Amin simdi tek dileğim o sağlıklı haberlerini almakAh çok şükürrrSağlıkla güzellikle ilerler umarım evet 20’si benim test günü
Amin simdi tek dileğim o sağlıklı haberlerini almakbelirtileriniz ne durumda
Benim de bugün 4.gun kasiklarda batma var hafif bel ağrısı da var inşaallah tutunmustur bebislerimizBelirti demeyelimde ilaçlardan etkilendiğimi düşünüyorumGaz var , gaz sancısı var, çok azda bel ağrısı var onun dışında bişey yok
Benim de bugün 4.gun kasiklarda batma var hafif bel ağrısı da var inşaallah tutunmustur bebislerimiz
26 dedi doktorum ama ben eşim dahil kimseye söylemedim o tarih olduğunu inşaallah pozitif olur da sürpriz olurİnşallah canım test günün ne zaman senin, ben 20’sinde öğreneceğim inşallah
26 dedi doktorum ama ben eşim dahil kimseye söylemedim o tarih olduğunu inşaallah pozitif olur da sürpriz olur
aminnn inşaallahHadi inşallah güzel bir sürpriz yapabiliriz
kızlar merhaba, 16 mayıs test günümdü biliyorsunuz ve çok çok umutsuzum hatta son gun ilaçlarımı da kısmen aksattim, kan tahsilini sağlık ocağında verdim dün ve çok geç çıktı bu sabah sonucu öğrendik veee değerim 228o kadar umutsuzdum o kadar beklemiyordum ki halen daha sonucum başka biriyle karışmış olabilir mi acaba diye şaşkınlık içerisindeyim, o yüzden akşam eşimle tekrar kan tahlili vermeye gideceğiz. Rabbım bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunkızlar merhaba, 16 mayıs test günümdü biliyorsunuz ve çok çok umutsuzum hatta son gun ilaçlarımı da kısmen aksattim, kan tahsilini sağlık ocağında verdim dün ve çok geç çıktı bu sabah sonucu öğrendik veee değerim 228o kadar umutsuzdum o kadar beklemiyordum ki halen daha sonucum başka biriyle karışmış olabilir mi acaba diye şaşkınlık içerisindeyim, o yüzden akşam eşimle tekrar kan tahlili vermeye gideceğiz. Rabbım bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Yaaa çok çok tebrik ederimkızlar merhaba, 16 mayıs test günümdü biliyorsunuz ve çok çok umutsuzum hatta son gun ilaçlarımı da kısmen aksattim, kan tahsilini sağlık ocağında verdim dün ve çok geç çıktı bu sabah sonucu öğrendik veee değerim 228o kadar umutsuzdum o kadar beklemiyordum ki halen daha sonucum başka biriyle karışmış olabilir mi acaba diye şaşkınlık içerisindeyim, o yüzden akşam eşimle tekrar kan tahlili vermeye gideceğiz. Rabbım bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
çok çok teşekkür ederim Allahik hepimizin yüzünü güldürsün inşallahYaaa çok çok tebrik ederimgözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah karışmamıştır bence
çok teşekkür ederim Rabbım hepimizin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAllah tamamına erdirsin hayırlı olsunneden umutsuzdunuz hiç belirti falan yok muydu bide kaçıncı gün emriyosu acaba öğrenebilir miyim
Araştirma hastanesinde tedavim sanırım genetiğe gönderilmiyor burda. Eşimde ileri hız dusuk onun disinda hic bir problemimiz yok. Embriyolarda kaliteliydi yaşta 35 alti olnca her seferinde tek transfer yapılabildi bşka embriyomda kalmadı açikcasi. Belki labaratuardan kaynaklıdır. Buda olmayinca özelde bi doktor araştircam. Labaratuvarin önemide cok buyuk. Bakalim belki tutar . Umudum olmasada bi ihtimal.İnşallah bebişiniz sağlıkla tutunur önceliklepıhtılaşma olmasa bile veriyorlar iğneyi çünkü tutunmaya yardımcı kanı sulandırdığı için bence iğne olumlu etkiler. Neden olumsuz oldu sizin 2 deneme ve embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi. Benim ilk denemem olumsuz oldu daha yeni. embriyolarımı genetiğe göndermedik ilk deneme olduğu için ama benim çok içimde kaldı siz ne yaptınız acaba
Amin gerçekten böyle doktorların meslekten men etmeleri gerekir nasıl anne olmak isteyen bir kadınla böyle konusabiliyorlar anlamıyorum Allah tamamına erdirsin tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat olsunçok teşekkür ederim Rabbım hepimizin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün inşallahbenim umutsuz olmamın nedenleri hem test yaptım kaç kere testte çıkmadı hiç hem de birçok rahatsızlığım vardı endometriozis adenomiyozis çikolata kistler sol tüp iptal sag yumurtalikta yapisiklik dolayısı ile kayma yumurta azlığı vs vs.. normal yolla imkansıza yakın deniyordu tüp bebek bile zor görünüyordu. Hatta ilk denemem olumsuz sonuclaninca o zamanki doktor ağladığımı görünce "bence gözyaşlarını tut çünkü bu yolda daha çok aglayacaksin" demisti o kadar zoruma gitmişti ki bu söylediği. Ama çok şükürler olsun allahima doktorumu değiştirdim ve ben İstanbulda yaşıyorum Bursa dan doktorumu bulduk ısrarla kendisine gelmek istediğimi söyledim Prof.dr. Osman Develioğlu ve onla 2.denememizi yaptık. 5.gün embriyolari 2 tane transfer edildi. Zaten 4 yumurta toplanmıştı ve 2si dollenmisti. benim için gerçekten bir mucize bu değeri görmem. Allahim sen isteyen tüm kullarına mucizeleri yaşat ya rabbim ❤
çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin gerçekten böyle doktorların meslekten men etmeleri gerekir nasıl anne olmak isteyen bir kadınla böyle konusabiliyorlar anlamıyorum Allah tamamına erdirsin tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
Merhaba gebelik serumu nedir nereden nasıl alınır?Selam arkadaşlar konuşmaları okudukça heyecanlandım benim transferimin dördüncü günü ayın 12 sinde transfer oldum bu ikinci denemem ilkinde 5. Gün iki embriyo transferi oldu biri tuttu fakat 8 yada 9 haftalıkken kalbi durmuş ben 12. Haftamda öğrendim benim için büyük yıkımdı. Sonrasında bir ay kistin oluştu diğer ayda histeroskopi oldum çizik atıldı ve iki embriyomu genetiğe gönderdim biri sağlam geldi tek 5bb transfer edildi. Oksapar sabah akşam vuruluyorum ve katil hücre testim 26 çıktığı için sabah akşam prograf kullanıyorum. Transferin ilk günü ve dün gebelik serumu aldım birde Çarşamba günü alacağım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Merhaba eczanelerde satışı yok bulamadım sağlık ocağıda takmıyoruz dedi bende tedavi gördüğüm hastanede taktırıyorum 180 200 TL bandın da bir ücreti var. Bu serum vücuttaki dengeyi sağlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Benim katil hücre sonucum yüksek olduğu için vücutu yatıştırmak için veriliyor sanırım.Merhaba gebelik serumu nedir nereden nasıl alınır?
5. Gün emriyosu 7 tane. Maşallah çok güzel bereketle gelmiş yumurtalarÇok tşk ederim . 7 adet 5.gun embriyosu donduruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?