Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oooo canom heyecan yaratıyor Çok testim var dediydin ya boşa gitmesin fiziksel atıkların, patlat bir tane ne olacak

Gerçekten çok başka bir şey teyzelik.. dediğin gibi bu kadar etkili güçlü birşeyken, insan anneliği daha da merak ediyor.

Kesinlikle haklısın. Özellikle kayıplarla insanın korkuları, kaygıları artıyor ve belli bir oranda fikir verecek bu yöntemlerle normal denilen embriyoları transfer ettirmek biraz da olsa kaygıları azaltır bence. Şu an kafan eminim çok daha rahattır

Bayıldım betimleme şekline canım :) bende de yumurtlama ağrıları soldaydı, orada da kanalı yok. Bizim top taça çıkmış olabilir.. taçımızı çalmış da olabilirler :)

En güzel huyları da bu. Anı yaşamak.. hemen öpüşüp koklaşıyorsun buna bayılıyorum :)
o gün annesine hayalini anlatıyormuş,büyüyünce benim eşimle arabada önde oturacakmış,araba kullanacakmış,benim eşime hayran o da,şekli şemali değişiyor kamerayla bile bağlandığımız da,dili çözülüyor hemen,babası diyor ki kızım o teyzenin eşi saçmalama diyor

VAR sistemi geldi geleli uzatmalar daha bi uzadı ona göre değerlendirmeye devam diyorum da bırak şut u maça bile çıkamıyorum ben... hem kendime hem size dualarım ol der oldurur Rabbim. Şu kaza kursunundan bize de nasip et allahım.

Aynen biraz bana işimi mi öğretiyorsun gibi oluyor heralde biraz. benimki aslında genel bi sıkıntı ben herşeye karşıyım biraz ful malefetim

Ay süper ya :) seni nasıl görüyor peki, kaptın benim güzel eniştemi hadi iyisin teyze diyor olmalı :)

VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk

Neden test yaptırdın kuzuya ve zaman sonuç alacaksın canım? futbolda bu sene başlayan uygulama. Tartışmalı pozisyonlarda gidiyorlar tekrar izliyorlar pozisyonu başındaki hakemlerle :) ama yine yanlış karar veriyorlar falan :)

Aynen biraz bana işimi mi öğretiyorsun gibi oluyor heralde biraz. benimki aslında genel bi sıkıntı ben herşeye karşıyım biraz ful malefetim

Şeye çok açıklar mesela; Türkiye’deki doktorumun herhangi bir kontrolde verdiği görüşe.. bunu yazılı getiriyorum dikkate alıyorlar. Yani sanırım Türkiye’deki doktor kan sulandırıcı kullansın dese dikkate alırlar ama ben söyleyince hayırdır uzmanlık nereden geliyor der gibi bir hava oluşuyor ortamda :)

Sana yapılması doğru olmuş zaten kuzum. Ben olsam ben de ngs isterdim.
Bu arada embriyonun ngs yapılan yerden ikiye bölünme ihtimali oluyomuş duydun mu hiç onu? :))
Ben şu an doktorumun kliniğindeyim. 15 dk. sonra alacak bakalım durum ne. Sonra da kan vermeye gideceğim hastaneye. En son Bahçeci Hünkarımız diyeceklerini diyecek.

Bugün transfer tarihi belli olacak galiba değil mi ? Kan sonucu yarına mı kalır ya da ?

Test değil aşı yapıldı kuzu aşısı tutmamıştı ya o yapıldı..

VAR sistemi neymiş yahuu

Ben de kuzunun hepatit bsini yaptırdım babannedeyiz oturuyoruz başım ağrıdı çok sıcakkk

İyi yapmışsınız, ziyaret güzel. Kız biz gece klima açıyoruz, kendimi tutmasam gün içinde de açılacak yanı Babaanneniz nasıl oldu, geçti mi sıkıntıları

İyi yapmışsınız, ziyaret güzel. Kız biz gece klima açıyoruz, kendimi tutmasam gün içinde de açılacak yanı Babaanneniz nasıl oldu, geçti mi sıkıntıları
Gece niye klima yaa gündüz gerekmezmi asıl..
Ayy kuzumm babanneyi hatırladın yaa.. daha iyi kan sulandırıcılar işe yaradı şükür ameliyatı ertelediler. Şimdilik idare ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…