Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Bahçeci altunizade bende
Sanırım perşembe yada cuma kanda baktıracağım çok merak ediyorum
benimde kan testim Cuma günü Hadi inşallah güzel haberlerle gel bize dayanilmiyor ya bekleyenleri tebrik ediyorum vallahi şimdi kesenin stresindeyim sonra kalp atışı daha öncekinde duyamamıştım..

Gözünüz aydın öncelikle benimde 5 Mayıs da oldum bugün 6.gunum belirtileriniz varmiydi kanama vs
Teşekkür ederim sizden de güzel haberler alalım inşallah kanamam olmadı bundan öncekinde de olmamıştı. Ama biliyordum kasıklarımda doluluk ve regl ağrısı sürekli vardı. Bir de goguslerimde hassasiyet gerilme gibi hafif doluluk ve damarlanma var. Aşırı iştahım arttı karnımdan sesler geliyor bildiğiniz açım diğerinde olmamıştı ama su gibi akıntım oldu ama öyle böyle değil 2 gündür azaldı biraz şükür.

Hayırlısı olsun inşallah ben her belirtiyi ona yormak istemiyorum 2 olumsuz aşılamam oldu hep bı belirti aradım kendimi çok dinledim sonunda çok üzüldüm. Aslında belirtilerin var bence ,

merabayyyyynnnn kızlar
ben varım ama transfer için uğraşıyorum bu ay 5 ay oluyo hala olamadım

günaydınlar, ben de bu sabah erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı belki yarım saat sonra filan baktım tekrar o zaman silik çizgiyi gördüm ama hemen yaptığımda görmedim. Bugün transferden bu yana 7.gunum ve 5.gün embriyolari idi. Bir yanım henüz erken üzülme diyor bir yanım da galiba yine olmayacak diyor, o kadar yıpratıcı bir süreç ki üstelik son tedavim öyle de bir karar almıştım içim bir yandan çok buruk her konuda... keşke anlatabilsem içimdekileri nasil bu kadar eksik bir yanım olduğunu hissettiğimi hep allahima ne olur görüyorsun biliyorsun ne olur eksik yanımı tamamla diyorum... kusura bakmayın güzel haberler alan arkadaşlarım depresif konuşmalarıyla canınızı sıkmak istemedim ama içimdekileri böyle. Tüm güzel haber alan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah

Bende pazartesi yaptırdım kanda pozitif bugun tekrarlıycam düzenli artış oluyormu diye normalde 16 mayıs test günüm ama daha önceden de erken gördüğüm için , birde insanın içine doguyor galiba , tabiki önemli olan gebeliğin saglıklı ilerlemesi inşAllah bir sorun çıkmaz

Hayırlısı olsun inşallah ben her belirtiyi ona yormak istemiyorum 2 olumsuz aşılamam oldu hep bı belirti aradım kendimi çok dinledim sonunda çok üzüldüm. Aslında belirtilerin var bence ,
2 negatif 1 pozitif tüp bebek tedavim vardı ondan anlayabildim bu transferimde de. Çok zor çok her negatifte ayrı üzülüyor insan çok iyi anlıyorum sizi. İlk çocuk düşündüğümüzde de her ay bakardım hamile kalabildim mi diye kaç test yapmışımdır bugün test yapacak mısınız

Harikaa hayırlı olsun Allah tamamına erdirdirsin inşş şu testin fotosunu atın da gözümüz bayram etsin teklere alıştığımızdan insan bol bol çift çizgi görmek istiyor
Amiiiiiinnnnnn ❤❤ rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah attım ama görmediniz mi dolsun buralar arka arkaya güzel haberlerle

Benim yaptığım test normal test ama 20 dk ya kadar yazıyordu silik gördüyseniz bence tekrarlayın yarın. silik varsa vardır ben testleri günlerce beklettigimi bilirim. Neden son diye karar aldınız? Benimde 2 sene oldu son tedavimden sonra son bir güç yuvamızı kapatıp İstanbul a gittik elimizde valizler bilmedigimiz yerler otel odalarında bak iyi ki de gitmişiz pes etmeyin nasip vardır bir zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…