Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Canımm şimdi aradılar, 12 embriyomda devam ediyor Allahım dualarım göz yaşlarımı boşa çıkmasın. Hepimizin duaları kabul olsun. Herkes için çol dua ediyorum 12 si devam ediyor ama 9 u istenilen seviye ve bölünmedeymiş.

Merhaba günde 2 tane kivi yiyin çok yardımcı oluyor ben hiç kabızlık çekmedim çok kivi yedim. Bekunis de iyi geliyor. Ikınmayın çok su için inşallah düzelir
Canım kiviye alerjim var kaşınıyorum yiyince ilacı ve kuru kayısıyı deniyorum şuanlık olmazsa tekrar sorucam

Ooo çok iyi canım. O zaman 5. Güne bol yumurtan kalacak

Ooo çok iyi canım. O zaman 5. Güne bol yumurtan kalacak
Amin canım inşallah ulaşırlar 5.güne. Eğer ilk transfer tutmaz ise en azından defalarca hormon iğneleri kullanmış olmam. Direkt dolmuşlarla transfer olayına gireriz belki. Defalarca süreci baştan başlamak daha yorucu

Aradılar mi bugün :)

Gerçekten yorucu. Dondurulmuş lar olunca insanın içi daha rahat oluyor.

Aradılar mi bugün :)
Aynı saatte aradılar yine çok dakikler 12 embriyomda devam ediyor. Fakat üçü geriden geliyormuş ama 12 si de canlı Bildiğin sürekli onlarla konuşuyorum, elimi bırakmayın, dayanın diye dualar ediyorum. Benim güzel bebeklerim, inşallah 5. Günü de görürüz Bunun daha transfer aşaması var, daha heyecanlı ve önemli anı

Süper ,çok sevindim sizin adınıza . Tabiki 5.günü de görürsünüz

Süper ,çok sevindim sizin adınıza . Tabiki 5.günü de görürsünüz
Amin görelim 5.günü inşallah. Geriden gelen üç yumurta beşi görür mi bilmiyorum. Geriden gelmesi kötü bir şey değil dedi embriyolog sadece yavaş birazcık dedi. Sonuç 12 si de istikrarlı şekilde ilerliyor Arkalarında dağ gibi anaları var,12 sini de doğurup futbol takımı kurmayı düşünüyorum Şaka bir yana. Daha transfer aşaması var en en kritik aşama. Ya bütün çabalar boşa gidecek ya da o mucize gerçekleşecek. Sanırım transfer sonrası test yapma zamanına kadar sabırsızlıktan çatlarım

Önemli olan sayisi değil benim anladığım zaten . İki ,üç tane de kalsa yeter . Ben öle düşünmüştüm :) Tutup ,tutmaması da kısmet bence tamamen. Siz bunları düşünmeyin zamanın keyfini çıkarın yarın tekrar arayacaklar sanırım değil mi ?

Güzel düşüncen için çok teşekkür ederimmBenim 14 yumurtam toplanmasına rağmen çok ağrım oldu ama yapı meselesi.Regl ağrılarım da çok fena oluyor kişiden kişiye değişiyor demekki. Ağrısız olmanıza sevindim. Bahçeci umut tüp bebekte yaptık ilk denemeyi transferim negatif sonuçlandı malesef. Ama pes etmiyorum çok şükür Allah güç verdikçe denemeye devam

Böyle güçlü olduğunuz sürece mükâfatını alacaksınız bence

2-3 tane 5. Gün embriyosu kalsa yeter fazlası tabikii güzel olur ama az kalırsa üzülme benim 10 yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelebildi. Transferden sonra sakın 10. Günden önce test yapma ben yaptım evde moralim bozuldu çok ağladım üzüldüm kalan günlerimi kendime zehir ettim sen öyle yapma nasip kısmet

Böyle güçlü olduğunuz sürece mükâfatını alacaksınız bence
inşallah hepimiz Bu yaşayacaklarımı bana önceden söyleseler inanmazdım. Ben dayanamam nasıl bu kadar şeyi kaldırıcam derdim. Ama Allah bi sakinlik verdi bana gerçekten 3 senedir evliyim 10 sene gitti sanki ömrümden

Ah bazen düşünüyorum bebek istemeyenlerin hemen oluyor . İsteyenler de böyle uğraşıyorlar işte Ben sizi çok anlıyorum . Böyle sakin kalmaya devam edin . Denemeden bilemiyor insan . Bende 2.5 yıllık evliyim ama iki kayıp yaşadım . Bir de tüp bebek sürecini deniyorum transfer için bekliyorum .Herkesin bir sınavı var sanırım bizdeki de bu . Zor zamanlarin gecip güzel zamanlarin başlayacağı süreç de gelecektir :)

Evet kuzum yarın 5. Gün
Yarın kalitelerini de öğreneceğim yarın belli olacak kaçtanesinin gelişimi devam ediyor acaba. Yine bana heyecan bastı. Üçüncü güne kadar yaşadıklar 5 güne de ulaşmışlardır inşallah. 3.gün haber gelecek saat 10 da diye sabah 7 de kalıp yatağın ortasına oturdum dualarla haber beklemiştim. Yarın da uyumu tutmaz aynı sabahın köründe yatağın ortasına oturup beklerim yine

Ay mesajınıza çok duygulandım su an yarin yazın bize de haberleri

Peki 10 döllenen yumurtandan kaçı 3.güne ulaştı. 3.günden 5.güne biran da mı düşüş oldu canım.
İnaşşah sabrederim test yapmam. Ama test yapmadan durmak çok zor bence herkes yapıyordur. İnsan yerinde duramıyor. Ama kendimi tutmaya çalışacağım. Bu arada bende bahçecideyim. Memnun muydunuz siz?

Ay mesajınıza çok duygulandım su an yarin yazın bize de haberleri
Haber veririm canım. Ah içimdeki duyguları anlatamıyorum. Beni anladığınızı biliyorum. Aynı duyguları yaşadığımız İçin. İnsan yinede tam kendini ifade edemiyor. Evlat hasreti çok zor içim içimi yiyor bebeğimin boş odasını bir an önce dizmek istiyorum, odanın kapısından geçince bile duygulanıyorum. Pskologlar her şey çok değil. Çocuksuzda evlilik olur diyor ama ben çocuğu içimden duygularımla istiyorum elimde olan bir şey değil annelik duygusu, rabbim tarafından Çocuk konusuna çok takılıyorsun diyorlar burda bazen. İçimden diyorum yaşayan bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…