Hakkınızda hayırlısı inşallah bir dahakine tutar
10yumurtadan 2 yumurta kalması beni biraz tedirgin etti. Biran da bayağı azalmış. Benimde bugun 17 yumurtadan 12 olgun yumurta bulundu 12 si döllendi. Ama demek 5 güne 2-3 tane kalacak demek benimdeEşim 6 aylık bir tedavi gördü morfoloji değişmedi spermleri çoğaldı ilaçlarla ama tüp bebek olduğu için zaten seçerek alıyorlar şekilleri iyi olanları yani o yüzden çok önemli değil. Morfolojinin değişmesi çok zor diyorlar.
14 yumurtadan 10 u olgun geldi 10 u da döllendi. Sonra 8 tanesi 3. Güne geldi daha sonra 5. Güne 2 tanesi ulaşabildi. Birini transfer oldum diğerini dondurduk. Bizimde oligospermi çok az sayıda spermi var eşimin
Evet zaten normalde kronik bağırsak tembelliği var transferden sonra kabız oldum doktoruma sordum bekunis hap verdi ekstra kuru kayısı incir filan yedim ama banamısın dedi 4 gün üzerine aşırı rahatsız oldum hafif ıkınma yaptım embriyoya zararı olmamıştır inşallah bi yandanda çok korkuyorumTransfer yapan arkadaşlar sizler de bağırsak sorunu oldu mu. Birde doktorunuz transfer sonrası hangi tavsiyeler De bulundu acaba paylaşabilir misiniz
Merhaba canım,genelde öyle olsada bu durumlar hiç belli olmuyor bazen. Benden 9 yumurta toplandı, 6 sı olgundu ve hepsi döllendi. 3. Güne 6 sı da devam etti, 5. Güne 4 tane kaldı ve donduruldu.10yumurtadan 2 yumurta kalması beni biraz tedirgin etti. Biran da bayağı azalmış. Benimde bugun 17 yumurtadan 12 olgun yumurta bulundu 12 si döllendi. Ama demek 5 güne 2-3 tane kalacak demek benimde
Merhaba , 5. Güne dört tane kalması çok güzel. Kaliteleri neydi peki. Kalite durumları da çok önemliymiş düşük olmaması İçin sanırım. Benimde ilk tüp bebek denemem. İçim içime sığmıyor. Yarın emriyolarımın üçüncü günü. Beni arayacaklar kaç tanesi gelişme devam ediyor diye. Yüreğim ağzımda telefon bekliyorum dualarla.Merhaba canım,genelde öyle olsada bu durumlar hiç belli olmuyor bazen. Benden 9 yumurta toplandı, 6 sı olgundu ve hepsi döllendi. 3. Güne 6 sı da devam etti, 5. Güne 4 tane kaldı ve donduruldu.
Merhaba canım. Orta kaliteymiş, sayı numara söylemediler, çözülüncede gelişimlerine devam edebiliyorlarmış çünkü. Ben de çok heyecanlandım beklerken, çok strese girdim. Çünkü bu benim 3. Denemem olacak. İlk ikisi taze transferdi ve 3. Gün yapıldı. Bu doktorum dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu yapacağım dedi. Eğer 5. Güne giden olmasaydı transferi iptal edecekti. Çok şükür 4 tane kaldı, inşaallah sonuçları da pozitif olur.Merhaba , 5. Güne dört tane kalması çok güzel. Kaliteleri neydi peki. Kalite durumları da çok önemliymiş düşük olmaması İçin sanırım. Benimde ilk tüp bebek denemem. İçim içime sığmıyor. Yarın emriyolarımın üçüncü günü. Beni arayacaklar kaç tanesi gelişme devam ediyor diye. Yüreğim ağzımda telefon bekliyorum dualarla.
İnşallah canımMerhaba canım. Orta kaliteymiş, sayı numara söylemediler, çözülüncede gelişimlerine devam edebiliyorlarmış çünkü. Ben de çok heyecanlandım beklerken, çok strese girdim. Çünkü bu benim 3. Denemem olacak. İlk ikisi taze transferdi ve 3. Gün yapıldı. Bu doktorum dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu yapacağım dedi. Eğer 5. Güne giden olmasaydı transferi iptal edecekti. Çok şükür 4 tane kaldı, inşaallah sonuçları da pozitif olur.
Canım yumurtaları topladıkları gün, eşinden alınan spermle hemen birleştiriyorlar. Ertesi gün yani 1. Gün embriyolara döllenmişmi diye bakıyorlar. Yani senin 12 yumurtan döllenmiş. 5. Güne kadar bakacaklar yumurtalarına artık. Bugün kaçıncı günü yumurtaların?İnşallah canım
Bir de şunu anlamadım. Beni birinci gün 12 yumurtanız döllendi dedi ya. Yani döllenme tutmuş hücreler bölünmeye başlamış anlamında mı söylüyor yoksa döllenme işlemi yaptım yani sperm ile yumurtayı birleştirdik bakalım tutacak mı anlamında söylüyorlar
Bende 3 Kutu bitiriyorum ama bende öyle birsey yokKızlar bişey soracağım göbekten progestan dex 25 lik vuruluyorum kendim yapıyorum ama çok aciyo o kadar ovmama rağmen sanki vurduğun yerde toplanmış bekliyor şeklinde hemen dagilmiyor sizde mi aynı
Oh şükür doğru anlamışım. 12 yumurtanız vardı olgun, 12 de döllendi dediklerinde telefonu kapatıp olduğum yer diz çöküp hüngür hüngür ağladım. Bunu duymak bile bana çok güzel heyecan ve duygu yaşattı. Bugun ikinci gün aramadılar. Yarın arayacaklar bir de 5. Gün arayacaklar mış. Şimdi biran önce sabah oldun istiyorum. Kaçta yavrum mücadele veriyor öğrenmek için sabırsızlanıyorumCanım yumurtaları topladıkları gün, eşinden alınan spermle hemen birleştiriyorlar. Ertesi gün yani 1. Gün embriyolara döllenmişmi diye bakıyorlar. Yani senin 12 yumurtan döllenmiş. 5. Güne kadar bakacaklar yumurtalarına artık. Bugün kaçıncı günü yumurtaların?
Yumurtaların hepsinin döllenmesi 5. Güne ulaşacak yumurta sayısı için önemli bir durum. Beni hergün aradılar ama 2. Ve 4. Gün bakmadıklarını söylemek için aradılarOh şükür doğru anlamışım. 12 yumurtanız vardı olgun, 12 de döllendi dediklerinde telefonu kapatıp olduğum yer diz çöküp hüngür hüngür ağladım. Bunu duymak bile bana çok güzel heyecan ve duygu yaşattı. Bugun ikinci gün aramadılar. Yarın arayacaklar bir de 5. Gün arayacaklar mış. Şimdi biran önce sabah oldun istiyorum. Kaçta yavrum mücadele veriyor öğrenmek için sabırsızlanıyorum
Boşuna aksiyon yaşatmışlarYumurtaların hepsinin döllenmesi 5. Güne ulaşacak yumurta sayısı için önemli bir durum. Beni hergün aradılar ama 2. Ve 4. Gün bakmadıklarını söylemek için aradılarne gerek varsa heyecandan ölüyordum 1. 3. Ve 5. Gün bakıyorlar embriyolara. Ben 3. Güne de 6 da 6 gittim. Embriyolog 4 yumurtanın 2 tane yumurtaya göre daha iyi olduğunu söyledi ve o 2 yumurta gerçekten 5. Güne gidemedi, 4 tanesi kaldı. Yumurta kalitedende bir sorun yoksa seninde baya kalır. Hiç stres yapma. Bana da haber ver yarın kaç tane kaldığını
Evet bizde çok üzüldük. Opuda çok zorlandım çok ağrılar çektim çok yumurtam olduğu için. Ona rağmen 2 tane kalması üzücü. İlk denememdi tutmadı şimdi kışa doğru tekrar deneyeceğiz bu sefer embriyoları genetiğe göndermek istiyoruz10yumurtadan 2 yumurta kalması beni biraz tedirgin etti. Biran da bayağı azalmış. Benimde bugun 17 yumurtadan 12 olgun yumurta bulundu 12 si döllendi. Ama demek 5 güne 2-3 tane kalacak demek benimde
İçini ferah tut. Şu an kaliteleri belli olmaz zaten. Hücre sayısı arttıkça ortaya çıkıyor bunlar. En son 5. Gün dondurulduğunda söylerler kalitesini. 3. Günden sonra spermin kaliteside devreye giriyor artık.Boşuna aksiyon yaşatmışlar12 döllendi döllenmesine de kaliteler hakkında hiç bir şey söylemedi kimse doktorum falan. Sizin yumurtaların kaliteli olur demediler. Emriyologta pazartesi kaliteler belli olacak dedi. Yani yarın her şey hemen hemen belli olacak. Yarına kalpten gitmezsem haber veririm canım Opuya girmeden önce ben polikistik olduğum İçin yumurta rezervi çok dediler. Eşime de değerleri orta demişlerdi. Bu değerlerle nasıl ilerlerler tahmin bile yürütemiyorum
Ben kalçadan progestan iğne vurundum. Şırıngayı çok yavaş ilerletin yaparken ve serumu elinizde ısıtın ilaç soğuk olduğu için vücuda girince topak topak kalıyo ve acıyoKızlar bişey soracağım göbekten progestan dex 25 lik vuruluyorum kendim yapıyorum ama çok aciyo o kadar ovmama rağmen sanki vurduğun yerde toplanmış bekliyor şeklinde hemen dagilmiyor sizde mi aynı
Bazı devlet hastaneleri tüp bebek bölümünde başarılı olabiliyor. Hangi ilde yaptırıyorsunuz. Laboratuvar çok önemli evet. Test yaptırdınız mı sonuç ne oldu acabaAraştirma hastanesinde tedavim sanırım genetiğe gönderilmiyor burda. Eşimde ileri hız dusuk onun disinda hic bir problemimiz yok. Embriyolarda kaliteliydi yaşta 35 alti olnca her seferinde tek transfer yapılabildi bşka embriyomda kalmadı açikcasi. Belki labaratuardan kaynaklıdır. Buda olmayinca özelde bi doktor araştircam. Labaratuvarin önemide cok buyuk. Bakalim belki tutar . Umudum olmasada bi ihtimal.
Merhaba günde 2 tane kivi yiyin çok yardımcı oluyor ben hiç kabızlık çekmedim çok kivi yedim. Bekunis de iyi geliyor. Ikınmayın çok su için inşallah düzelirEvet zaten normalde kronik bağırsak tembelliği var transferden sonra kabız oldum doktoruma sordum bekunis hap verdi ekstra kuru kayısı incir filan yedim ama banamısın dedi 4 gün üzerine aşırı rahatsız oldum hafif ıkınma yaptım embriyoya zararı olmamıştır inşallah bi yandanda çok korkuyorum
İnaşallah bu demende çiçekler açarEvet bizde çok üzüldük. Opuda çok zorlandım çok ağrılar çektim çok yumurtam olduğu için. Ona rağmen 2 tane kalması üzücü. İlk denememdi tutmadı şimdi kışa doğru tekrar deneyeceğiz bu sefer embriyoları genetiğe göndermek istiyoruz
Henuz test vermedim 10.gundeyimBazı devlet hastaneleri tüp bebek bölümünde başarılı olabiliyor. Hangi ilde yaptırıyorsunuz. Laboratuvar çok önemli evet. Test yaptırdınız mı sonuç ne oldu acaba
Benimde Çarşamba günü transferim öğleden sonra çok heyecanlıyımÇarşamba transferim var.heyecandan çok endişeliyim bayram tatiline denk geldi .var mı benim gibi transfere hazırlanan birlikte bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?