sen kesinlikle hamilesin canım bu kadar yükselmezdi hamile olmasan muhtemelen geç döllenme.hayırlısı inşallah.ben eminim.içini ferah tut
arkadaşım bende teste göre hastaneye gittim.kese görünmedi.kan testi yaptm 245 çıktı.haftaya gitsem gözükürmü acaba?
tekrar tebrik ederim bende geçen hafta kan testi yaptırdığımda 396 idi ertesi gün kese gözükmüyordu.bende bu fafta ve haftaya bekliyorum ama çok zor oluyor beklemek... bu günlerde tek düşüncem o kese gözükürmü ve kalbi atarmı haftaya gidicem cuma.sabredebilirsem...inşallah bir sorun yoktur.kasık ağrılarım oldukça korkuyorum malesef
merhaba,kötü düşünmeyin lütfen.beni çok korkutmuştu doktor keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir diye çünkü daha 5 haftalıktı görmememsi normaldi,1 hafta sonra gittim gördü çapını falan söyledi 2 hafta sonra da kalp atısını duyucas dedı ama malesef duyamadık.içini feraah tut.burada dr un sana karsı tutumu cok önemli.
isim----bat
orkide-(2 haziran).
lykos -(yazılmamış)sonuç?
ffakem-(10 mayıs) sonuç?
scarlet-(10 mayıs) sonuç?
rüveyda12-(27 nisan) sonuç?
gece 85 (1 mayıs) sonuç?
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs) sonuç?
sweet85 (4 haziran) güncellendi.haziran ayına inşallah
cemrecik (17 mayıs) sonuç?
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan) sonuç?
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran)
hayalimsin1(14 mayıs) sonuç?
su2333( 14 mayıs) sonuç?
elifzeynel(10 mayıs) sonuç?
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs) bu gün test yap bakalım çıkıcakmı?
yakamoz2012(11 HAZİRAN)GÜNCERLLENDİ.İNŞALLAH ÖNÜMÜDEKİ AY GÜZEL HABERLER ALIRIZ
su misali (15 mayıs) sonuç?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs) bu gün test yap bakalım çıkıcakmı?
mulbery(14 mayıs) bugün test yapmanı bekliyoruz.
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
candysweet(19 mayıs) bu gün test yap bakalım çıkıcakmı?
mavihayal(18 mayıs) bu gün test yap bakalım çıkıcakmı?
Gaye2007 önü
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
arwen10_19 (19 mayıs) umutluyuz o zaman senden:)
yedirenk(22 mayıs)
efsun07 (5 haziran)
emesz(29 mayıs)
ashanur(1 haziran)
pembekelebekk(18 mayıs) bu gün test yap bakalım çıkıcakmı?
myangelx çok teşekkür ederim canım
ADVERSARY84(29 MAYIS)
CALAKAN(28 MAYIS)
zeberek(15-16 mayıs) sonuç?
Alaraburcu( beklemede :) canım sen doktora gittinmi hatırladım 4 aydır bekliyordun.
Sevgisu( ) hoş geldin:)
ebebebruli(24 mayıs)
sevda çiçeği(15 mayıs) sonuç?hoşgeldin
graf(24 mayıs)hoşgeldin
melistuna(26 mayıs) hoşgeldin
HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-( 10 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 (10 mayıs)HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus(7 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
lukretia(11 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41(10 Mayıs) HOŞGELDİN BEBEK senin testinde de var.hayırlı olsun
arslan07 (19 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK bu teste göre bebek var canım
sonuc kirmizi kart canim adetim bugun bitti yeni bat 9 haziran..
mavihayal insallah o belirtilerin neticesi hamilelik olur.. bazi anne adaylari hamile kaldiklarinda ilk ay yinede adet sancisi gorurlermis umudunu yitirme
Dogru diyosun canim test alsam belli olur belki ama korkuyorum yine negatif cikcak diye off Allahim... Umudum azaldi iki testte negatif cikinca. Siz bat' tan kac gun once veya sonra yapinca sonuc verdi? Ablamda diyo biraz daha bekle, onunki bat'tan bi hafta sonra pozitif sonuc verdi.
inşallah canım ya bu bnm ilk ciddi denemem ama evliliğimin 9.ayı o yuzden olsa çok iyi olur Allah isteeyne hayırlısıyla nasip etsn ...
sevda çiçeği hamilelik çizelgen var senin sonuç pozitif mi canım hadi bakalım artsın hamişler bata 6 gün kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı hamişler dua edin bize..
selam arkadaslar..sayfa baya ilerlemiş adet olan arkadaslarım üzülmeyin bunda da vardır bir hayır sabrın sonu elbet selamet olacak..bekleyen arkadaslar da müjdelerine tez zamanda kavussun insallah:))bugun benim için zor birgündü dün gece bel agrımdan uyuyamadım bugun neysekı yok dyordum ama aksamustu işyerinde bir tuttu acıllık oldum(doktor mudahale edemedı tabi ayrıntıyı bilmeyince mınoset ve parol ıcebilirsin dedi zarar vermiyormus ..mınoset aldım biraz rahatladım ayrıca aynı sorunu yasayan varsa yan yatanlar bacaklarının arasına yastık koyup yatacakmıs mesela ben oyle yapıcam..suanda da sıcak su torbası belimde öyle oturuyorum umarım devamlı olmaz zor bir agrı cunku diğer hamıslerımız durumlarınız ne??
Gecmis olsun taze anne adayi :) Allah acil sifalar versin, onemli bisey degildir ins
selam arkadaslar..sayfa baya ilerlemiş adet olan arkadaslarım üzülmeyin bunda da vardır bir hayır sabrın sonu elbet selamet olacak..bekleyen arkadaslar da müjdelerine tez zamanda kavussun insallah:))bugun benim için zor birgündü dün gece bel agrımdan uyuyamadım bugun neysekı yok dyordum ama aksamustu işyerinde bir tuttu acıllık oldum(doktor mudahale edemedı tabi ayrıntıyı bilmeyince mınoset ve parol ıcebilirsin dedi zarar vermiyormus ..mınoset aldım biraz rahatladım ayrıca aynı sorunu yasayan varsa yan yatanlar bacaklarının arasına yastık koyup yatacakmıs mesela ben oyle yapıcam..suanda da sıcak su torbası belimde öyle oturuyorum umarım devamlı olmaz zor bir agrı cunku diğer hamıslerımız durumlarınız ne??
sorma canım tesekkur ederimm ..önemli birsey oldugunu düşünmüyorum doktor kanama yoksa önemli değil bel agrısı olagandır dedi ama benimki biraz olagandısı agrıyor ya neyse:)valla ne oturtuyor ne yatırtıyor anlamadım gitti benim kuzucuk anneyi biraz yoracak sanırım===))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?