Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel dinlenip stresten arındım bu süreçte bazen rüyalarıma giriyor Yaa inşallah bizde bebeklerimize kavuşalım
Umarım kavuşacaksın canım.. kalitelerine ve genetik sonuçlarına bakarsak iki zeka küpü bile geliyor olabilir :) rüyaydı gerçek oldu diye keyifle yazacaksın buraya :)

cok cok aminnnnnkız canee bizim askerler kosamiyordu ki zaten . ilk testeki hayal kırıklığımdan sonra , pekmez ve ilaclarla anneleri gaz verdi de biraz duzelmisti hergun yarım litre bio havuc suyu iciyor. gunde bir tane zeytinyağına bastigim incirden yiyor .sonra gunde bir tane folik asit + omega 3 cerez meyve. kendime oyle bakmıyorum sınav sonucunu bekleyen veli gibi beklicem ki bukadar çabama değmiş mi

aminnnnnn meryemim. sen kendini yorma sakın uzan bol bol dinlen. hem inanıyorum allahin izniyle beben annesini birakmicak. sende onu sitrese sokma guvendesin guvendeyiz bebegim beraber 9 ayimizi sağlıkla tamamlayacağız de. öyle de oldu amin

Arkadaşlar merhaba
Ben hamilelikten şüpheleniyorum bi yardımcı olabilirmisiniz?
Geçen ay 41. Günde adet oldum ilk defa gecikmişti bu kadar ama sonunda adet oldum.. Şimdi ise yine baya gecikti 43. Günüm ama hiçbir belirtim yok 1 hafta önce akıntı gibi de değil ama silindikçe pembemsi leke geliyordu sizce ihtimal varmıdır?

Doktoruna telefonla ulasamiyormusun bi sorsan tedbiren ilacı alsam bi zararı olur mu diye?

E
Geldi kuzum, bitti oruca bile basladim ,kanamam, cok az oldu, oruç açlık etkiledi sanırım , yani insAllah baska bir seyden değildir
En azından gecikmen olmadı düzen yerinde oructandir bence az olmasıda bünye çok farklı bi priyot atlattı normal Ramazan da bence gecikme azalma çoğalma diye düşünüyorum

Ovu zamanı bayram muhabetine kaynamasın sıkı çalışın tamam mı senin içinde geçerli bak Cano ona göre.. can09e

Sanada iyi bayramlar canım.

Kas gevşetici de işe yarar zaten bende bugünkü kadar kötü olucagini sanmıyorum.

E
En azından gecikmen olmadı düzen yerinde oructandir bence az olmasıda bünye çok farklı bi priyot atlattı normal Ramazan da bence gecikme azalma çoğalma diye düşünüyorum
InsAllah oyledir canim,2 gun gecikti ama olsun,normal sınırlarlarda bir gecikme en azindan, seninde bat yaklasiyor olmali

InsAllah oyledir canim,2 gun gecikti ama olsun,normal sınırlarlarda bir gecikme en azindan, seninde bat yaklasiyor olmali
Evet cnm 9 gün var takvime göre valla yalap şap çalıştık ovu test bile yapamadım doğru durust ve sanırsam tam yumyum günü oldu bi çalışma tabi emin değilim 12 haziran a kitlenmiş durumdayım bakalım

Bırak Ramazan ayı olmasını 2 gün gecikmeye doktorlar bile normal bakıyor ve düzenli regl görüyorsun deniyor e bide oruç uyku düzensizliği günlerimiz birbirine girdi oda 2 güncük sapsin artikin

Alarmı kaldırmayı unutmuşum bu saatte uyandım tabeee
Neyse sağlık olsun.. sağlık olsun deyince dün düştüm bileğim acıyo bi de diz kapağımın altı. Verilmiş sadakam varmış kırılmadı:)

Armin kuzumm nik güzel olmuş :) duam da tam olmuş o zaman ❤ kesin işe yaradı o kullanılanlar. Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
@Zeyneppp83 kuzu benim daha bayramdan sonra başlar yum.dönemi. senin az kalmış inşallah yarım yamalaklar tutmuştur hayırlısıyla❤

Geçmiş olsun canım. Kaza bazen geliyorum demiyor işte. Neyse ki ucuz atlatmışsın.

Tamam bakalım bu ay da sana eşlik edem kuzu.. inşallah tutsun bu ay ramazan da bitiyo mazeret istemiyorumm sıkı çalışceniz

Valla 6.günü bir çalıştık orda kaldı, sonra kadir gecesi olmaz, yola gitcez olmaz, yol yorgunuyuz olmaz, dün piki gördüm ama benim pil bitik sızmışım beni uyandır dedim kocise o da uyumuş 3 de kaldırdı, hadi kalk sahur hazirla :) Bugün 11.gün oldu. Takvimim bugünü ovulasyon gösteriyor. Cuma günü 14 mm yumurtam vardı. Ne aşamada bilmiyorum.

Ovu zamanı bayram muhabetine kaynamasın sıkı çalışın tamam mı senin içinde geçerli bak Cano ona göre.. can09e

Valla kaynattık gene bakalım bu gece yapabilirsek kar :)

Geçmiş olsun canım. Kaza bazen geliyorum demiyor işte. Neyse ki ucuz atlatmışsın.
Valla gene dedi kuzu ama mesajı almayınca olan oluyor. Görevli sen apartmanın camlarını sil( deterjanlı suymuş sonradan anladım gerçi kayıp düşünce ) suyu boşalt içeri sızsın onu alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…