- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
Yok ben son gün yapicam doktorumdan ogrenmek istiyorum sonucu2 negatif 1 pozitif tüp bebek tedavim vardı ondan anlayabildim bu transferimde de. Çok zor çok her negatifte ayrı üzülüyor insan çok iyi anlıyorum sizi. İlk çocuk düşündüğümüzde de her ay bakardım hamile kalabildim mi diye kaç test yapmışımdırbugün test yapacak mısınız
Canım tabi ki paylaşacaksın bu süreç gerçekten çok zor yaşamayan anlayamaz bence.umudunuzu kaybetmeyin kan testi en doğru sonuçta.doktorunuz mu bi daha denememe kararı verdigünaydınlar, ben de bu sabah erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı belki yarım saat sonra filan baktım tekrar o zaman silik çizgiyi gördüm ama hemen yaptığımda görmedim. Bugün transferden bu yana 7.gunum ve 5.gün embriyolari idi. Bir yanım henüz erken üzülme diyor bir yanım da galiba yine olmayacak diyor, o kadar yıpratıcı bir süreç ki üstelik son tedavim öyle de bir karar almıştım içim bir yandan çok buruk her konuda... keşke anlatabilsem içimdekileri nasil bu kadar eksik bir yanım olduğunu hissettiğimi hep allahima ne olur görüyorsun biliyorsun ne olur eksik yanımı tamamla diyorum... kusura bakmayın güzel haberler alan arkadaşlarım depresif konuşmalarıyla canınızı sıkmak istemedim ama içimdekileri böyle. Tüm güzel haber alan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah
Herkesin bir sınavı var işte.. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah çok zorluklardan gecmissiniz siz de. Benim son diye karar vermemin nedeni kendimim. çok fazla kadın hastalığı rahatsızlığım var çikolata kistler endometriozis adenomiyozis sol tüp iptal sağ tüp şöyle böyle bir de yapisikliklardan dolayı yumurtalig geriye doğru kaymış normal yolla sperm yumurtaya ulaşamıyor tüp bebek 2.denemem olursa mucize ama olmayacak sanırım maddi boyutundan ziyade bu süreçte yaşadığım sıkıntılar hissiyatlar iğneler belirsizlikler her defasında tutmadığını görmek benim bünyem daha fazlasını kaldıramayacak şu halimle bile kendime o kadar üzülüyorum ki hiçbir zaman tamamlanamayacagim hissi yerleşiyor kalbime gitmiyor gözlerim doluyor ağlıyorum bu son diyorum. ve inşallah bu süreci bi atlatayım kan testi 16 mayıs, ben evlat edinmeye karar verdim doğuramasam da kalbimden bir bebeği bir çocuğu bir bireyi büyütüp yetiştirmek annelik yapmak istiyorum. bunun için seviniyorum ama kendi halime üzülmem de ömrümce geçmeyecek çok içerliyorum kalbimde bir yara olarak kalacağım kendimin......Benim yaptığım test normal test ama 20 dk ya kadar yazıyordu silik gördüyseniz bence tekrarlayın yarın. silik varsa vardır ben testleri günlerce beklettigimi bilirim. Neden son diye karar aldınız? Benimde 2 sene oldu son tedavimden sonra son bir güç yuvamızı kapatıp İstanbul a gittik elimizde valizler bilmedigimiz yerler otel odalarında bak iyi ki de gitmişiz pes etmeyin nasip vardır bir zamanı
teşekkür ederim destegin için canim hayır benim kararım neden böyle bi karar aldığımı da bir yukarıdaki arkadaşıma cevap verirken anlattım canim.. ne diyeyim inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun....Canım tabi ki paylaşacaksın bu süreç gerçekten çok zor yaşamayan anlayamaz bence.umudunuzu kaybetmeyin kan testi en doğru sonuçta.doktorunuz mu bi daha denememe kararı verdi
Ne demek Canım keşke elimizden daha fazlası gelse.evlat edinmek de çok yüce zorlu bi yol Allah yardımıcın olsun gönlüne göre versinteşekkür ederim destegin için canim hayır benim kararım neden böyle bi karar aldığımı da bir yukarıdaki arkadaşıma cevap verirken anlattım canim.. ne diyeyim inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Yo ben doktor değiştirdim Mehmet Sakıncı artık. Ocakta da histeroskopi oldum polip bulmuşlar. Sonra martta gittim kist vardiilk transferden tam 7 ay geçti sürekli birsey çıkıyor. Bu son embriyo tutmazsa mola verecem
Çok memnunumMerhaba benimde doktorum Mehmet Sakıncı 29 Nisanda laparoskopi+histereskopi oldum tüplerim hasarlı olduğu için bağlandı ve tüp bebeğe başlayacağım 18 mayısta kontrol randevusu var sanırım bir sonraki adette tedaviye başayacağız siz memnun musunuz tıp fakültesindeki işleyişten anladığım kadarıyla tecrübeliisiniz bana biraz bilgi verebilir misiniz :) teşekkür ederim
Amiiiin canim çooook teşekkür ederim güzel dileklerin içinMaşaAllah canım tebrik ederim Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin hayırla kucağına almak ve büyütmek nasip olsun inşaAllah darısı diğer bütün arkadaşlarında başına olsun
Hayırlı güzel haberler alın inşallahYok ben son gün yapicam doktorumdan ogrenmek istiyorum sonucu
İlk tüp bebek mi? Yaş kaç?Merhaba herkese
Haftaya transferim var. Çok heyecanlıyım
İnşallahKızlar herkese hayırlı akşamlar.. bende bu ay başlayacağım hepınız pozitif sonuç alın inşallahh,banada moral olasınız
Büşra eczanesiydi sanırımHangi eczaneden buldunuz ismini hatırlıyo musunuz? Şu an için var elimde ama yetmeyecek tedavi sonuna kadar muhtemelen tekrar yazdırmam gerekecek
Canım selam benimde cuma günü yumurtalarım toplanacak bende de 6 folikül görünüyordu. Ne kadar cıkacak bilmiyorum cok heyecanlıyım. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Haberdar et bizi lütfenSelam kızlar,
Ben 3 defa aşılama denedim ve hep negatif sonuç. Şimdi tüp bebek aşamasına geçtik. İğne sürecini tamamladım yumurtalarım toplanacak yarın. 5-6 tane yumurtam varmış. Hayırlısı ile inşallah anne olabilirim. Yarın için şaşkınım daha önce hiç narkozlu bir işlem yaptırmadım. Nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum ve üzerinede pek düşünmek istemiyorum. Eğer yumurtalarım döllenirse taze transfer yapılacağını söyledi doktorum. Günlerdir burada topiclerde geziyorum. Pozitif çok şey okudum inşallah bizede nasip olur anne olmak. Sürecimle ilgili paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Psikolojik olarak rahatlamak birbirimizin sürecine eşlik etmekle olacak gibi duruyor.
Teşekkür ederimBüşra eczanesiydi sanırım
Şu anda tüp bebek merkezindeyim e2 istenilen seviyede değilmiş yumurtalar kalitesiz olabilirmiş. Yani daha şimdiden ümitlerim yıkıldı. E2 289Canım selam benimde cuma günü yumurtalarım toplanacak bende de 6 folikül görünüyordu. Ne kadar cıkacak bilmiyorum cok heyecanlıyım. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Haberdar et bizi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?