Hangi eczaneden buldunuz ismini hatırlıyo musunuz? Şu an için var elimde ama yetmeyecek tedavi sonuna kadar muhtemelen tekrar yazdırmam gerekecekMerhaba canım estrofemi arıyorsan Dilovasına bakabilirsin ben orda buldum .
Tebrik ederim gözünüz aydınKizlar dayanamadım sabah test yaptım pozitif
benimde kan testim Cuma günüBahçeci altunizade bende
Sanırım perşembe yada cuma kanda baktıracağım çok merak ediyorum
Çok çok teşekkür ederimTebrik ederim gözünüz aydın
Gözünüz aydın öncelikle benimde 5 Mayıs da oldum bugün 6.gunum belirtileriniz varmiydi kanama vsÇok çok teşekkür ederiminşallah sizden de güzel haberler alırız
Amin inşallahÇok çok teşekkür ederiminşallah sizden de güzel haberler alırız
Teşekkür ederim sizden de güzel haberler alalım inşallahGözünüz aydın öncelikle benimde 5 Mayıs da oldum bugün 6.gunum belirtileriniz varmiydi kanama vs
Hayırlısı olsun inşallah ben her belirtiyi ona yormak istemiyorum 2 olumsuz aşılamam oldu hep bı belirti aradım kendimi çok dinledim sonunda çok üzüldüm. Aslında belirtilerin var bence ,Teşekkür ederim sizden de güzel haberler alalım inşallahkanamam olmadı bundan öncekinde de olmamıştı. Ama biliyordum kasıklarımda doluluk ve regl ağrısı sürekli vardı. Bir de goguslerimde hassasiyet gerilme gibi hafif doluluk ve damarlanma var. Aşırı iştahım arttı karnımdan sesler geliyor bildiğiniz açım diğerinde olmamıştı ama su gibi akıntım oldu ama öyle böyle değil 2 gündür azaldı biraz şükür.
Harikaa hayırlı olsun Allah tamamına erdirdirsin inşşKizlar dayanamadım sabah test yaptım pozitif
Bende pazartesi yaptırdım kanda pozitif bugun tekrarlıycam düzenli artış oluyormu diye normalde 16 mayıs test günüm ama daha önceden de erken gördüğüm için , birde insanın içine doguyor galiba , tabiki önemli olan gebeliğin saglıklı ilerlemesi inşAllah bir sorun çıkmazBende aynısını size soracaktım şimdi,geçen sefer 6. Gün kanda hemen çıktı ama malesef kimyasal ile sonuçlandışimdi ikimizinde 6.gün perşembe oluyor ben açıkçası perşembe yada en geç cuma baktıracağım siz ne düşünüyorsunuz?
2 negatif 1 pozitif tüp bebek tedavim vardı ondan anlayabildim bu transferimde de. Çok zor çok her negatifte ayrı üzülüyor insan çok iyi anlıyorum sizi. İlk çocuk düşündüğümüzde de her ay bakardım hamile kalabildim mi diye kaç test yapmışımdırHayırlısı olsun inşallah ben her belirtiyi ona yormak istemiyorum 2 olumsuz aşılamam oldu hep bı belirti aradım kendimi çok dinledim sonunda çok üzüldüm. Aslında belirtilerin var bence ,
Amiiiiiinnnnnn ❤❤ rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahHarikaa hayırlı olsun Allah tamamına erdirdirsin inşşşu testin fotosunu atın da gözümüz bayram etsin teklere alıştığımızdan insan bol bol çift çizgi görmek istiyor
ayy yok kaçırdım herhalde göremedimmAmiiiiiinnnnnn ❤❤ rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahattım ama görmediniz mi dolsun buralar arka arkaya güzel haberlerle
tamam gördüm :))) harikapc den atabiliyorum anca anlamadım nedencanım beyaz zeminde olan ilk 5 dk siyah zeminde olan durdukça çıktı şükür
Benim yaptığım test normal test ama 20 dk ya kadar yazıyordu silik gördüyseniz bence tekrarlayın yarın. silik varsa vardır ben testleri günlerce beklettigimi bilirim. Neden son diye karar aldınız? Benimde 2 sene oldu son tedavimden sonra son bir güç yuvamızı kapatıp İstanbul a gittik elimizde valizler bilmedigimiz yerler otel odalarında bak iyi ki de gitmişiz pes etmeyin nasip vardır bir zamanıgünaydınlar, ben de bu sabah erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı belki yarım saat sonra filan baktım tekrar o zaman silik çizgiyi gördüm ama hemen yaptığımda görmedim. Bugün transferden bu yana 7.gunum ve 5.gün embriyolari idi. Bir yanım henüz erken üzülme diyor bir yanım da galiba yine olmayacak diyor, o kadar yıpratıcı bir süreç ki üstelik son tedavim öyle de bir karar almıştım içim bir yandan çok buruk her konuda... keşke anlatabilsem içimdekileri nasil bu kadar eksik bir yanım olduğunu hissettiğimi hep allahima ne olur görüyorsun biliyorsun ne olur eksik yanımı tamamla diyorum... kusura bakmayın güzel haberler alan arkadaşlarım depresif konuşmalarıyla canınızı sıkmak istemedim ama içimdekileri böyle. Tüm güzel haber alan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah
MaşaAllah canım tebrik ederim Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin hayırla kucağına almak ve büyütmek nasip olsun inşaAllah darısı diğer bütün arkadaşlarında başına olsunKizlar dayanamadım sabah test yaptım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?