Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.....yenı bır baslık acıp burdakı arkadasları oraya toplayalım gobısler buyudu bebısler buyudu habersız kaldık

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

Hayırlısıyla hazirana kadar bebişim göbüşümde olsun istiyorum:)

Bugün 43.gün.gelecek hafta olursam yeni bat mayıs:)

Merhaba kızlar bende 5 aydır deniyorum bu 6. Ayım inşallah bu ay bizim ayınız olur

Kızlar merhaba benim psikolojim çok kötü çevremdekiler tek hamleyle oldularbenim hala olmuyor..insan içine çıkamıyorum artık yine olmadı mı bakışlarıyla içim parçalanıyor (

Ben takmiyorum aetik bu igne ve klende 6. Ayim daha olmadi nasip hersey zamani var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…