• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Benim de aynı canim 😍 zaman geçmiyor bugüne kadar iyiydim sakindim ama yaklaştıkça heyecan yapıyorum sanırım 😬 kasık ağrım var sürekli bir de su gibi akıntı inşallah tutmuştur da ondan oluyordur 🙏 sende var mi belirti???
ayy inşallah tutunuyordur canim 🥰 ben akintiyi hissetmiyorum ya sanirim fitil kullandığımdan olabilir ama sancım var özellikle geceleri sabaha kadar sanki kısmen regl sancısı gibi sancim oluyor bir de anlık vücuduma misal bazen belime sırtıma herhangi bir yerlerine anlık ağrılar girip çıkıyor inşallah tutunma belirtisidir 🤲 16 si test günüm doktorum öyle söyledi senin hangi gün canim 😊

Merhaba🥰bende varımm 6 mayıs cuma günü transferim gerçekleşti,2.denemem 1.malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı😢
İnşallah bu sefer kavuşuruz yavrumuza🙏
amin inşallah kavuşuruz bu kez 🤲 benim de 2. denemem ve eşimle karar verdik son denememiz aynı zamanda inşallah allahim inşallah olumlu sonuç alırız 🙏

ayy inşallah tutunuyordur canim 🥰 ben akintiyi hissetmiyorum ya sanirim fitil kullandığımdan olabilir ama sancım var özellikle geceleri sabaha kadar sanki kısmen regl sancısı gibi sancim oluyor bir de anlık vücuduma misal bazen belime sırtıma herhangi bir yerlerine anlık ağrılar girip çıkıyor inşallah tutunma belirtisidir 🤲 16 si test günüm doktorum öyle söyledi senin hangi gün canim 😊
Ayyy hadi inşallah canım 😍😍 benim bundan önceki denememde tutmuştu belirtiler aynı değil onda akıntı yoktu 😌 doluluk yine hissediyordum. Benimde şimdiki regl sancısı gibi 🤩 sanırım her gebelik kendine özel çünkü bunda da tuttu gibi hissediyorum inşallah rabbim yaaa birbirimize güzel haberler vermek nasip olsun 🤗🤗 13 mayıs canim benim test günüm Cuma günü Çarşamba kaset test alıp baksam mi diye düşünüyorum 😬😬

Ayyy hadi inşallah canım 😍😍 benim bundan önceki denememde tutmuştu belirtiler aynı değil onda akıntı yoktu 😌 doluluk yine hissediyordum. Benimde şimdiki regl sancısı gibi 🤩 sanırım her gebelik kendine özel çünkü bunda da tuttu gibi hissediyorum inşallah rabbim yaaa birbirimize güzel haberler vermek nasip olsun 🤗🤗 13 mayıs canim benim test günüm Cuma günü Çarşamba kaset test alıp baksam mi diye düşünüyorum 😬😬
ayy amin inşallah canım 🤲❤ haydi bakalım inşallah güzel haber alırız senden bana da bir umut olur 😌 ben ilk denememde gününden önce hem idrar hem kan testi ile negatif gördüm ve çok üzüldüm gününden önce böyle bir şeyi öğrenmek bilmiyorum daha farklı üzüyor ama meraktan da çatlıyor insan seni o kadar anlıyorum ki ama sabredelim istersen ya da gönlünden nasil geçiyorsa öyle yap canım Allahim yüzümüzü güldürür bu kez inşallah 😍

Merhaba🥰bende varımm 6 mayıs cuma günü transferim gerçekleşti,2.denemem 1.malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı😢
İnşallah bu sefer kavuşuruz yavrumuza🙏
Arka arkaya hepimizin yaaa 😍😍😍 inşallah canım bu kez kavuşursun sende bebisine 😇 benimde 3. tutmuştu ama gelişmedi kürtajla alındı merkezi değiştirdim bu kez çok umutluyum 😊 sende içini ferah tut 🥰🥰

Birini halletsek diğeri geliyor 😁 aynı gün içinde 5 ayri hastaneye gittiğimi biliyorum 😂 bu evreye gelebilmek için neredeyse 1 senem gitti opu oldum tam bitti dedim adetim gelmedi 😂😂😂 31 Aralık ta opu Mayıs transfer . inşallah sonu çok güzel olsun hepimizin ❤ siz neden ilaç bulamadınız tedavi gördüğünüz yere yakın eczanelerde temin ediyorlar genelde
Cetrotide bulamıyorum bende anlamadım neden yok. Bi tane eczası artık gelmiycek depolarda da yok dedi ne kadar doğru bilemiyorum. Burda elinde kalan birileri var mı acaba cetrotide. Benim tedavim yarım kalacak diye korkuyorum

ayy amin inşallah canım 🤲❤ haydi bakalım inşallah güzel haber alırız senden bana da bir umut olur 😌 ben ilk denememde gününden önce hem idrar hem kan testi ile negatif gördüm ve çok üzüldüm gününden önce böyle bir şeyi öğrenmek bilmiyorum daha farklı üzüyor ama meraktan da çatlıyor insan seni o kadar anlıyorum ki ama sabredelim istersen ya da gönlünden nasil geçiyorsa öyle yap canım Allahim yüzümüzü güldürür bu kez inşallah 😍
Bende hep öyle yaptım ilk 2 denememde gününden önce kan verdim 🙈 3. de idrarda görünce günümü bekledim kan için .. ahh şu netlik olmaması çok strese sokuyor beni gergin oluyorum öğrenip kurtulayım diyorum. 😃😃 inşallah eeen kısa zamanda gebelikten konuşuruz burda 🙏🙏🙏🙏🥰🥰

Cetrotide bulamıyorum bende anlamadım neden yok. Bi tane eczası artık gelmiycek depolarda da yok dedi ne kadar doğru bilemiyorum. Burda elinde kalan birileri var mı acaba cetrotide. Benim tedavim yarım kalacak diye korkuyorum
Allah korusun canım ya nerde oturuyorsun ben İstanbul dan almıştım orda tedavi gördüm merkezin yanındaki eczaneden ama tabi Aralık ayında. Izmirdeysen sorayım bende tanıdık eczaneye bulunur inşallah 🙏🙏

Canım eczacılara da güvenme ben bulunmaz dediği ilacı yan eczanede bulmuştum.tüp bebek merkezi yakınındakilere tek tek kendin sor gerekirse.çok kullanılıyo sonuçta .soğuk saklanan ilaç kargo falan zor olur.hangi ildeydin bu arada

Canım eczacılara da güvenme ben bulunmaz dediği ilacı yan eczanede bulmuştum.tüp bebek merkezi yakınındakilere tek tek kendin sor gerekirse.çok kullanılıyo sonuçta .soğuk saklanan ilaç kargo falan zor olur.hangi ildeydin bu arada
Gebze Kocaelideyim tedavim istanbulda. Arayıp bulamayan eczacı arkadaşımız. Artık gelmiycek diyende İstanbuldaki bi eczacı. İnsan zorda kalınca ne yapacağını şaşırıyo

selamlar, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, evlat yolunda tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🤲 ben de 4 mayıs ta transfer oldum 5.günüm geçmiyor zaman.. transfer olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz nasil geçiyor süreçleriniz? ay Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke şuan her şeyi anlıyor biliyor olsak içimizdeki 🤭
Aynı gün benim de ama çok garip hiç belirti Yok dayanamayıp yarın test yapsam mı diye düşünüyorum 😊

kaçıncı gün embriyosu? test için çok erken değil mi ben korkuyorum açıkçası biraz daha sabretmek ya 🤭😁
Erken aslında ama merak da ediyorum 🤗🤗 5.gün dondurulmuş embriyo. Bi öncekinde belim çok ağrımıştı ama bunda hiç bişey hissetmiyorum resmen sizde var mı belirti

Erken aslında ama merak da ediyorum 🤗🤗 5.gün dondurulmuş embriyo. Bi öncekinde belim çok ağrımıştı ama bunda hiç bişey hissetmiyorum resmen sizde var mı belirti
evet insan merak ediyor haklısınız 😇 benim de ilk denememde hiç belirti yoktu ve negatif oldu ama bu kez sürekli sancim oluyor ve ağrılar giriyor. inşallah belirti olsun olmasın hepimiz güzel sonuçlar alırız 🤲

Allah korusun canım ya nerde oturuyorsun ben İstanbul dan almıştım orda tedavi gördüm merkezin yanındaki eczaneden ama tabi Aralık ayında. Izmirdeysen sorayım bende tanıdık eczaneye bulunur inşallah 🙏🙏
Gebzedeyim ben. Mart ayında bulurkende zorlanmıştık ama bu sefer maalesef bulamadık. Bi arkadaşın elinde varmış o yardımcı olacağını söyledi inşallah yarın yollayabilir kargoyla bakalım.

Arka arkaya hepimizin yaaa 😍😍😍 inşallah canım bu kez kavuşursun sende bebisine 😇 benimde 3. tutmuştu ama gelişmedi kürtajla alındı merkezi değiştirdim bu kez çok umutluyum 😊 sende içini ferah tut 🥰🥰
Evett inşallah müjdeleride arka arkaya veririz birbirimize🥰inşallah bukez yüzümüz güler❤️peki hangi merkezdesiniz?

Back
X