- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.921
Yeni bi kitap aldım onu okuyorum yarim bi puzzle var oyalanıyorum ama işte aklımdan çıkmıyor 9 yıllık işimden negatif tüp denemesi sonrası ayrıldım stresim çoktu malum muhasebe :)Neler yapıyorsun canım beklerken.. gün gün saat saat geçmiyor gibi gelebilir ama toplamda zaman çok hızlı geçiyor aslında. Bu aşamada biraz zevk aldığın şeylerle oyalanmak iyi geliyor. İşe devam ediyorsan zaten o da biraz oyalar..
Acilde iğne yaptırsan progesteron keser kanamayı belki,kahverengi tehlikeli değil çok galiba okuduklarımdan anladığım şekildeBenim gündemim biraz stresli hanımlar. Ben de değişik bir kulvardan yine haziranın ilk yarısı haber beklenen gruba dahilim. Önceki günden beri açık kahve garip bir akıntım vardı, dün kahverengi daha sulu bir şeye dönüştü. Kanama da denebilir. Ben son kanamayı görünce başladım ağlamaya tabii bu filmin sonunu biliyorum diye. Önceki gebeliğimde kan kırmızı bir kanamaydı kısa sürse de, gidince de doktor progesteron iğne ve hap verip yollamıştı, iki gün sonra da kalbi durmuş o zaman. Yani doktora zaten ayın 7si cumadan evvel gidemem ama gitsem de görüntüleme hariç birşey yapılmıyor eğer düşük tehditi ise. Dün 18.00 gibi oldu, ped taktım, o saat bu saattir birşey yok. Ama gaz sancısı gibi hafif bir sancım var. İnternete bakarsam - ki yabancı sitelere bakıyorum bizim doktorlar da haliyle hastalar da felaket tellalı gibi - kahverengi kısa süren kanama bazı kadınlarda olur, rahim büyümesinden ya da olduysa ilişkiden ya da yorucu aktiviteden diyor. Bilemiyorum. Tuvalete gitmek alacakaranlık kuşağına döndü. Bekliyorum yani elim kolum bağlı. Ben de haziranın 7sinde ya da o ara gittiğimde eğer hamileliğim sağlıklı devam ediyorsa sıfırdan haber almış gibi olacağım. İnşallah bu defa sağlam bir bebedir.
Kanama kesildi şimdilik, zaten şu aşamada sadece vaginal ultrasonla bakılabilir onu yapacak eleman da da acilde pek olmuyor tatilde hastanelerde canım.Acilde iğne yaptırsan progesteron keser kanamayı belki,kahverengi tehlikeli değil çok galiba okuduklarımdan anladığım şekilde
Bence sakin ol, ilk haftalarda bu tür kahverengi lekelenmelerin hepsi yerleşme lekesi sayılıyor. 7.haftasında lekelenme görüp acile gitti forumdan bi arkadaş, yerleşme lekesi dendi. Düşününce o haftada yerleşme bitmiş olmalı ama rahmin hazırlanma süreci sırasında olabiliyor herhalde.Benim gündemim biraz stresli hanımlar. Ben de değişik bir kulvardan yine haziranın ilk yarısı haber beklenen gruba dahilim. Önceki günden beri açık kahve garip bir akıntım vardı, dün kahverengi daha sulu bir şeye dönüştü. Kanama da denebilir. Ben son kanamayı görünce başladım ağlamaya tabii bu filmin sonunu biliyorum diye. Önceki gebeliğimde kan kırmızı bir kanamaydı kısa sürse de, gidince de doktor progesteron iğne ve hap verip yollamıştı, iki gün sonra da kalbi durmuş o zaman. Yani doktora zaten ayın 7si cumadan evvel gidemem ama gitsem de görüntüleme hariç birşey yapılmıyor eğer düşük tehditi ise. Dün 18.00 gibi oldu, ped taktım, o saat bu saattir birşey yok. Ama gaz sancısı gibi hafif bir sancım var. İnternete bakarsam - ki yabancı sitelere bakıyorum bizim doktorlar da haliyle hastalar da felaket tellalı gibi - kahverengi kısa süren kanama bazı kadınlarda olur, rahim büyümesinden ya da olduysa ilişkiden ya da yorucu aktiviteden diyor. Bilemiyorum. Tuvalete gitmek alacakaranlık kuşağına döndü. Bekliyorum yani elim kolum bağlı. Ben de haziranın 7sinde ya da o ara gittiğimde eğer hamileliğim sağlıklı devam ediyorsa sıfırdan haber almış gibi olacağım. İnşallah bu defa sağlam bir bebedir.
İnşallah normaldir,tekrar yaşamazsın ne olur ne olmaz yarın eczaneden progesteron alsan hap yada iğne bol bol dinlen kendini yorma canım Allah’a emanet bebişBenim gündemim biraz stresli hanımlar. Ben de değişik bir kulvardan yine haziranın ilk yarısı haber beklenen gruba dahilim. Önceki günden beri açık kahve garip bir akıntım vardı, dün kahverengi daha sulu bir şeye dönüştü. Kanama da denebilir. Ben son kanamayı görünce başladım ağlamaya tabii bu filmin sonunu biliyorum diye. Önceki gebeliğimde kan kırmızı bir kanamaydı kısa sürse de, gidince de doktor progesteron iğne ve hap verip yollamıştı, iki gün sonra da kalbi durmuş o zaman. Yani doktora zaten ayın 7si cumadan evvel gidemem ama gitsem de görüntüleme hariç birşey yapılmıyor eğer düşük tehditi ise. Dün 18.00 gibi oldu, ped taktım, o saat bu saattir birşey yok. Ama gaz sancısı gibi hafif bir sancım var. İnternete bakarsam - ki yabancı sitelere bakıyorum bizim doktorlar da haliyle hastalar da felaket tellalı gibi - kahverengi kısa süren kanama bazı kadınlarda olur, rahim büyümesinden ya da olduysa ilişkiden ya da yorucu aktiviteden diyor. Bilemiyorum. Tuvalete gitmek alacakaranlık kuşağına döndü. Bekliyorum yani elim kolum bağlı. Ben de haziranın 7sinde ya da o ara gittiğimde eğer hamileliğim sağlıklı devam ediyorsa sıfırdan haber almış gibi olacağım. İnşallah bu defa sağlam bir bebedir.
Geldi kuzum, bitti oruca bile basladim ,kanamam, cok az oldu, oruç açlık etkiledi sanırım , yani insAllah baska bir seyden değildirOzgur06 senden naber cnm geldimı kırmızılar bekliyordun?
7sini bekleme istersen bi görün acilden inşallah çoğalmasın lekeler.. bu filmin sonu mutlu son olsunn.. sağlıkla senimle olsun bebeğin❤Benim gündemim biraz stresli hanımlar. Ben de değişik bir kulvardan yine haziranın ilk yarısı haber beklenen gruba dahilim. Önceki günden beri açık kahve garip bir akıntım vardı, dün kahverengi daha sulu bir şeye dönüştü. Kanama da denebilir. Ben son kanamayı görünce başladım ağlamaya tabii bu filmin sonunu biliyorum diye. Önceki gebeliğimde kan kırmızı bir kanamaydı kısa sürse de, gidince de doktor progesteron iğne ve hap verip yollamıştı, iki gün sonra da kalbi durmuş o zaman. Yani doktora zaten ayın 7si cumadan evvel gidemem ama gitsem de görüntüleme hariç birşey yapılmıyor eğer düşük tehditi ise. Dün 18.00 gibi oldu, ped taktım, o saat bu saattir birşey yok. Ama gaz sancısı gibi hafif bir sancım var. İnternete bakarsam - ki yabancı sitelere bakıyorum bizim doktorlar da haliyle hastalar da felaket tellalı gibi - kahverengi kısa süren kanama bazı kadınlarda olur, rahim büyümesinden ya da olduysa ilişkiden ya da yorucu aktiviteden diyor. Bilemiyorum. Tuvalete gitmek alacakaranlık kuşağına döndü. Bekliyorum yani elim kolum bağlı. Ben de haziranın 7sinde ya da o ara gittiğimde eğer hamileliğim sağlıklı devam ediyorsa sıfırdan haber almış gibi olacağım. İnşallah bu defa sağlam bir bebedir.
7sini bekleme istersen bi görün acilden inşallah çoğalmasın lekeler.. bu filmin sonu mutlu son olsunn.. sağlıkla senimle olsun bebeğin❤
İnşallah normaldir,tekrar yaşamazsın ne olur ne olmaz yarın eczaneden progesteron alsan hap yada iğne bol bol dinlen kendini yorma canım Allah’a emanet bebiş
Çok sağolun kızlar. Tatsız bir şey oldu tam tatil başı. İnşallah kesildi, 24 saattir birşey yok. İnşallah devam eden bir yerleşme ya da rahim büyüme kanamasıdır. İğne eczanelerde zor bulunuyor ama geçen seferden elimde kalan progestan 200 mg haplar var. Tedbiren alsam birşey olur mu acaba? Progestan fazlası ne yapar ki vücutta? 7sinden evvel doktorum yok ama bir daha lekelenme olursa başka bir hastaneye giderim. Sağolun, güzel yüreğinize sağlık.7sini bekleme istersen bi görün acilden inşallah çoğalmasın lekeler.. bu filmin sonu mutlu son olsunn.. sağlıkla senimle olsun bebeğin❤
Canım doktora telf ulaşabilirmisin peki ,ben iki yıl önce hamile olduğumda bayramdı ve kahverengi leke gelmişti Dr hemen progesteron başlattı bi zararı olmaz faydası olur tedbir amaçlıÇok sağolun kızlar. Tatsız bir şey oldu tam tatil başı. İnşallah kesildi, 24 saattir birşey yok. İnşallah devam eden bir yerleşme ya da rahim büyüme kanamasıdır. İğne eczanelerde zor bulunuyor ama geçen seferden elimde kalan progestan 200 mg haplar var. Tedbiren alsam birşey olur mu acaba? Progestan fazlası ne yapar ki vücutta? 7sinden evvel doktorum yok ama bir daha lekelenme olursa başka bir hastaneye giderim. Sağolun, güzel yüreğinize sağlık.
Aradım açmadı hayınnnCanım doktora telf ulaşabilirmisin peki ,ben iki yıl önce hamile olduğumda bayramdı ve kahverengi leke gelmişti Dr hemen progesteron başlattı bi zararı olmaz faydası olur tedbir amaçlı
Tamam bakalım bu ay da sana eşlik edem kuzu.. inşallah tutsun bu ay ramazan da bitiyo mazeret istemiyorumm sıkı çalışcenizpanic_attack hadi hayırlı olsun. Gelecen istanbul bebesini alican yani. :) Çocuk doğunca sen istanbullusun dersin artık :)
Benimde ovulasyon zamanım geliyor, tutturursak bizde senin bebe 5.gun embriyosu olduğu icin 5 gun mü buyuk olacak bizden ?
can09e bu ay da bana eşlik et devam yaz bebeleri daha vitaminli olur çalışma şartları uygun ohh üşüme yok D vitamini bol, stres az daha mi gelmedin.
Armin ne zaman geliyorsun şimdi?
Herkese iyi tatiller, hayırlı bayramlar diliyorum.
konuştum canem, sadece amh yi kabul etmiyorlar bide sperm testini. o ikisini kendi hastanesinden istiyor. bu hafta koca sperm testine trye geliyor. bende geldigim de amh yi yeniden yaptiricam haa bide fsh yi da cunkum adetin 4 günü kan vermek zorunda kaldim fshyi da tekrar ederim.18 gun sonra istanbul’dayim ilk görüşme heycani acaba degerler ve operasyondan sonra sartlarim uygunmu sitresiOlur mu kuzu her fikir değerli benim için bak başka bakış açısı getirdin evett spiralli kazayla hamile kalanlardan olurum belkim.. o zaman taktırsam da bitmiyor kaygılar zaar ya tutarsatey allam..
Hayırlısı bakalım.
Senin orda verdiğin testleri kabul edicekler mi onu konuştun mu? Ne varsa getir dediler mi..
Ayy senin için de heyecanlı günler başlıyor..
İnşallahh o bahçeye bebenle beraber çıktığın günlere diyorum kuzu
haziran 20 de ordayim 21 de randevum varpanic_attack hadi hayırlı olsun. Gelecen istanbul bebesini alican yani. :) Çocuk doğunca sen istanbullusun dersin artık :)
Benimde ovulasyon zamanım geliyor, tutturursak bizde senin bebe 5.gun embriyosu olduğu icin 5 gun mü buyuk olacak bizden ?
can09e bu ay da bana eşlik et devam yaz bebeleri daha vitaminli olur çalışma şartları uygun ohh üşüme yok D vitamini bol, stres az daha mi gelmedin.
Armin ne zaman geliyorsun şimdi?
Herkese iyi tatiller, hayırlı bayramlar diliyorum.
hamlasmisindirFenalardayım. Koşu bandında bir saat takılacağıma şöyle kısa pratik bir şeyler bulayım dedim iki gün önce .toplam 8 dakika süren 4 hareket vardı. 2 dakika dinlemiyorsun. Tekrar 8 dakika yapıyorsun. Kim 18 dakikada yağ yakar süper olmalı ben bunu yapayım dedim :) bir kere ikinci seti zAten yapamadım nefes nefese ve kan ter içinde kaldım resmen. HAreketler basit aslında. tek tek zAten yaptığım şeyler ama beraber gerçekten çok yordu :) neyse 8 dakika yaptım duş aldım, çıktım dolaştım herşey güzel. Dün bir kalktım yürüyemiyorum :) oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum fenalardaydım. Yattım yuvarlandım ben de tüm gün. Bugün daha iyiyim :) farklı bir 4 dakikalık egzersiz var gözüme onu kestirdim ama ilerleyen saatlerde bakacağım duruma :)
yolun bahtın şansın açık olsun boll sanslar beybi ne güzel bayrami anasiyla gecireceksiniz sev ve bebenKızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız.
oyyy meryem allah korusun rabbim sağlıklı kılsın onu sana da dorgurmayi nasip etsin. insallah önemli birsey degildirBenim gündemim biraz stresli hanımlar. Ben de değişik bir kulvardan yine haziranın ilk yarısı haber beklenen gruba dahilim. Önceki günden beri açık kahve garip bir akıntım vardı, dün kahverengi daha sulu bir şeye dönüştü. Kanama da denebilir. Ben son kanamayı görünce başladım ağlamaya tabii bu filmin sonunu biliyorum diye. Önceki gebeliğimde kan kırmızı bir kanamaydı kısa sürse de, gidince de doktor progesteron iğne ve hap verip yollamıştı, iki gün sonra da kalbi durmuş o zaman. Yani doktora zaten ayın 7si cumadan evvel gidemem ama gitsem de görüntüleme hariç birşey yapılmıyor eğer düşük tehditi ise. Dün 18.00 gibi oldu, ped taktım, o saat bu saattir birşey yok. Ama gaz sancısı gibi hafif bir sancım var. İnternete bakarsam - ki yabancı sitelere bakıyorum bizim doktorlar da haliyle hastalar da felaket tellalı gibi - kahverengi kısa süren kanama bazı kadınlarda olur, rahim büyümesinden ya da olduysa ilişkiden ya da yorucu aktiviteden diyor. Bilemiyorum. Tuvalete gitmek alacakaranlık kuşağına döndü. Bekliyorum yani elim kolum bağlı. Ben de haziranın 7sinde ya da o ara gittiğimde eğer hamileliğim sağlıklı devam ediyorsa sıfırdan haber almış gibi olacağım. İnşallah bu defa sağlam bir bebedir.
Ayy kuzuu heyecanınn buraya geldü.. inşallah senin de her şey yolunda gitsinn. Değerlerin miss olsuun. Her şeyin bebeği yerleştirmeye elverişli olsuun ❤konuştum canem, sadece amh yi kabul etmiyorlar bide sperm testini. o ikisini kendi hastanesinden istiyor. bu hafta koca sperm testine trye geliyor. bende geldigim de amh yi yeniden yaptiricam haa bide fsh yi da cunkum adetin 4 günü kan vermek zorunda kaldim fshyi da tekrar ederim.18 gun sonra istanbul’dayim ilk görüşme heycani acaba degerler ve operasyondan sonra sartlarim uygunmu sitresi1 bir yil sonra aile gorme heycani, uyuyamıyorum
Sağol kuzum. Kimimiz tuttururken zorlanıyor kimimiz de tutanı yaşatırken yüreği ağzında yaşıyor işte, çeşit çeşit sınav var umarım hepimiz için en iyisi neyse o olur. Sen toparlan gel bakalım senin bebe inşallah ailenin sevinci olur.oyyy meryem allah korusun rabbim sağlıklı kılsın onu sana da dorgurmayi nasip etsin. insallah önemli birsey degildir☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?