Taze transfer mi taze transferse çatlama ignesinden dolayı böyle çıkabiliyorKızlar merhaba 11 mayısta 5. Gün embriyosu transferim oldu.
Dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım baya belirgindi. Ekliyorum fotoğrafını. Sonra 7. Gün tekrar yaptığımda yine silik bir şekilde vardı. O gün kan verdim ve 4.95 çıktı. Artık negatiftir, kimyasaldır diye düşünürken. Bugün yani 8. Gün yeniden test yaptım ve hala silik çizgi var.
Asıl kan günüm yarın, yeniden kan vereceğim. Başına böyle bişey gelen var mı? Gebelik varsa bile sağlıksız diye düşünüyorum ama idrar testi 4.94’i de görüyor olamaz sanırım
Eki Görüntüle 3069075
Arkadaşlar bişey sorcam progestan iğne
Taze transfer mi taze transferse çatlama ignesinden dolayı böyle çıkabiliyor
Evet baya geçmiş inşaallah kanda yükselirDaha öncedende çatlatma iğnesi kullandım 10. Gün etkisi geçmişti. Artık 14 gün oldu iğne etkisi olacağını düşünmüyorum ama olasabilir tabi. Dondurulmuş embriyoydu fakat 5’inde çatlatma iğnesi vuruldum
Evet baya geçmiş inşaallah kanda yükselir
Güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm bekleyen yoldaşlarımin yüzünü güldürsünİnşallah teşekkür ederim aslında yarın sabah belli olacak ama belirsizlik çok kötü
Güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm bekleyen yoldaşlarımin yüzünü güldürsün
Amin inşallah canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benim transfer günümde 23 Mayıs inşallah bı aksilik çıkmazsa ikinci transferim bu inşallah bu sefer tutunur bebeklerim Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin
Herkeste aynı etki vermez siz vurduktan sonra iğnenin ucunu çekmeden 10 saniye sayın öyle çekinKızlar bişey soracağım göbekten progestan dex 25 lik vuruluyorum kendim yapıyorum ama çok aciyo o kadar ovmama rağmen sanki vurduğun yerde toplanmış bekliyor şeklinde hemen dagilmiyor sizde mi aynı
Ne yaptınız test yaptınız mı acabaAmiin inşallah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin rabbim
Ne yaptınız test yaptınız mı acaba
Çok değişik demediler mi 2 gün sonra tekrarlayın diye inşaallah vardır geç geçiyordur kanaKan sonucum 6.39 cıktı bu seferde , 2 gün önce 4.95ti
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin 12 gün sonra pozitifi görürsünüz inşaallahyarın 12.30'da 2. transferimi olacağım nasipse dualarınızı bekliyorum :)
Doktoruma attım ama daha dönüş yapmadı bekliyorum. Büyük ihtimalle kimyasal gibi gözüküyor ama bakalım Allahtan ümit kesilmezÇok değişik demediler mi 2 gün sonra tekrarlayın diye inşaallah vardır geç geçiyordur kana
amin inşallah hep beraber görelim artık şu pozitifleri :)Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin 12 gün sonra pozitifi görürsünüz inşaallah
İnşaallah kat kat yükselirDoktoruma attım ama daha dönüş yapmadı bekliyorum. Büyük ihtimalle kimyasal gibi gözüküyor ama bakalım Allahtan ümit kesilmez
Canım doktorum aradı konuştuk sağlıksız bir gebelikmiş. İlaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan vereceğim sonucun sıfırlanması gerekiyormuş. Bazen yükselme olabilirmiş daha öncedende olmuş başka hastalarda ama sağlıkla devam etmemiş hiç.İnşaallah kat kat yükselir
Hakkınızda hayırlısı inşallah bir dahakine tutarCanım doktorum aradı konuştuk sağlıksız bir gebelikmiş. İlaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan vereceğim sonucun sıfırlanması gerekiyormuş. Bazen yükselme olabilirmiş daha öncedende olmuş başka hastalarda ama sağlıkla devam etmemiş hiç.
Bir dahaki transferde sağlıkla ilerler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?