Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarrr dun aksam adet oldum ya ama, gece tam basladi adetin 3 gunu tup bebek tahlillerini yaptiricam talhlili icin kan vericem ya simdi ben perşembe mi cuma sabahbi vermem lazim 3 gun hangisi dun aksami saymalimiyim ?
Dün akşam olduysan dünü saymalısın, ama dün akşam lekelenme oldu ve tam olarak bugün başladıysa bugünü bir sayıyorsun diye biliyorum.

dun aksam 7bucukta baslamisti. aaa ne sitres oldum ben.hangi gun kan vermek icin randevu alicam diye. denis dedigin dogru olabilir ama, ben yine panicgin dedigi gibi yarin gidim belki dedigi gibi onlem olur. merkeze geldigim de aciklarim artik bide zaten orda da amh tekrar bakilicakmis. sagolun kizlar

progsteronmuydu 20 mi 21 gun yapilan ? onu da yaptirsam mi gitmeden ?

Rahim duvarı ölçümünde en ince yer 8,5 en kalın yer 9 mm. Progesteron da 0,1 çıktı.

Transfer tarihim 3 Haziran Pzt.

Vitamin farkı hariç son ilaç tarifesi de böyle. dennisgo bak hala coraspin içilecek deyolaa. :)

Eklentiler

• IMG-20190529-WA0007.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
21. Gün yapılan yumurtlama oluyor mu diye bakılan. Tüp bebek için gerekli değil çünkü zAten çatlatma iğnesi vuracaklar.. ama merak ediyorum ben bu ay yumurtladım mı dersen yaptırabilirsin, ben olsam yaptırmam :)

Haydi gözün aydın kuzumm inşallah olumlu sonucu da bildirirsin.❤

Kesin coraspirine başlıyorum. Senin ne zaman bıraktığına bakarak ben de o tarihe kadar içeceğim :) corasprin yerine kan sulandırıcı iğneye ne zaman geçecekler transfer sonrası mı? 3 Haziran da beklediğin tarihlerden birisi herhalde değil mi? burcunu seveceğin bir bebe gelecek bu sayede :)

süperrrrr mayısın nazlı bebegi 3 un de evin de demek

Transfer sonrası iğne olabilir. Bi de progesteronu da iğne ile arttıracaklardır diye düşünüyorum.

3 Haziran beklediğim tarihlerden evet.

Kızlar aradılar maalesef olumsuz
Çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda doğal yolla küçük mucizenize kovustursun inşallah sizi. Ama gerçekten olucagina yürekten inanıyorum. Burda bizlerle paylasacaksin o güzel haberi.

Yok kız bişeyy heyecan işte bide öyle de oldu muhabbeti edip sonuna ağlamaklı emoji ona güldüm kafa da karışık kuzuuu

Odaklıyız kuzu lakin oldu mu olmadı mı yoruldumm vallaa

Yav sen test yapmadın mı demin, ben testi yaptın pozitifi gördün heyecandan idrarlı kabı devirdin falan sandım yokoldun bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…