Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım
Güzel bir hafta sonuna yaklaşıyoruz. Kaldı iki gün ::)
aynennn çoook heyecanlı kuzuuu muhteşem bir haftasonu bizi bekliyor.. güzel haberler alacağımız.. inşallah umut ediyorum bu anneler gününde kuzuu sana süpriz yapsıınn, o günün hüzünlü yanını bahara döndürsünn kuzuu..

Kızlarr günaydıınnn..

hepiniz iyisiniz inşallah... ?
Günaydınn,
Benim pazar gününden bu yana adet ağrısından biraz daha şiddetli ağrım oluyor ara ara, arveles içiyorum, dün doktoruma yazdım, gel göreyim dedi, çok yoğun bir dönemdeyiz, çıkamam dedim. Ama kesin görmem gerek, saat 4 e kadar burdayım, 2 gün yokum dedi, bağımsız denetçi geldi, toplantıya girmem gerekiyordu, gidemedim. Adet günüm geçti diye mi böyle oldu, anlayamadım. Enfeksiyon falan olmasın da, devam ederse akşam evin yanındaki hastaneye gideceğim, kadın-doğum bölümü gece de açık.
Ewet dün Ankara soğukmuş bayağı, eşimin ablası ile konuşmuştum.
Aracın gelmedi mi daha, ikame aracından memnunsan boşver:))

AYY Hamile misin inşallah kuzu ya.. valla içime öyle geldiii... tühh işimize t.kürüm :) arveles ağır ilaç yaaa.. parol kullansaydın..

aracıma geç başlandı eksper raporu onayı gecikti, pazarlıklar uzun sürdü sanırım.. arıcam daha arayamadım ne durumda diye.. iyi iyi fena değil ikame aracı (on ) günlük i20 verdiler . ama kendi arabam bi başka tabii :)

Son düzenleme:
Evet anneler günü pek haz ettiğim bir gün değil.. kahraman embriyo bir sürpriz yapıp algımı değiştirmek istiyorsa ben varım :)

Tabi ikisi ayrı da akşam sızıp kalıyor zaten çok yoruluyoruz bu ara. Verimli günlerim de yeni geliyor diye önemsemedim. Bugün 13.gün. Bugünden itibaren önemli. Genelde 15.günden sonra yumurtluyorum.
Kan konusunda keçiboynuzu özü bende çok işe yaradı ama yeterli gelmedi. Solgar'ın demir takviyesini kullandım. Bi test yaptırdım ki demir tavana vurmuş, ferritin hala 3! 3 nedir ya ben zor yaşıyomuşum farkında değilmişim,bebeye nasıl can vericez. Mecbur feramat kullandım,öyle pek yan etki yapmadı bu sefer. Bi kutu içtim dipçik gibiyim. Ha bu arada aldığım doğal demir takviyesi tsh değerimi yüksetti. Meğer demir yüklemesi tiroidi bozarmış. Hiç sorunum yokken bi de başıma tsh çıktı yani. Sizin de aklınızda olsun. Takviyeyi bırakınca kendi düşer demişti, bakalım düşmüş mü. Hazır mıyım artık acaba? lütfen hazır olayım yaani

Ya mutlaka göreyim dediğine göre gitmek lazım.. iki gün yokmuş ya geldiği zaman gitsen en azından. Başka doktora gitmek de bir seçenek tabii ama senin hikayeni bilen doktora da sonra mutlaka görün derim ben.

Evet anneler günü pek haz ettiğim bir gün değil.. kahraman embriyo bir sürpriz yapıp algımı değiştirmek istiyorsa ben varım :)
Ben de babalar günü bayramlar için aynı algıya sahibim kuzu.. inşallah değiştirsin senin kahraman embiryon o durumu ❤

Ben de oturmalı kalabalık misafirli bişey sandım. Öylesi olur.

Kuzu engel değil hamile kalmana ama kaldığında ihtiyacın olacağı için yüklemekte fayda var tabi... inşallah iyi sonuçlar gelsin.
Demir d b12 yerlerde olup hamile olan bir çok kişi var.

Böyle hissetmemiz doğal ama işte hayat da devam ediyor. Bir şeyler alıyorsa başka güzellikler vererek kısmen dengede bir yaşam sunuyor.
aynen her şey dengede.. hayat devam ediyor.. ben de şu kızımın öğretmeninin doktorundan randevu alayım diyorum muayene ücreti ne kadar bilgim yok aramam lazım..
bu arada doğum yapmış :))
bir de iş yerinden arkadaşım vardı o da doğurmuş hem de ssvd kızlar süpperr :) fazla izin kullanmayacakmış 4. aya gelirim diyor..

İnşallah canım ama 1 günlük yasak ilişkiden olur mu acaba, adetin 18. günü, olur mu olur :))
Ewet, arveles içtim, o benim de aklıma geldi sabah

Ya mutlaka göreyim dediğine göre gitmek lazım.. iki gün yokmuş ya geldiği zaman gitsen en azından. Başka doktora gitmek de bir seçenek tabii ama senin hikayeni bilen doktora da sonra mutlaka görün derim ben.
Çok şiddetlenmezse cumartesi günü kendi doktoruma giderim canım. Yaa anlar ve kızarsa yasağı deldik diye:)) Gerçi anlaması için gebelik oluşması gerekir ancak:)

İnşallah canım ama 1 günlük yasak ilişkiden olur mu acaba, adetin 18. günü, olur mu olur :))
Ewet, arveles içtim, o benim de aklıma geldi sabah
aynen olur mu olur.. dedim ya tek ilişki yeterli.. hayırlısı hakkında adetten farklı ağrılar da deyince şüphelendim bakalım ne çıkıcak yımırtadan :)

aracımı da haftaya anca teslim ederim dedi..

aynen olur mu olur.. dedim ya tek ilişki yeterli.. hayırlısı hakkında adetten farklı ağrılar da deyince şüphelendim bakalım ne çıkıcak yımırtadan :)

aracımı da haftaya anca teslim ederim dedi..
Göreceğiz bakalım :))
1 hafta daha o zaman. Sağlık olsun, kazasız, belasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…