Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Aynı gün transfer olmusuz nasılsınız suan
Aa aynı gün hemde harika
Genel olarak iyiyim arada regl sancısı gibi ağrım oluyor,ayakta çok durursam belimde ağrı hissediyorum sabahları çok minik bir bulantı bazen,şimdilik böyle siz nasılsınız peki?bu arada hangi merkezde oldu transfer belki aynıdır

Şükür bende iyiyim . Benimde belimde agrı var , istanbulda koç ünide yapılıyor takibim .. Kanda kaçıncı gün bakacaksınız ?

Şükür bende iyiyim . Benimde belimde agrı var , istanbulda koç ünide yapılıyor takibim .. Kanda kaçıncı gün bakacaksınız ?

Gebze Kocaelideyim tedavim istanbulda. Arayıp bulamayan eczacı arkadaşımız. Artık gelmiycek diyende İstanbuldaki bi eczacı. İnsan zorda kalınca ne yapacağını şaşırıyo
Siz tek tek gezin eczacıları öyle diyorlar ama illaki birinden buluyorsun yada arayın eczacıları öyle gidin ben öyle yapmıştım

Hayırlı olsun, devamı sağlıkla gelir inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu? Bi de testin fotosunu da atar mısınız, bakınca güzel oluyor
pc den atabiliyorum anca anlamadım neden canım beyaz zeminde olan ilk 5 dk siyah zeminde olan durdukça çıktı şükür

Eklentiler

• b9104790-99e4-4ce9-8337-f16d5b5a3699.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 6147e397-7f74-4299-920b-f9adbcb523e1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Gebzedeyim ben. Mart ayında bulurkende zorlanmıştık ama bu sefer maalesef bulamadık. Bi arkadaşın elinde varmış o yardımcı olacağını söyledi inşallah yarın yollayabilir kargoyla bakalım.
Merhaba canım estrofemi arıyorsan Dilovasına bakabilirsin ben orda buldum .

Bende aynısını size soracaktım şimdi,geçen sefer 6. Gün kanda hemen çıktı ama malesef kimyasal ile sonuçlandışimdi ikimizinde 6.gün perşembe oluyor ben açıkçası perşembe yada en geç cuma baktıracağım siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…