- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.181
boyadım bebeğim çok açmadım kumral tonda yaptırdım uzun zamandır koyu renk kullanıyordum hemen çok açık rengi göze almadım böle bal sarısının koyu tonu oldu :)
elifimmm sende çok güzelsin nasıl bakmışssın öyleee
burcu whatsaptan resmini gördüm nasıl güzelsin kıııı sennn
Wuuwww tas gibi hatun oldun yaniii ohhhh esin yine guluyomu pis pisss seni gorunce napti yamuldu muuu :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aaa kizlarrrr benim kociccc bugunn bana gul fidani aldi bi daha ona cicek almiyomus demiycekmisim kopardikca onu hatirliycakmisim evliligin 7.ayinda okuzlukte sinira ciktiiii :)
Uzulme cnm hazirana olur insallah ne kadardir deniyosun?
olummm madonna oldum beeehhhh :))) benim kociş daha gelmedi mr çalışıyor mesaisi var emmee birazdan gelir gelse ne olcak zırto güzel oldu deyip yılışacak yanıma :)))
olummm madonna oldum beeehhhh :))) benim kociş daha gelmedi mr çalışıyor mesaisi var emmee birazdan gelir gelse ne olcak zırto güzel oldu deyip yılışacak yanıma :)))
Bzim çektiğimz ne bu erkeklerden :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Napsn dha çocuk :)
Tesekkurler bebisim sende azzz diilsin almis yanina yakisikli prensini tas anne tasss
kız sen hele yeni evlisin bu özlemlerde maşallahları var valla bu aşkın iksiri varmı özlemmmmmmmmmmmmmmmmm duy beni
Aslında henüz yenı evlıyız ben pek kendımı hazır hissetmesem de eşim çok istiyor onun o hevesını görünce bende bı havalara girmiştim ki adet oldum sanırım adet günüme yakın deneme de sonuç negatıf:)
Senin tombik oğlusuna bittim ben :) ne zaman görcm fındığı :)
Bzim çektiğimz ne bu erkeklerden :)))
en kısa zamnda inşallah canım benim ne zman dersen
:))) hiiç sorma yaaa saçımı boyayacam dedim oda sarı olsun istedi :)) tabi daha önce kullandığım için olur dedim bende ama açık sarıya cesaret edemedim canım şincik böle iyi foto ekleyebilsem olmuyor hata oluştu diyor neyse :)
Ahahha senin kocisss tam bi orjinal yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?