Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

kızlar merhaba, 16 mayıs test günümdü biliyorsunuz ve çok çok umutsuzum hatta son gun ilaçlarımı da kısmen aksattim, kan tahsilini sağlık ocağında verdim dün ve çok geç çıktı bu sabah sonucu öğrendik veee değerim 228 o kadar umutsuzdum o kadar beklemiyordum ki halen daha sonucum başka biriyle karışmış olabilir mi acaba diye şaşkınlık içerisindeyim, o yüzden akşam eşimle tekrar kan tahlili vermeye gideceğiz. Rabbım bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun neden umutsuzdunuz hiç belirti falan yok muydu bide kaçıncı gün emriyosu acaba öğrenebilir miyim

Yaaa çok çok tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah karışmamıştır bence

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun neden umutsuzdunuz hiç belirti falan yok muydu bide kaçıncı gün emriyosu acaba öğrenebilir miyim
çok teşekkür ederim Rabbım hepimizin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim umutsuz olmamın nedenleri hem test yaptım kaç kere testte çıkmadı hiç hem de birçok rahatsızlığım vardı endometriozis adenomiyozis çikolata kistler sol tüp iptal sag yumurtalikta yapisiklik dolayısı ile kayma yumurta azlığı vs vs.. normal yolla imkansıza yakın deniyordu tüp bebek bile zor görünüyordu. Hatta ilk denemem olumsuz sonuclaninca o zamanki doktor ağladığımı görünce "bence gözyaşlarını tut çünkü bu yolda daha çok aglayacaksin" demisti o kadar zoruma gitmişti ki bu söylediği. Ama çok şükürler olsun allahima doktorumu değiştirdim ve ben İstanbulda yaşıyorum Bursa dan doktorumu bulduk ısrarla kendisine gelmek istediğimi söyledim Prof.dr. Osman Develioğlu ve onla 2.denememizi yaptık. 5.gün embriyolari 2 tane transfer edildi. Zaten 4 yumurta toplanmıştı ve 2si dollenmisti. benim için gerçekten bir mucize bu değeri görmem. Allahim sen isteyen tüm kullarına mucizeleri yaşat ya rabbim

Araştirma hastanesinde tedavim sanırım genetiğe gönderilmiyor burda. Eşimde ileri hız dusuk onun disinda hic bir problemimiz yok. Embriyolarda kaliteliydi yaşta 35 alti olnca her seferinde tek transfer yapılabildi bşka embriyomda kalmadı açikcasi. Belki labaratuardan kaynaklıdır. Buda olmayinca özelde bi doktor araştircam. Labaratuvarin önemide cok buyuk. Bakalim belki tutar . Umudum olmasada bi ihtimal.

Amin gerçekten böyle doktorların meslekten men etmeleri gerekir nasıl anne olmak isteyen bir kadınla böyle konusabiliyorlar anlamıyorum Allah tamamına erdirsin tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

Amin gerçekten böyle doktorların meslekten men etmeleri gerekir nasıl anne olmak isteyen bir kadınla böyle konusabiliyorlar anlamıyorum Allah tamamına erdirsin tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahim isteyen tüm kullarına nasip eylesin inşallah

Merhaba gebelik serumu nedir nereden nasıl alınır?

Merhaba gebelik serumu nedir nereden nasıl alınır?
Merhaba eczanelerde satışı yok bulamadım sağlık ocağıda takmıyoruz dedi bende tedavi gördüğüm hastanede taktırıyorum 180 200 TL bandın da bir ücreti var. Bu serum vücuttaki dengeyi sağlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Benim katil hücre sonucum yüksek olduğu için vücutu yatıştırmak için veriliyor sanırım.

Kızlar merhaba 11 mayısta 5. Gün embriyosu transferim oldu.
Dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım baya belirgindi. Ekliyorum fotoğrafını. Sonra 7. Gün tekrar yaptığımda yine silik bir şekilde vardı. O gün kan verdim ve 4.95 çıktı. Artık negatiftir, kimyasaldır diye düşünürken. Bugün yani 8. Gün yeniden test yaptım ve hala silik çizgi var.
Asıl kan günüm yarın, yeniden kan vereceğim. Başına böyle bişey gelen var mı? Gebelik varsa bile sağlıksız diye düşünüyorum ama idrar testi 4.94’i de görüyor olamaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…