- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.521
Kuzum o belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri zaten, regli gelene kadar vücut kendini hep hamile olarak düşünüp tepki veriyor inşallah bu ay hepsi gerçek hamilelik belirtileridirbelirtiler belirtilerr her ay aynı döngü yorulduğumu hissediyorum beynim şişti artık... sayıyım hı ne dersiniz
BOŞVER yaauuu :) ama inşallahh gebeliktendir :)Kuzum o belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri zaten, regli gelene kadar vücut kendini hep hamile olarak düşünüp tepki veriyor inşallah bu ay hepsi gerçek hamilelik belirtileridirhadi say say
:))) tatiliz kuzu ya, ağustostaki 2 günü de (15-16 ağustos) birleştirdiler şimdidensen bunu deyınce ozenmekle ozenmemek arasında kaldım araftayım, bayram gelsın cıkayım bu araftan yavvv
o da haklı onu da düşün.. aynı stresi o da yaşıyor senle atmaya çalışıyor demek ki kuzumm.. sen kendi yerine telaş et onun yerine de kendi etsin 2 kişilik gerilme kuzum..Ah kızlar sonuç olumsuz olursa benim koca çok yıkılacak sanırım, sabah evden çıkarken ararlarsa hemen haber ver tembihi üstüne 2 kez saçma sapan bir konudan arayıp beni yoklaması hani olumsuz sonuç geldide üzgün olup onu aramadım mı acaba düşüncesinden bence, üstüne şimdi arayıp olumlu haber gelirse genetik istediğimizi soracaklar di mi demesi hoffff şiştim valla, gel de sakin ol gel de gerilme vallahi patlıycam stresten
Bu konuda hassasiyetler farklı kelimeleri doğru seçmeye çalışman da bundan kuzum. Ya umarım hamilesin, ama değilsen de 31 inde umarım Regl olursun ertelenmeden kontrol gerçekleşir. Ama bana nedense o polip mi değil mi dedikleri şey umut veriyor. Çünkü bende de polip vardı doktor hiç şüpheye düşmedi direk polip dedi :) sende böyle olmadığı için acaba mı diyorum ?kuzum kötü örnek demedim de :) hani olmadı ayrıldılar falan... o kısmı :) yoksa diğer taraf özenilen taraf
yazarken hatta hayatın gerçekleri vs de yazdım sildim kuzum.. yanlış kelimeler kullanmak istemem.. sizi yakınımdasınız gibi benimsedim hayatımdasınız bildiğin :))
test de yarın sabah yapayım diyorum son şansımı da deneyim hemi sonra yapmam :) dün geri geldi olacakmış gibi ağrılar bir umudum memitolar sanki olmuşum da inmeye başlamış gibi.. hayırlısı kuzumm yaa.. Rabbimizin dediği olur.
@flx77 Teşekkür ederim. Evet eve gelince 7.haftaya kadar gitmem diye bir dayılık yaptım ama dayanamam meraktan çağırdığı gibi 6+3de giderim. Normalde valla billa çok tevekkel insanımdır hatta soğukkanlılığımla dalga bile geçilir ama bu iş başkaymış. Burç muhabbetini yakalayamadım ama buraya sıkıştırayım ben de balık burcuyum. Bu sene üreme senemiz midir nedir hadi inşallah.
dennisgo biliyorum Avrupadaki o muayene prosedürünü, bizim için zor ama daha mı iyi sanki? Bak bütün bu kese göründü yok bebek görünmedi yok kalp duyuldu duyulmadı angaryasını bilmesek hakikaten daha huzurlu olabilir miydik acaba biz? Bilemedim.
can09e canım bat.a iki gün kaldı test yaptın mı bugün yapacan mı? He yazmışın yukarı şimdi gördüm pardon.
İnşallah olumsuz olmayacak Allah’ın izniyle sabrımız deneniyor bence eşinde sende üzülme canım bugüne kadar embriyo dayandı allahım yüzünüzü güldürecek inanalımAh kızlar sonuç olumsuz olursa benim koca çok yıkılacak sanırım, sabah evden çıkarken ararlarsa hemen haber ver tembihi üstüne 2 kez saçma sapan bir konudan arayıp beni yoklaması hani olumsuz sonuç geldide üzgün olup onu aramadım mı acaba düşüncesinden bence, üstüne şimdi arayıp olumlu haber gelirse genetik istediğimizi soracaklar di mi demesi hoffff şiştim valla, gel de sakin ol gel de gerilme vallahi patlıycam stresten
ayy kuzuuu beni umutlandırmaaa yaa :)) içine mi doğuyor söyle lütfen yazdıklarımdan bişeyler mi çıkardın bu sonuca vardııınn :)))
Ah bi yapabilsem onu bu aramaları olmasa şu an sadece kendim için gerilicem ama arıyor ve beni daha da geriyor kırmamak için bir şey de diyemiyorum pofff, bugün blast olması gerekiyor blast olduğu an arıyorlar çünkü dondurmaları gerekiyor ve benden onay almadan yapmıyorlar, o yüzden aramıyorum yoksa ben de onları 10 kez arardımo da haklı onu da düşün.. aynı stresi o da yaşıyor senle atmaya çalışıyor demek ki kuzumm.. sen kendi yerine telaş et onun yerine de kendi etsin 2 kişilik gerilme kuzum..
sen arasan var mı haber diye evet biliyorum ararlar ama olur ya ertelerler aramayı falan..
haklısın evet direk diyemedi ama kalınlıktan ayırt edemedi yoksa tecrübesiz biri değildir yani..:) senin gittiğin dönemle de ilgisi vardır belki tam yumurtlama zamanı gitmiştim ya ben. ay hadi inşallah:)Bu konuda hassasiyetler farklı kelimeleri doğru seçmeye çalışman da bundan kuzum. Ya umarım hamilesin, ama değilsen de 31 inde umarım Regl olursun ertelenmeden kontrol gerçekleşir. Ama bana nedense o polip mi değil mi dedikleri şey umut veriyor. Çünkü bende de polip vardı doktor hiç şüpheye düşmedi direk polip dedi :) sende böyle olmadığı için acaba mı diyorum ?
Ah kuzum bilmiyorum ki malum mu oldu kiinşallah öyle olsun bana hala haber yok bu da olumsuzluğun göstergesi, iyi haber alıp sevinmek istedim nolur sevindir bizi
ayy hakkat yaa rüyama bak :) kuzum senin durum ne zaman başlıcak?Bu konuda senin rüyalar ve hissiyat bomba :) Haziran’da rüyalarınla bize destek olmaya devam etmelisin :)
anlıyorum kuzumm inşallah güzel haberi alıcaz.. ferahla diye de dua ettim gönderdim kuzum inşallah hissedersin.Ah bi yapabilsem onu bu aramaları olmasa şu an sadece kendim için gerilicem ama arıyor ve beni daha da geriyor kırmamak için bir şey de diyemiyorum pofff, bugün blast olması gerekiyor blast olduğu an arıyorlar çünkü dondurmaları gerekiyor ve benden onay almadan yapmıyorlar, o yüzden aramıyorum yoksa ben de onları 10 kez arardım
Ah bi yapabilsem onu bu aramaları olmasa şu an sadece kendim için gerilicem ama arıyor ve beni daha da geriyor kırmamak için bir şey de diyemiyorum pofff, bugün blast olması gerekiyor blast olduğu an arıyorlar çünkü dondurmaları gerekiyor ve benden onay almadan yapmıyorlar, o yüzden aramıyorum yoksa ben de onları 10 kez arardım
Ben şimdi Regl olmayı bekliyorum adetin ilk günü östrojen içerikli bir ilaca başlayacağım sabah akşam. 10. Gün de ilk kontrole gideceğim. Ne zaman adet başlar kısmı biraz karmaşık, bir önceki reglim 10-11 Mayıs gibi başlamaya çalıştı ama progestandan tam başlayamadı, ilacı bırakınca da 13 Mayıs gibi kırmızıya ancak döndü. Adetin ilk günü kırmızıların olduğu gün kabul edilir diye ben de 13 Mayıs kabul ettim. Genelde 13. Gün yumurtalar 27 günde de Regl olurum. Bazen tabiki bir iki gün kayar. Bu durumda en geç 10 Haziran’da başlar benim tedavi diye düşünüyorum. Ama gel gör ki bu ay, 8. Gün yumurtlama ağrılarım oldu 9. Gün de geçti. O zaman mı yumurtladım, yoksa kendi döngümde 13. Gün sessiz sedasız mı yumurtladım bilmiyorum. Yani kısaca 5- 10 Haziran arası bir yerlerde başlarım tedaviye :)ayy hakkat yaa rüyama bak :) kuzum senin durum ne zaman başlıcak?
benim hissiyat süper bana kalsa herkeşler hamile :))
haziranda kaldığımız yerden devam hislere:)
Ezan okunuyordu dua ederken ağlıyordum bi bakayım kafam dağılsın dedim ah canım ya çok üzüldüm biz bilmiyoruz allah biliyor inşallah beklemediğin anda doğal yoldan hamile kalırsın eşinle sımsıkı sarılın herşey geçecek güzel günler gelecek ...Kızlar aradılar maalesef olumsuz
CanımKızlar aradılar maalesef olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?