- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.961
Umarım kavuşacaksın canım.. kalitelerine ve genetik sonuçlarına bakarsak iki zeka küpü bile geliyor olabilir :) rüyaydı gerçek oldu diye keyifle yazacaksın buraya :)Güzel dinlenip stresten arındım bu süreçte bazen rüyalarıma giriyor Yaa inşallah bizde bebeklerimize kavuşalım
cok cok aminnnnnAyy kuzuu heyecanınn buraya geldü.. inşallah senin de her şey yolunda gitsinn. Değerlerin miss olsuun. Her şeyin bebeği yerleştirmeye elverişli olsuun ❤
Kocişin de ileri hız neyi düzgün çıksın da sen yüzüne falan vurama
aminnnnnn meryemim. sen kendini yorma sakın uzan bol bol dinlen. hem inanıyorum allahin izniyle beben annesini birakmicak. sende onu sitrese sokma guvendesin guvendeyiz bebegim beraber 9 ayimizi sağlıkla tamamlayacağız de. öyle de oldu aminSağol kuzum. Kimimiz tuttururken zorlanıyor kimimiz de tutanı yaşatırken yüreği ağzında yaşıyor işte, çeşit çeşit sınav var umarım hepimiz için en iyisi neyse o olur. Sen toparlan gel bakalım senin bebe inşallah ailenin sevinci olur.
Doktoruna telefonla ulasamiyormusun bi sorsan tedbiren ilacı alsam bi zararı olur mu diye?Çok sağolun kızlar. Tatsız bir şey oldu tam tatil başı. İnşallah kesildi, 24 saattir birşey yok. İnşallah devam eden bir yerleşme ya da rahim büyüme kanamasıdır. İğne eczanelerde zor bulunuyor ama geçen seferden elimde kalan progestan 200 mg haplar var. Tedbiren alsam birşey olur mu acaba? Progestan fazlası ne yapar ki vücutta? 7sinden evvel doktorum yok ama bir daha lekelenme olursa başka bir hastaneye giderim. Sağolun, güzel yüreğinize sağlık.
En azından gecikmen olmadı düzen yerindeGeldi kuzum, bitti oruca bile basladim ,kanamam, cok az oldu, oruç açlık etkiledi sanırım , yani insAllah baska bir seyden değildir
Ovu zamanı bayram muhabetine kaynamasın sıkı çalışın tamam mıpanic_attack hadi hayırlı olsun. Gelecen istanbul bebesini alican yani. :) Çocuk doğunca sen istanbullusun dersin artık :)
Benimde ovulasyon zamanım geliyor, tutturursak bizde senin bebe 5.gun embriyosu olduğu icin 5 gun mü buyuk olacak bizden ?
can09e bu ay da bana eşlik et devam yaz bebeleri daha vitaminli olur çalışma şartları uygun ohh üşüme yok D vitamini bol, stres az daha mi gelmedin.
Armin ne zaman geliyorsun şimdi?
Herkese iyi tatiller, hayırlı bayramlar diliyorum.
Sanada iyi bayramlar canım.Merhaba cankilerimtatil süresince misafirim var o yüzden çok fazla aktif olamayacağım burda ama ara ara girip nasıl olduğunuza da bakarım, şimdiden hepinize iyi tatiller, iyi bayramlar
@Meryem Seyyan canım Allah’a emanet hiç bir şey olmuycaktır, o lekelenmeler gayet normal yeterki kırmızı kana dönmesin
panic_attack canım yarın transferin çok güzel geçsin inşallah, yarın dualar senin için
cilekliturta_33 canım sen nasılsın 2 gün bitti herşey yolundadır inşallah
Kas gevşetici de işe yarar zaten bende bugünkü kadar kötü olucagini sanmıyorum.Aslında haklısın ama bugün seçtiğim bir öncekine benzer ama süre olarak daha az olması nedeniyle biraz daha basit hareketler oldu.. o yüzden yarın üstümden kamyon geçmiş gibi kalkacağımı sanmıyorum :)
Ver tabiii. Patlat bi bayram müjdesiİnşallah canım bu akşam olmazsam yarın gidip vericem kanı
InsAllah oyledir canim,2 gun gecikti ama olsun,normal sınırlarlarda bir gecikme en azindan, seninde bat yaklasiyor olmaliE
En azından gecikmen olmadı düzen yerindeoructandir bence az olmasıda bünye çok farklı bi priyot atlattı normal Ramazan da bence gecikme azalma çoğalma diye düşünüyorum
Evet cnm 9 gün var takvime göre valla yalap şap çalıştık ovu test bile yapamadım doğru durust ve sanırsam tam yumyum günü oldu bi çalışma tabi emin değilimInsAllah oyledir canim,2 gun gecikti ama olsun,normal sınırlarlarda bir gecikme en azindan, seninde bat yaklasiyor olmali
Bırak Ramazan ayı olmasını 2 gün gecikmeye doktorlar bile normal bakıyor ve düzenli regl görüyorsun deniyor e bide oruç uyku düzensizliği günlerimiz birbirine girdiInsAllah oyledir canim,2 gun gecikti ama olsun,normal sınırlarlarda bir gecikme en azindan, seninde bat yaklasiyor olmali
İnşallah canım ya bu arada hala olmadım hala gram regli ağrım yok şaka gibii ya vallaVer tabiii. Patlat bi bayram müjdesiinş
Geçmiş olsun canım. Kaza bazen geliyorum demiyor işte. Neyse ki ucuz atlatmışsın.Alarmı kaldırmayı unutmuşum bu saatte uyandım tabeee
Neyse sağlık olsun.. sağlık olsun deyince dün düştüm bileğim acıyo bi de diz kapağımın altı. Verilmiş sadakam varmış kırılmadı:)
Armin kuzumm nik güzel olmuş :) duam da tam olmuş o zaman ❤ kesin işe yaradı o kullanılanlar. Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
@Zeyneppp83 kuzu benim daha bayramdan sonra başlar yum.dönemi. senin az kalmış inşallah yarım yamalaklar tutmuştur hayırlısıyla❤
Tamam bakalım bu ay da sana eşlik edem kuzu.. inşallah tutsun bu ay ramazan da bitiyo mazeret istemiyorumm sıkı çalışceniz
Ovu zamanı bayram muhabetine kaynamasın sıkı çalışın tamam mısenin içinde geçerli bak Cano ona göre.. can09e
Valla gene dedi kuzu ama mesajı almayınca olan oluyor. Görevli sen apartmanın camlarını sil( deterjanlı suymuş sonradan anladım gerçi kayıp düşünceGeçmiş olsun canım. Kaza bazen geliyorum demiyor işte. Neyse ki ucuz atlatmışsın.
Geçmiş olsun allah korumuş vallahiŞakkadanak yeri boyladım ayağım kaydı yani. Kocam havada uçtun resmen dedi görmüş..yazıyodum yine gitmiş bi kısmı :) dennisgo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?