Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benle de iyi ama eşimle daha iyi,neyse ki kreşe başladı da bi ahmet buldu orada kendine,şimdiki gündem o

Çok iyi ya. Arkadaşların kreşe giden çocukları var, bu durumlarda babalar cidden deliriyor, sizi babada var mi bu durumlar

Bugün transfer tarihi belli olacak galiba değil mi ? Kan sonucu yarına mı kalır ya da ?

Kalmaz. Kaldırtmam. :) Alırım şimdi doktordan kaşeli acil istenen tahlil notunu, giderim acile. Sonucu netten alınca da hoop Müstecep Bey'e gönderirim, o şaak yeni ilaçları iğneleri söyler, şakadak kendi doktorumu ararım derim benim sipariş bu paketi hazırlayım, şaaak yeni ilaçları aldım.
A Haber röportajı gibi oldu :))

Gece niye klima yaa gündüz gerekmezmi asıl..
Ayy kuzumm babanneyi hatırladın yaa.. daha iyi kan sulandırıcılar işe yaradı şükür ameliyatı ertelediler. Şimdilik idare ediyor.

Aman iyi olsun sevindim kuzum, en rahat edeceği yasta keyifle yaşasın insallah. Gece sıcak basıyor, uyku verimsiz oluyor ter içinde

Çok iyi ya. Arkadaşların kreşe giden çocukları var, bu durumlarda babalar cidden deliriyor, sizi babada var mi bu durumlar
ayy hem nasıl,tek çocuk ve kız düşünsene,bende kışkırtıyorum iyice,eee ipek anlat bakalım ahmet ne yapıyo diyorum babasının yanında,bu da anlatmaya başlıyor,babası da gelecem o kreşe dağıtacam ortalığı diyo :)))

Benim yeğenimin sınıfında bir kız da büyüyünce yeğenimle evleneceğini söylüyor babasına bir senedir :) babası sakin görünüyor kardeşime anlatmış. ama gizliden tenhada kıstırmak istiyor mu bilmiyorum :)

Ya en güzel zamanları.. Aşkları bile bir değişik. Ahmet de yeğenini görüyor mu yoksa karşılıksız mı bu aşk :)
ahmet çok yaramazmış,hep şikayet ediyor bizim ki,ama işte kadın milleti huyu 3,5 yaşında da var,yaramazlardan hoşlanıyor,aşk bence karşılıksız,çünkü hep bizim kızın yaptıklarını dinliyoruz,karşı atak yok anlatılan

duydum duymam mı benimkiler akıllı duracak kardeş kardeş tutunacaklar inşallah

Yarın Sonuca etiketle beni

kizlarrr dun aksam adet oldum ya ama, gece tam basladi adetin 3 gunu tup bebek tahlillerini yaptiricam talhlili icin kan vericem ya simdi ben perşembe mi cuma sabahbi vermem lazim 3 gun hangisi dun aksami saymalimiyim ?

Yarın ver bence kanı. Geç başlayınca önden giden yumurta varsa müdahale edemiyorlar.

2. günü bile neredeyse geç olacaktı benim. Ki oldu da aslında. 2.günü 10,5 mm olan yumurta yüzünden geriden gelenlerin hepsi yetişemediydi.

Ama gerçekten sinirleniyor dimi. Bir arkadaşın kızı yerli mali haftasında kestane aldırmış. Demiş ki soyar misin babacığım, x elleri acimasin

İster ister, kız babaları bir değişik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…