Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

boyadım bebeğim çok açmadım kumral tonda yaptırdım uzun zamandır koyu renk kullanıyordum hemen çok açık rengi göze almadım böle bal sarısının koyu tonu oldu :)

Wuuwww tas gibi hatun oldun yaniii ohhhh esin yine guluyomu pis pisss seni gorunce napti yamuldu muuu :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aaa kizlarrrr benim kociccc bugunn bana gul fidani aldi bi daha ona cicek almiyomus demiycekmisim kopardikca onu hatirliycakmisim evliligin 7.ayinda okuzlukte sinira ciktiiii :)

Wuuwww tas gibi hatun oldun yaniii ohhhh esin yine guluyomu pis pisss seni gorunce napti yamuldu muuu :)

olummm madonna oldum beeehhhh :))) benim kociş daha gelmedi mr çalışıyor mesaisi var emmee birazdan gelir gelse ne olcak zırto güzel oldu deyip yılışacak yanıma :)))

Olsun kuzum saglikli olur insallah zamani geldiginde meleginde gelir gobisine :)

Bzim çektiğimz ne bu erkeklerden :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) hiiç sorma yaaa saçımı boyayacam dedim oda sarı olsun istedi :)) tabi daha önce kullandığım için olur dedim bende ama açık sarıya cesaret edemedim canım şincik böle iyi foto ekleyebilsem olmuyor hata oluştu diyor neyse :)

Whatsapp varmı :) numaranı bana da at

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…