Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Arkadaşlar bişey sorcam progestan iğne
Taze transfer mi taze transferse çatlama ignesinden dolayı böyle çıkabiliyor

Arkadaşlar bişey sorcam progestan iğne

Taze transfer mi taze transferse çatlama ignesinden dolayı böyle çıkabiliyor

Daha öncedende çatlatma iğnesi kullandım 10. Gün etkisi geçmişti. Artık 14 gün oldu iğne etkisi olacağını düşünmüyorum ama olasabilir tabi. Dondurulmuş embriyoydu fakat 5’inde çatlatma iğnesi vuruldum

Evet baya geçmiş inşaallah kanda yükselir

Merhaba arkadaşlar benim transfer günümde 23 Mayıs inşallah bı aksilik çıkmazsa ikinci transferim bu inşallah bu sefer tutunur bebeklerim Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin

Kızlar bişey soracağım göbekten progestan dex 25 lik vuruluyorum kendim yapıyorum ama çok aciyo o kadar ovmama rağmen sanki vurduğun yerde toplanmış bekliyor şeklinde hemen dagilmiyor sizde mi aynı

Kızlar bişey soracağım göbekten progestan dex 25 lik vuruluyorum kendim yapıyorum ama çok aciyo o kadar ovmama rağmen sanki vurduğun yerde toplanmış bekliyor şeklinde hemen dagilmiyor sizde mi aynı
Herkeste aynı etki vermez siz vurduktan sonra iğnenin ucunu çekmeden 10 saniye sayın öyle çekin

İnşaallah kat kat yükselir
Canım doktorum aradı konuştuk sağlıksız bir gebelikmiş. İlaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan vereceğim sonucun sıfırlanması gerekiyormuş. Bazen yükselme olabilirmiş daha öncedende olmuş başka hastalarda ama sağlıkla devam etmemiş hiç.
Bir dahaki transferde sağlıkla ilerler umarım

Hakkınızda hayırlısı inşallah bir dahakine tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…