Aa aynı gün hemde harikaAynı gün transfer olmusuznasılsınız suan
Şükür bende iyiyim . Benimde belimde agrı var , istanbulda koç ünide yapılıyor takibim .. Kanda kaçıncı gün bakacaksınız ?Aa aynı gün hemde harika
Genel olarak iyiyim arada regl sancısı gibi ağrım oluyor,ayakta çok durursam belimde ağrı hissediyorum sabahları çok minik bir bulantı bazen,şimdilik böyle siz nasılsınız peki?bu arada hangi merkezde oldu transfer belki aynıdır
İnşallah canımGebzedeyim ben. Mart ayında bulurkende zorlanmıştık ama bu sefer maalesef bulamadık. Bi arkadaşın elinde varmış o yardımcı olacağını söyledi inşallah yarın yollayabilir kargoyla bakalım.
Ben Şişli Memorial da gördüm tedavimiEvett inşallah müjdeleride arka arkaya veririz birbirimizeinşallah bukez yüzümüz güler peki hangi merkezdesiniz?
Siz tek tek gezin eczacıları öyle diyorlar ama illaki birinden buluyorsun yada arayın eczacıları öyle gidin ben öyle yapmıştımGebze Kocaelideyim tedavim istanbulda. Arayıp bulamayan eczacı arkadaşımız. Artık gelmiycek diyende İstanbuldaki bi eczacı. İnsan zorda kalınca ne yapacağını şaşırıyo
Çok sevindim sizin adınızaKizlar dayanamadım sabah test yaptım pozitif
Hayırlı olsun, devamı sağlıkla gelir inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu? Bi de testin fotosunu da atar mısınız, bakınca güzel oluyorKizlar dayanamadım sabah test yaptım pozitif
Amiiiin canim benim dondurulmuş 5aa pgt li embriyoHayırlı olsun, devamı sağlıkla gelir inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu? Bi de testin fotosunu da atar mısınız, bakınca güzel oluyor
pc den atabiliyorum anca anlamadım nedenHayırlı olsun, devamı sağlıkla gelir inşallah. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu? Bi de testin fotosunu da atar mısınız, bakınca güzel oluyor
Hayırli olsun kaçıncı gün canım Allah tamamına erdirsinpc den atabiliyorum anca anlamadım nedencanım beyaz zeminde olan ilk 5 dk siyah zeminde olan durdukça çıktı şükür
amiiin canım bugün 6. günümHayırli olsun kaçıncı gün canım Allah tamamına erdirsin
Ooo baya koyu çıkmış, ikiz mi acabapc den atabiliyorum anca anlamadım nedencanım beyaz zeminde olan ilk 5 dk siyah zeminde olan durdukça çıktı şükür
Tek transfer edildi ama ayy bilemedimOoo baya koyu çıkmış, ikiz mi acaba
Maşallah canımTek transfer edildi ama ayy bilemedimailede tek yumurta ikizi geni yok bildiğim kadarıyla transfer günümü saymıyorum ama sayarsam 7. Gün bugün
Merhaba canım estrofemi arıyorsan Dilovasına bakabilirsin ben orda buldum .Gebzedeyim ben. Mart ayında bulurkende zorlanmıştık ama bu sefer maalesef bulamadık. Bi arkadaşın elinde varmış o yardımcı olacağını söyledi inşallah yarın yollayabilir kargoyla bakalım.
Bende aynısını size soracaktım şimdi,geçen sefer 6. Gün kanda hemen çıktı ama malesef kimyasal ile sonuçlandıŞükür bende iyiyim . Benimde belimde agrı var , istanbulda koç ünide yapılıyor takibim .. Kanda kaçıncı gün bakacaksınız ?
Bahçeci altunizade bendeBen Şişli Memorial da gördüm tedavimisiz ?
Gezdim ama hiç birinde bulamadım maalesef. İnstagramdaki sayfalarda elinde olanlardan buldum bendeSiz tek tek gezin eczacıları öyle diyorlar ama illaki birinden buluyorsun yada arayın eczacıları öyle gidin ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?