- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.221
8. Gün hiç boşuna arama dediler. Öyle dediler ya kesinlikle söylemezler :))) neyse ki arada çok fazla gün yok. Hızlıca geçer gider. Zaten pazartesi misafirim var temizlikti, hazırlıktı anlamam zamanın nasıl geçtiğini :)8. Gün kan alacaklar ama 10.gün verdiğin kanla öğreneceksin? Aboo çatlardım ben. 8.günde belli olur o, söyleyin uleen deyip yıkardım ortalığı :))
Şafak 3 ha. Ay hadi inşallah!
Bende ilk düşükten sonra, ikinci de sanki onun da olmayacağını hissetmiş gibi söylemedim anneme ve ablama, ilkinde de zaten keseyi görünce söylemiştim, tabi bu durum ortaya cikinca bebek düşüncesinde olduğumuz ortaya çıktı ve meraklı ablam yumurtlama günlerimi bat imi takip ediyor artikGüzel bir şans bu inan. Bende ağızlarını şükür ki 2-3 sene evvel tıkadığım iki abla var, ikisi de farklı şekilde öyle abartırlar herşeyi ve öyle yorarlar ki insanı, 7 haftalık hamilelikçiğimde bile söylemedim. Annemde de erken demans başladı heyecanı, hayal kırıklığını kaldıramıyor artık. Kaldım mı üç kadınlı ailede yine bir başımaMaşallah size. Armin sana da Allah sabır versin bacım saklamak zorsa ısrarlı merak çekmek daha zor :)
Herkes için yine yeni yeniden iyi dileklerimi yolluyorum. Kaç gündür grip geçmedi, inattan ilaç da almadım, ama bu ayki denemeyi iki kerede kestik anlaşılan. Nasip. Artık ne olduysa son iki aydır ovulasyon testlerinden de verim alamadım, ya bulanık ya silik ya soluk birşeyler birşeyler... yine bittiler artık satın almasam mı, sadece akıntı takibine mi güveneyim diyorum. Doktora da 2 aydır gitmedim, bu ay sonu gideyim bari istemesem de. Bu arada siz arkadaşlar çocuk isteğinizi ve çabanızı ailenizle falan paylaşıyor musunuz? Bana imkansız geliyor bir sürü insanın benden haber bekliyor durumda olması, her ne kadar kollektif duanın, enerjinin gücüne inansam da.
8. Gün hiç boşuna arama dediler. Öyle dediler ya kesinlikle söylemezler :))) neyse ki arada çok fazla gün yok. Hızlıca geçer gider. Zaten pazartesi misafirim var temizlikti, hazırlıktı anlamam zamanın nasıl geçtiğini :)
CanımHaydaa ne temizliği, hazırlığı kuzum yaa.. Hiç sırası değil bence.
Rahim hazırlama ne ola ki acaba? Ne yapıyorlar o süreçte?Evet transfer Fulya'da olacak ama rahim hazırlama işlerine nerde adet olursam orda başlanacak. İki doktorum da adetin 1.günü gel dedi zaten. Kısmet :)
Tahminime göre ayın 13'ü 14'ü gibi olmam lazım. Opu'dan 10-12 gün sonra olunuyomuş genelde. Belki adet söktürücüden dolayı daha erken olurum. Tedavi aylarında çatlatma iğnesiyle adet tarihim öne çekilmiş oluyo bende. Yumurtalar iğnelerle erken büyüyüp çatlatıldığı için.
Normalde 19 Mayıs diyo takvimim.
Benim klomen+aşılama tedavilerimi eşimin ailesinden kimse bilmez. Bizden 3 kız kardeş ve annemle babam bilir. Babamla direk hiç konuşmadık bu konuyu, annemden öğreniyordur:) Eşimin ailesi 2 yıllık evliliğimizde 1 kayınvalidem, 1 görümcem olmak üzere 2-3 defa ancak sormuşlardır. Eşimin doğum gününde kayınvalidemle konuşurlarken var mı bir isteğin demiş eşim kapatırken, önce canının sağlığı sonra da çocuk demiş. Biz de düşünüyoruz, ikimizde de sıkıntı yok, polip aldırdığımı, olmazsa birkaç ay sonra tüp bebek yaptıracağımızı söylemiş. Bizden de annem ve teyzem ısrarla sorar, gecikme tüp bebek yaptır der annem. O konuda sıkıntım yok neyseki eşimin ailesinden de, kendi ailemden de. Arkadaş çevremden 2 kişi bilir süreci. Gerçekten bilince birileri rahatlama geliyor:) Bilsinler ama sürekli sormasınlar:) Yeğenimi sevince annem gözümün içine bakıyor, üzüldüğümü düşünüyor belki, belki de o an dua ediyor...Herkes için yine yeni yeniden iyi dileklerimi yolluyorum. Kaç gündür grip geçmedi, inattan ilaç da almadım, ama bu ayki denemeyi iki kerede kestik anlaşılan. Nasip. Artık ne olduysa son iki aydır ovulasyon testlerinden de verim alamadım, ya bulanık ya silik ya soluk birşeyler birşeyler... yine bittiler artık satın almasam mı, sadece akıntı takibine mi güveneyim diyorum. Doktora da 2 aydır gitmedim, bu ay sonu gideyim bari istemesem de. Bu arada siz arkadaşlar çocuk isteğinizi ve çabanızı ailenizle falan paylaşıyor musunuz? Bana imkansız geliyor bir sürü insanın benden haber bekliyor durumda olması, her ne kadar kollektif duanın, enerjinin gücüne inansam da.
Keşke hiç misafir falan almasaydın. Çok çok tikatli ol.Canım
ÖyleArmin gibi detaylı bir temizlik değil. Öyle Üstten üstten, yalandan yalandan yapacağım :) kendimi kesinlikle yormam.hele Cumartesi pozitif sonuç alırsam ben premses olurum artık. Şu an markete bile eşlimle gidiyorum herhangi bir şey taşımamak için. Bu kadar uğraş veriyoruz, cam silip, koltuk silip riske atmayı asla istemem :)
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın. Kürtajdan sonra adet olmayı bekliyorum. Adet olayım ki ondan sonra çalışmalara başlıyayımKızlarr günaydıınnn..
hepiniz iyisiniz inşallah... ?
Ben çok iyiyim. Süperim. Ama sevgili eşim oruç nedeniyle mayısa da bana da odaklanma konusunda sıkıntı yaşıyoKızlarr günaydıınnn..
kaçıncı gün canım? valla ben de 7.gündeyim bitti gibi adetimm şimdi gelsin lambadalarGünaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın. Kürtajdan sonra adet olmayı bekliyorum. Adet olayım ki ondan sonra çalışmalara başlıyayım
cancan sen iyimisin yafu,sessizsin bu aralarKızlarr günaydıınnn..
oohh süper kuzu maşallahh.. oruç ayrı o iş ayrı Allaah Allah yeaaaBen çok iyiyim. Süperim. Ama sevgili eşim oruç nedeniyle mayısa da bana da odaklanma konusunda sıkıntı yaşıyoGenelde mayışıp kaldığından hafta siftahsız geçti,kan ağlıyorum. Kan deyince, az önce kan verdim. Ferritin ve demir değerimin hamileliğe engel olabilcek derecede düşük olduğnu öğrenmiştim bi aydır tedavideydim,bakalım iyi olmuş muyum? Ama farkı hissettim yani dünya aydınlandı,bi kendime geldim :) sen nasılsın?
kız daha ne konuşayım en çok ben yazıyorummcancan sen iyimisin yafu,sessizsin bu aralar
havadandır cancan,yaz geldi dedik hale bakkız daha ne konuşayım en çok ben yazıyorummiyiyiz diyelim iyi olalım.. havadan hormonlardan sanırım çok keyifli olduğum söylenemez kuzu.. hayırlısı bakalım..
Eşimin Türkiye den senedir görmediği bir arkadaşı geliyor. Onun için çok değerli o nedenle çok istedik gelmesini. Aslında Fransa ya geliyor buraya gelin görüşelim dedi. Biz ısrar ettik gelelim ama seni alıp bize geçelim diye. Ben zaten şu süreçte kendimi zorlayacak bir şey yapmam. Gelen kişi de buna bakacak birisi değil o nedenle rahatça kabul ettik. Bizim için de iyi olacak günlük koşturmacada ot gibi yaşıyoruz. Beraber gezmek vakit geçirmek hepimize iyi gelecekKeşke hiç misafir falan almasaydın. Çok çok tikatli ol.
Kızlarr günaydıınnn..
17. Günüm 45 güne kadar da olmayabilirmişimkaçıncı gün canım? valla ben de 7.gündeyim bitti gibi adetimm şimdi gelsin lambadalar
kana devam etmiyor yani demi? 15gün kadar devam etti lekelenme gibi.. 34 günde geldi reglim.. uzamasın inşallah sen de değerlendirmelere başlarsın inşallah.. en azından bir adet gör derim.. :)17. Günüm 45 güne kadar da olmayabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?