- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Doktorun daha öncesinde hiç e2 takibi yapmadı mıŞu anda tüp bebek merkezindeyim e2 istenilen seviyede değilmiş yumurtalar kalitesiz olabilirmiş. Yani daha şimdiden ümitlerim yıkıldı. E2 289
Sabah güne müthiş bir baş ağrısı ile başladım ve hala geçmedi sanırım yapılacak olan operasyonun gerginliğinden oldu. Rabbim büyük ol derse olacak inşallah.
İstanbuldaysaniz özelden yazın bana gördüğüm bir eczaneden sordurabilirsiniz.Hangi eczaneden buldunuz ismini hatırlıyo musunuz? Şu an için var elimde ama yetmeyecek tedavi sonuna kadar muhtemelen tekrar yazdırmam gerekecek
Hayır yapmadı.Doktorun daha öncesinde hiç e2 takibi yapmadı mıama gercekten rabbim ol derse olacak bunun karşısında kimse duramaz sen kendini üzme dirayetli ol ki yumurtalarında etkilenmesin
Canım benim cok iyi cıkmıs canını sıkma allahın izniyle 1 yumurta yetiyor. 200 küsürde bir yumurtanın bile olsa sağlam olduğunu gösteriyor. Bir yumurta bir sperm yeter. Kalbini ferah tut. O yumurtan embriyo olcak rahminde bebiş olcak rahat ol canını sıkma kendini transfere hazırla. Ağrın sancın oldu mu rahat geçti mi opuHayır yapmadı.
Opu işlemim tamamlandı 5 yumurta alınmış bundan sonrası nasip kısmet artık.
Ewt ilk tüp bebek. 32 yaşındayım. 5 düşüğüm varİlk tüp bebek mi? Yaş kaç?
Evet allahın izniyle inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Opu işlemine girerken baş ağrısı ile girdim çıktığımda baş ağrım yok olmuştu. Ama yumurtaları topladıkları tarafım çok ağrı yaptı. Ağrı kesici serum verdiler ve uyumamı istediler. Gerçekten uyuyup uyandığımda ağrımda geçti. Günün geri kalanında ise yatıp dinlendim işte. Ben en çok narkoz kısmından korkuyordum boşuna telaş yapmışım. Şimdi uyuyacaksın dediler ve gözlerim kapandı. Geçmiş olsun dediler uyandım. Çok şükür bugünümüze.Canım benim cok iyi cıkmıs canını sıkma allahın izniyle 1 yumurta yetiyor. 200 küsürde bir yumurtanın bile olsa sağlam olduğunu gösteriyor. Bir yumurta bir sperm yeter. Kalbini ferah tut. O yumurtan embriyo olcak rahminde bebiş olcak rahat ol canını sıkma kendini transfere hazırla. Ağrın sancın oldu mu rahat geçti mi opu
Benimde yarın opu varEvet allahın izniyle inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Opu işlemine girerken baş ağrısı ile girdim çıktığımda baş ağrım yok olmuştu. Ama yumurtaları topladıkları tarafım çok ağrı yaptı. Ağrı kesici serum verdiler ve uyumamı istediler. Gerçekten uyuyup uyandığımda ağrımda geçti. Günün geri kalanında ise yatıp dinlendim işte. Ben en çok narkoz kısmından korkuyordum boşuna telaş yapmışım. Şimdi uyuyacaksın dediler ve gözlerim kapandı. Geçmiş olsun dediler uyandım. Çok şükür bugünümüze.
Opudan sonra hic ağrı olmuyor ki endişelenmenize hiç gerek yok . Ben uyandıktan yarım saat sonra hastaneden ciktim ,gezmeye gittik :)Benimde yarın opu varbakalım nasıl gececek benimde. Hsg çekildim gecen ay orda bi anestezi tecrübem oldu o yüzden olacakları biraz tahmin edebiliyorum ama o ağrı kısmı biraz ürkütüyor beni. Olsun sonumuz güzel olsun inşallah. Transfer günümüz olursa bu ay ard arda transfer olacağız demekki aramızda bir iki gün olur mayıs ayı uğurlu gelsin inşallah hepimize güzel haberler alalım
Aaa ne güzel cok sevindim vallahi. Demekki acı eşiğiyle alakalı bir durum. Benimde acı eşiğim aslında yüksektir ama bakalımOpudan sonra hic ağrı olmuyor ki endişelenmenize hiç gerek yok . Ben uyandıktan yarım saat sonra hastaneden ciktim ,gezmeye gittik :)
Ağrı herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla bende ağrı yaşadığım için şaşırdım ama kişiden kişiye değişiyor işte. Mesela ben hsg yi anestesiz yaptırmıştım acı eşiğim yüksektir kolay kolay öf pöf demem ama bugün ki durum farklıydı. Ama dediğim gibi ilaç ile birlikte geçti. Valla ben şu aşamadıki detaylara çokta takılmıyorum önemli olan sonuç inşallah hepimize nasip olur güzel haberler alabilmekte verebilmekte. Sende gelişmelerden haberdar et.Benimde yarın opu varbakalım nasıl gececek benimde. Hsg çekildim gecen ay orda bi anestezi tecrübem oldu o yüzden olacakları biraz tahmin edebiliyorum ama o ağrı kısmı biraz ürkütüyor beni. Olsun sonumuz güzel olsun inşallah. Transfer günümüz olursa bu ay ard arda transfer olacağız demekki aramızda bir iki gün olur mayıs ayı uğurlu gelsin inşallah hepimize güzel haberler alalım
Bende hep böyle yorumlar okudum ama benim şansıma işte öğleye kadar çıkamadım hastaneden :) herkesin bünyesi farklı tabi.Opudan sonra hic ağrı olmuyor ki endişelenmenize hiç gerek yok . Ben uyandıktan yarım saat sonra hastaneden ciktim ,gezmeye gittik :)
Evet tabiki kişisel bir durum ...Bende hep böyle yorumlar okudum ama benim şansıma işte öğleye kadar çıkamadım hastaneden :) herkesin bünyesi farklı tabi.
Acı eşiği ile mi alakali bilmiyorum .Acılı bir durum yoktu çok hafif kanamam oldu gün içinde lekelenme gbi o kadar . Benim acı eşiğim dusukturAaa ne güzel cok sevindim vallahi. Demekki acı eşiğiyle alakalı bir durum. Benimde acı eşiğim aslında yüksektir ama bakalım
Haber vericem yarın yazarım inşallah güzel haberler verebilirim benim amh düşük. Bakalım kaç tane cıkacakAğrı herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla bende ağrı yaşadığım için şaşırdım ama kişiden kişiye değişiyor işte. Mesela ben hsg yi anestesiz yaptırmıştım acı eşiğim yüksektir kolay kolay öf pöf demem ama bugün ki durum farklıydı. Ama dediğim gibi ilaç ile birlikte geçti. Valla ben şu aşamadıki detaylara çokta takılmıyorum önemli olan sonuç inşallah hepimize nasip olur güzel haberler alabilmekte verebilmekte. Sende gelişmelerden haberdar et.
İnşallah cok teşekkür edermAcı eşiği ile mi alakali bilmiyorum .Acılı bir durum yoktu çok hafif kanamam oldu gün içinde lekelenme gbi o kadar . Benim acı eşiğim dusukturSiz gönlünüzü ferah tutun birseycik olmaz .
Yumurta sayınız fazlaysa ağrı oluyor ve çok normal bir sürü yumurta karnınızda büyüdüğü için. Az ise ağrı olmuyor. Benim 14 yumurtam toplandı opu öncesi ve sonrası aşırı ağrım oldu hiç kalkamadım sezeryanlı dikişli gibiydim canımda tatlı değildir ama geçiyor sıkıntı yapmayınAaa ne güzel cok sevindim vallahi. Demekki acı eşiğiyle alakalı bir durum. Benimde acı eşiğim aslında yüksektir ama bakalım
Yumurta sayınız fazlaysa ağrı oluyor ve çok normal bir sürü yumurta karnınızda büyüdüğü için. Az ise ağrı olmuyor. Benim 14 yumurtam toplandı opu öncesi ve sonrası aşırı ağrım oldu hiç kalkamadım sezeryanlı dikişli gibiydim canımda tatlı değildir ama geçiyor sıkıntı yapmayınAaa ne güzel cok sevindim vallahi. Demekki acı eşiğiyle alakalı bir durum. Benimde acı eşiğim aslında yüksektir ama bakalım
baş ağrısı stresten oluyor bende çok yaşadım 2 hafta hiç geçmediğini bilirim. Benimde e2 değerimde hep sorunlar çıktı operasyonlarım ertelendi bir daha ki ay olur o olmazsa diğer ay ben o şekilde hep bekledim hiç canınızı sıkmayın değer istenilen düzeye gelir elbet hangi merkezdesinizŞu anda tüp bebek merkezindeyim e2 istenilen seviyede değilmiş yumurtalar kalitesiz olabilirmiş. Yani daha şimdiden ümitlerim yıkıldı. E2 289
Sabah güne müthiş bir baş ağrısı ile başladım ve hala geçmedi sanırım yapılacak olan operasyonun gerginliğinden oldu. Rabbim büyük ol derse olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?