Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cankilerim tatil süresince misafirim var o yüzden çok fazla aktif olamayacağım burda ama ara ara girip nasıl olduğunuza da bakarım, şimdiden hepinize iyi tatiller, iyi bayramlar

Madam Seyyan canım Allah’a emanet hiç bir şey olmuycaktır, o lekelenmeler gayet normal yeterki kırmızı kana dönmesin
panic_attack canım yarın transferin çok güzel geçsin inşallah, yarın dualar senin için
cilekliturta_33 canım sen nasılsın 2 gün bitti herşey yolundadır inşallah

Yeni bi kitap aldım onu okuyorum yarim bi puzzle var oyalanıyorum ama işte aklımdan çıkmıyor 9 yıllık işimden negatif tüp denemesi sonrası ayrıldım stresim çoktu malum muhasebe :)
Ya ben bankacıydım doktor tavsiyesi ile işten ayrılıp bebek sahibi olan iki arkadaşım vardı. Böyle bakınca sen de iyi yapmışsın bence.

Canım bayram nedeniyle mi gidemiyorsun doktora Cuma’ya kadar? Böyle durumlar dediğin gibi olabiliyor ama yine de kontrole gidip önlem almak da gerekebiliyor bazen. Kan sulandırıcı kullanıyordun o neden olmuş olabilir mi acaba? , progestan vermiş miydi doktor tam hatırlayamadım. Umarım herşey yolundadır ve kontrole gittiğinde için rahat eder.En erken ne zaman doktorunu görebiliyorsan zaten gidecekmişiz ama o zamana kadar mutlaka dinlen. Telefonla ulaşma şansın varsa mutlaka ulaşmayı dene ya da. Kullanmıyorsan belki progestan başlar, kullanıyorsan belki dozunu arttırır. Umarım bu kahverengiler her hamilelikte olabilen akıntılardandır.

Bence hiç bir şey olmaz. Tüp bebek tedavilerinde burada 3 ay günde 3 progestan kullandırıyorlar.hamile kaldın bırak demiyorlar. Bu standart protokol. Progestan seviyelerine göre vermiyorlar.

Bunlar çok güzel telaşlar, sonunda mutlu bir haberle biterse tadından yenmez artık :)

hamlasmisindir transfer nezamandi ? ya sen bence pek zorlama o hamlasmanin spor sonrasi agrilarini denk getirmeyesin? bende sabah yürüyüşüne baslicam sozum ona.
Ne hamlaması haftada 2-3 gün 1 saat koşu bandındayım. Yürüyorum koşuyorum takılıyorum. O yüzden de bu 8 dakikalık egzersize pek özgüvenli başladım :) bunlar tek tek basit hareketler ama bir tempoda arka arkaya yapınca pert etti resmen. Koşu bandında bir saatte terlediğimden daha fazla terledim. Bugün de farklı bir grup hareketi yaptım 6 dakika ama hemen kas gevşetici içtim. Yarın yeni bir sürpriz olmasın diye :)

Bence hiç bir şey olmaz. Tüp bebek tedavilerinde burada 3 ay günde 3 progestan kullandırıyorlar.hamile kaldın bırak demiyorlar. Bu standart protokol. Progestan seviyelerine göre vermiyorlar.

Evet canım bayram tatili dolayısıyla cumaya kadar yok. Dün aradım açmadı belki yurtdışında falandır, kaba bir insan değil yoksa. Progestan meselesini şöyle biliyorum ben düşük tehditi işinde, veriyorlar ama işe yarayıp yaramadığı hala tam kanıtlanmamış ama bebeğe zararı olmadığı kanıtlanmış yani ya tutarsa diye veriyorlar.

Bu abi de öyle anlatıyor.
Ben de elimdeki 200 gr progestan hapı vajina yoluyla attım bir tane şimdi. Kıpkırmızı yoğun kan görmeden hep umut var... İğne kullanıyorum evet, 5 gün oldu, alakası var mıdır bilmem. Hiçbir şey hissedemiyorum. Karnımda birşeyler oluyor, elimizden gelen bu, bol su içiyorum ya nasip diye yatıyorum. Fal bakıyorum, rüyalarımdan anlam çıkarmaya çalışıyorum. Bendeki bilimsellik de bayram tatiline girdi naaapacan

Bence değiştirme şimdi ayrı hareketin ayrı hamligi olur hazir alışmaya başladın aynı devam et

Kızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız.
Hadi bakalım hayırlısı. . Tutunsun inşallah güzelce 12 gün içinde çift çizgi sonra kan testi pozitif Allahin izniyle..

İyi bayramlar olsun canım iyiyim çok şükür evdeyim hareketsiz kalmamaya çalışıyorum inşallah içerde sağlıkla tutunup yerleşirler

Sağol canım iyi bayramlar, iyi tatiller, neşeli ağırlamalar.

Ya ben bankacıydım doktor tavsiyesi ile işten ayrılıp bebek sahibi olan iki arkadaşım vardı. Böyle bakınca sen de iyi yapmışsın bence.
Güzel dinlenip stresten arındım bu süreçte bazen rüyalarıma giriyor Yaa inşallah bizde bebeklerimize kavuşalım

Canım tüm bu hissettiklerin çok normal.. içinden geldiği gibi yaşamalı ama mümkün olduğunca olumlu bakmalısın. Şu an için kesilmesi iyi bir şey. Progestan da bu konuda destek olacak zaten. Bayramdan sonra da kontrolde umarım olumlu şeyler duyacaksın ve böylece geçecek bu kaygı veren durum..

Bence değiştirme şimdi ayrı hareketin ayrı hamligi olur hazir alışmaya başladın aynı devam et
Aslında haklısın ama bugün seçtiğim bir öncekine benzer ama süre olarak daha az olması nedeniyle biraz daha basit hareketler oldu.. o yüzden yarın üstümden kamyon geçmiş gibi kalkacağımı sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…