anne adayları valla burayı çok boş bırakıyo he :)) nerdeyiz bakalım
ben burdayım..:) ama birazdan çıkıcam. karnelerimi dağıtıp gelicem :) nasılsınız bakalım anne adayları..?
sanırım herkes uyuyor bu dönemde...:)) birkaç aya kadar canlanırız inşalh..
selam canım valla gunlerdır bakamıyorum sole kafamı kaldırmaya mecalım yok öyle kötü bir bulntım vardı ki öldürdü benı gunlerdır:::.((biran once gecsin diye dua edıyorum...siz nasılsınız
bende sanki bu dünyadan değilmişim gibi bir tuhaf hal oluştu hiçbir şeye konsantre olamıyorum bi de yemek yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum zorla bir iki lokma ancak midem sürekli rahatsız kustum kusacağım hissi var ama öğürüyorum kusmadım hiç.hep uyusam doğrulmasam yemesem içmesem daha iyi.
nasıldı bakalım karneler cimrilik yaptınmı :biz bebişle iyiyiz ya sen nasılsın okullarda kapanıyo dinlenirsin evde varmı mide bulantıların
ya canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamaktayım çok sıkıldım yemek yiyememk beni çıldırtıyo çok açım açlıktan mşdem bulanıyo ama yerkende bulanıyo napcamı şaşrmış durumdayım ve neden hala kusmadım die de düşünmekteim
karneler güzeldi.. mutlu mutlu ayrıldık çocuklarımla..:) herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım. bizde iyiyiz çok şükür. bebeğimin cuma günü kalp atışlarınıda duyduk.nazar değmesin:) bu ay sonuna kadar okuldayız biz ondan sonra dinlenicem bol bol inşallah.. mide bulantım yok çok şükür iyiyim. bol bol uyuyorum ben o kadar :)
yesen bulanıyo yemesen bulanıyo ben dün acayip kustum çok kötü bişey. eşim illa ye diyor mümkün değilki anlamıyor beni anlayan birilerinin olması güzel ne zaman geçecek acaba yapacak birşey yokmu
burası iyice donuklaştı dığru düzgün kimse yok olsada bazen cevap bile yazılmıyor isteyen istediğiyle konuşuyor az kişi kaldı kimse doğru düzgün gişrmiyor dağıldı iyice topık[/QUOT
katılıyorum sana...
galiba ama fazla uyuku değilmi bu yahu :))
aa ne güzel ya bende çarşamba gidicem bakalım inşallah bizde duyarız ....senin fazla uyku işe yarıyo sanırım :))
burası iyice donuklaştı dığru düzgün kimse yok olsada bazen cevap bile yazılmıyor isteyen istediğiyle konuşuyor az kişi kaldı kimse doğru düzgün gişrmiyor dağıldı iyice topık
canım topik sahibi bikere yokki başka topikte çoğuda oraya kaydı ölü burası ölü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?