Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkür ederim canım amin

Daha çözdürmedik canım duruyor

Herhangi bir şey olmamasına sevindim canım. Dediğin gibi hormonlu spiral ile çok rahat ediyor kanaması yoğun olanlar ama şu an senin için uygun değil. Önce inatçı bebe gelsin sonra bakarsın artık :)
gerçekten bizim bebeler tam vitrinlik. Kıymetli bebek statüsünü de geçtiler.. daha da ötesi oldular.. artık gelip dünyayı değiştirmeleri falan lazım bu kadar zaman boşuna beklemiş olamayız :)

Her ay aynı döngüyü yaşamak bence de stresli. Zaten takma derken bu kısmını boşver diyor olabiliriz. Sonuçta meşguliyetlerin var, keyif aldığın şeylerle oyalanıp, hayatın, zamanın tadını çıkarıp; yine bekle, ama ısrarsız beklemek gerekir. ( sana diyorum sanma sadece, kendime de diyorum )

Neler oluyor çok merak ettim. Geriden geliyorum ama daha göremedim.

dennisgo canısı nabersin sen de durumlar ?
Fenalardayım. Koşu bandında bir saat takılacağıma şöyle kısa pratik bir şeyler bulayım dedim iki gün önce .toplam 8 dakika süren 4 hareket vardı. 2 dakika dinlemiyorsun. Tekrar 8 dakika yapıyorsun. Kim 18 dakikada yağ yakar süper olmalı ben bunu yapayım dedim :) bir kere ikinci seti zAten yapamadım nefes nefese ve kan ter içinde kaldım resmen. HAreketler basit aslında. tek tek zAten yaptığım şeyler ama beraber gerçekten çok yordu :) neyse 8 dakika yaptım duş aldım, çıktım dolaştım herşey güzel. Dün bir kalktım yürüyemiyorum :) oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum fenalardaydım. Yattım yuvarlandım ben de tüm gün. Bugün daha iyiyim :) farklı bir 4 dakikalık egzersiz var gözüme onu kestirdim ama ilerleyen saatlerde bakacağım duruma :)

Canım benim teşekkürler güzel düşüncelerin için hayırlısı bakalım hepimiz için.❤

Kızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız.
Çok heyecanlıı
On gün kendine çok iyi bak ve sonra süper haberle berabeer ver coşkuyu

Eklentiler

• dusunsenize-hepimiz-ciplagiz-dans-ediyoruz_875074.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
Ayyy çok heyecanlııı ne yapcakmışın ne yapmıcakmışın söylediler demi?

Merkeze gelince 2 bardak su iç didiler, haplara jele devam didiler, başka da bişi dimidiler.

Sabah arabayla yola çıkcez. Öğlen istanbul'da oluruz. Duşumu alırım, gaffaltımı yaparım, parfüm sıkmadan giderim. Transfer sonrası da ölümüne uyurum.

Ileri hareketine bakmadan konusma uleynnn hey Allahim

Hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden inşallahh güzel haberlerini alalıımm❤

Hadi hayırlısı panic'çiğim. İstanbul sana uğurlu gelsin. Mübarek Arife günü bebe yerine en sağlamından yerleşsin.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah transferden sonra geçmeyen saatlerde görüşmek üzere resmen geçmiyor zaman
Neler yapıyorsun canım beklerken.. gün gün saat saat geçmiyor gibi gelebilir ama toplamda zaman çok hızlı geçiyor aslında. Bu aşamada biraz zevk aldığın şeylerle oyalanmak iyi geliyor. İşe devam ediyorsan zaten o da biraz oyalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…