- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.581
benle de iyi ama eşimle daha iyi,neyse ki kreşe başladı da bi ahmet buldu orada kendine,şimdiki gündem o
Bugün transfer tarihi belli olacak galiba değil mi ? Kan sonucu yarına mı kalır ya da ?
E normal değil çünkü hamilesin bacım.
Gece niye klima yaa gündüz gerekmezmi asıl..
Ayy kuzumm babanneyi hatırladın yaa.. daha iyi kan sulandırıcılar işe yaradı şükür ameliyatı ertelediler. Şimdilik idare ediyor.
Ya en güzel zamanları.. Aşkları bile bir değişik. Ahmet de yeğenini görüyor mu yoksa karşılıksız mı bu aşk :)benle de iyi ama eşimle daha iyi,neyse ki kreşe başladı da bi ahmet buldu orada kendine,şimdiki gündem o
ayy hem nasıl,tek çocuk ve kız düşünsene,bende kışkırtıyorum iyice,eee ipek anlat bakalım ahmet ne yapıyo diyorum babasının yanında,bu da anlatmaya başlıyor,babası da gelecem o kreşe dağıtacam ortalığı diyo :)))Çok iyi ya. Arkadaşların kreşe giden çocukları var, bu durumlarda babalar cidden deliriyor, sizi babada var mi bu durumlar
Benim yeğenimin sınıfında bir kız da büyüyünce yeğenimle evleneceğini söylüyor babasına bir senedir :) babası sakin görünüyor kardeşime anlatmış. ama gizliden tenhada kıstırmak istiyor mu bilmiyorum :)Çok iyi ya. Arkadaşların kreşe giden çocukları var, bu durumlarda babalar cidden deliriyor, sizi babada var mi bu durumlar
ahmet çok yaramazmış,hep şikayet ediyor bizim ki,ama işte kadın milleti huyu 3,5 yaşında da var,yaramazlardan hoşlanıyor,aşk bence karşılıksız,çünkü hep bizim kızın yaptıklarını dinliyoruz,karşı atak yok anlatılanYa en güzel zamanları.. Aşkları bile bir değişik. Ahmet de yeğenini görüyor mu yoksa karşılıksız mı bu aşk :)
Sana yapılması doğru olmuş zaten kuzum. Ben olsam ben de ngs isterdim.
Bu arada embriyonun ngs yapılan yerden ikiye bölünme ihtimali oluyomuş duydun mu hiç onu? :))
Ben şu an doktorumun kliniğindeyim. 15 dk. sonra alacak bakalım durum ne. Sonra da kan vermeye gideceğim hastaneye. En son Bahçeci Hünkarımız diyeceklerini diyecek.
Yarın Sonuca etiketle benikuzum kötü örnek demedim de :) hani olmadı ayrıldılar falan... o kısmı :) yoksa diğer taraf özenilen taraf
yazarken hatta hayatın gerçekleri vs de yazdım sildim kuzum.. yanlış kelimeler kullanmak istemem.. sizi yakınımdasınız gibi benimsedim hayatımdasınız bildiğin :))
test de yarın sabah yapayım diyorum son şansımı da deneyim hemi sonra yapmam :) dün geri geldi olacakmış gibi ağrılar bir umudum memitolar sanki olmuşum da inmeye başlamış gibi.. hayırlısı kuzumm yaa.. Rabbimizin dediği olur.
Bencedeeeeerica ederim canım.. aslında bat günü yaparım diyodum da kızlar yap yarınn, madem 5 gün önceden yapmasaydın dediler
Yani 2 kardeş gecinsinler 3-4 kalabalık olur. Elele tutussunlar kardeş kardeş gelissinler inşallahduydum duymam mı benimkiler akıllı duracak kardeş kardeş tutunacaklar inşallah
Benim doktorum saymıştıkizlarrr dun aksam adet oldum ya ama, gece tam basladi adetin 3 gunu tup bebek tahlillerini yaptiricam talhlili icin kan vericem ya simdi ben perşembe mi cuma sabahbi vermem lazim 3 gun hangisidun aksami saymalimiyim ?
kizlarrr dun aksam adet oldum ya ama, gece tam basladi adetin 3 gunu tup bebek tahlillerini yaptiricam talhlili icin kan vericem ya simdi ben perşembe mi cuma sabahbi vermem lazim 3 gun hangisidun aksami saymalimiyim ?
ayy hem nasıl,tek çocuk ve kız düşünsene,bende kışkırtıyorum iyice,eee ipek anlat bakalım ahmet ne yapıyo diyorum babasının yanında,bu da anlatmaya başlıyor,babası da gelecem o kreşe dağıtacam ortalığı diyo :)))
Benim yeğenimin sınıfında bir kız da büyüyünce yeğenimle evleneceğini söylüyor babasına bir senedir :) babası sakin görünüyor kardeşime anlatmış. ama gizliden tenhada kıstırmak istiyor mu bilmiyorum :)
bu kızlar pek civelek oluyor ya :) Allah bize de hayırlısıyla nasip etsinAma gerçekten sinirleniyor dimi. Bir arkadaşın kızı yerli mali haftasında kestane aldırmış. Demiş ki soyar misin babacığım, x elleri acimasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?