok dyordum ama aksamustu işyerinde bir tuttu acıllık oldum(doktor mudahale edemedı tabi ayrıntıyı bilmeyince mınoset ve parol ıcebilirsin dedi zarar vermiyormus ..mınoset aldım biraz rahatladım ayrıca aynı sorunu yasayan varsa yan yatanlar bacaklarının arasına yastık koyup yatacakmıs mesela ben oyle yapıcam..suanda da sıcak su torbası belimde öyle oturuyorum umarım devamlı olmaz zor bir agrı cunku diğer hamıslerımız durumlarınız ne??

Gecmis olsun taze anne adayi :) Allah acil sifalar versin, onemli bisey degildir ins

Gecmis olsun taze anne adayi :) Allah acil sifalar versin, onemli bisey degildir ins

sorma canım tesekkur ederimm ..önemli birsey oldugunu düşünmüyorum doktor kanama yoksa önemli değil bel agrısı olagandır dedi ama benimki biraz olagandısı agrıyor ya neyse:)valla ne oturtuyor ne yatırtıyor anlamadım gitti benim kuzucuk anneyi biraz yoracak sanırım===))

Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda ağrıların geçer, arkadaşımında hamileliğinin ilk günlerinde çok ağrıdığını, 2 gün evde istirahat ettiğini biliyorum, sonra yavaş yavaş geçmişti. Hamileliğide çok güzel geçmişti. İnşallah bizede Allah nasip eder, benim bel ağrılarım adet zamanlarımki gibi, bende hiç bulantı, baş dönmesi, mide kazınması, yanması yok, iyimi iyide biraz olsaydı kendimi hamile gibi hissedecektim. Şimdi acabalardayım.

Aman onemli bisey olmadigina sevindim, tek o kuzucuk orda yatsinda valla ben raziyim bole agrilar cekmeye Allahim insallah banada nasib eder bole olmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…