Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben burdayım..:) ama birazdan çıkıcam. karnelerimi dağıtıp gelicem :) nasılsınız bakalım anne adayları..?

nasıldı bakalım karneler cimrilik yaptınmı : biz bebişle iyiyiz ya sen nasılsın okullarda kapanıyo dinlenirsin evde varmı mide bulantıların

merhabalar bugün ilk defa doktora gittim ve keseyi ve bebeği gördük ama çok küçük daha 1 hafta sonra kalp atışları için gidicez herkezin hakkında hayırlısı olsun isteyen herkeze versin Allahım herkezin bebeğini korusun.Amin

anne adayları valla burayı çok boş bırakıyo he :)) nerdeyiz bakalım

selam canım valla gunlerdır bakamıyorum sole kafamı kaldırmaya mecalım yok öyle kötü bir bulntım vardı ki öldürdü benı gunlerdır:::.((biran once gecsin diye dua edıyorum...siz nasılsınız

bende sanki bu dünyadan değilmişim gibi bir tuhaf hal oluştu hiçbir şeye konsantre olamıyorum bi de yemek yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum zorla bir iki lokma ancak midem sürekli rahatsız kustum kusacağım hissi var ama öğürüyorum kusmadım hiç.hep uyusam doğrulmasam yemesem içmesem daha iyi.

selam canım valla gunlerdır bakamıyorum sole kafamı kaldırmaya mecalım yok öyle kötü bir bulntım vardı ki öldürdü benı gunlerdır:::.((biran once gecsin diye dua edıyorum...siz nasılsınız

ya uyku probemi bende de var akşam erkenden uykum geliyo 1 den aşağı yatmazdım...bende yemek yiyemiyorum midem rahatsız hiç kusmadım ama özeliikle kahvaltı yapamıyorum nolcak böle bilmiyorum

ya canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamaktayım çok sıkıldım yemek yiyememk beni çıldırtıyo çok açım açlıktan mşdem bulanıyo ama yerkende bulanıyo napcamı şaşrmış durumdayım ve neden hala kusmadım die de düşünmekteim

nasıldı bakalım karneler cimrilik yaptınmı : biz bebişle iyiyiz ya sen nasılsın okullarda kapanıyo dinlenirsin evde varmı mide bulantıların

karneler güzeldi.. mutlu mutlu ayrıldık çocuklarımla..:) herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım. bizde iyiyiz çok şükür. bebeğimin cuma günü kalp atışlarınıda duyduk. nazar değmesin:) bu ay sonuna kadar okuldayız biz ondan sonra dinlenicem bol bol inşallah.. mide bulantım yok çok şükür iyiyim. bol bol uyuyorum ben o kadar :)

yesen bulanıyo yemesen bulanıyo ben dün acayip kustum çok kötü bişey. eşim illa ye diyor mümkün değilki anlamıyor beni anlayan birilerinin olması güzel ne zaman geçecek acaba yapacak birşey yokmu

aa ne güzel ya bende çarşamba gidicem bakalım inşallah bizde duyarız ....senin fazla uyku işe yarıyo sanırım :))

yesen bulanıyo yemesen bulanıyo ben dün acayip kustum çok kötü bişey. eşim illa ye diyor mümkün değilki anlamıyor beni anlayan birilerinin olması güzel ne zaman geçecek acaba yapacak birşey yokmu

sorma tatlım ya bugün evdeydi benim eşim laf anlatamaıyrum şaka geliyo sanırım ona yiceksinde yiceksin sanki bayılıyorum aç kalmaya valla doktora sorucam artık kusmuyrumda yemek yerken mide bulanıyo

burası iyice donuklaştı dığru düzgün kimse yok olsada bazen cevap bile yazılmıyor isteyen istediğiyle konuşuyor az kişi kaldı kimse doğru düzgün gişrmiyor dağıldı iyice topık

burası iyice donuklaştı dığru düzgün kimse yok olsada bazen cevap bile yazılmıyor isteyen istediğiyle konuşuyor az kişi kaldı kimse doğru düzgün gişrmiyor dağıldı iyice topık

canım topik sahibi bikere yokki başka topikte çoğuda oraya kaydı ölü burası ölü

canım topik sahibi bikere yokki başka topikte çoğuda oraya kaydı ölü burası ölü

cnm bende surekli bakiyorum buraya ama kimse yok ondan dolayi baska yere giriyorum neyse artik hayirlisi olsun herkez icin. bende bugun tshlarimin sonucunu aldim cok yuksek cikti 9.35 olmus ilacimi 2ye arttirdi insallah bise olmaz yaa bebegimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…