- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #4.981
Şakkadanak yeri boyladım ayağım kaydı yani. Kocam havada uçtun resmen dedi görmüş..yazıyodum yine gitmiş bi kısmı :) dennisgo
Sağol kuzumGeçmiş olsun allah korumuş vallahi
Aaa leylekler getirdinin vücut bulmuş haliiKehanetler titreşiyor a dostlaar.
Otobanda giderken alçak mesafeden leylek geçti önümüzden, çarpacaz sandık o kadar yakındı. Ağzında da bişi vardı neydi göremedik. Ayy resmen sırlar dünyası ahahshsjs
Heee ben evde her daim mini etek uzun topuk gezerim koca ondan ayda 4le yetiniyoGeçmiş olsun gız. Topuklu mu giydiydin?
Heee ben evde her daim mini etek uzun topuk gezerim koca ondan ayda 4le yetiniyoonların çoğu da yum.dışında oluyo
Geçmiş olsunHeee ben evde her daim mini etek uzun topuk gezerim koca ondan ayda 4le yetiniyoonların çoğu da yum.dışında oluyo
Genede bi baktirsaydin doktora canım sıcağıyla anlamazsın sonra çekmeAlarmı kaldırmayı unutmuşum bu saatte uyandım tabeee
Neyse sağlık olsun.. sağlık olsun deyince dün düştüm bileğim acıyo bi de diz kapağımın altı. Verilmiş sadakam varmış kırılmadı:)
@Armin kuzumm nik güzel olmuş :) duam da tam olmuş o zaman ❤ kesin işe yaradı o kullanılanlar. Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
@Zeyneppp83 kuzu benim daha bayramdan sonra başlar yum.dönemi. senin az kalmış inşallah yarım yamalaklar tutmuştur hayırlısıyla❤
Aynen valla hep bi yoğunluk yorgunluk şu işi istikrarlı düzenli yapanı valla ayakta alkışlıyorum hele ramazandaValla 6.günü bir çalıştık orda kaldı, sonra kadir gecesi olmaz, yola gitcez olmaz, yol yorgunuyuz olmaz, dün piki gördüm ama benim pil bitik sızmışım beni uyandır dedim kocise o da uyumuş 3 de kaldırdı, hadi kalk sahur hazirla :) Bugün 11.gün oldu. Takvimim bugünü ovulasyon gösteriyor. Cuma günü 14 mm yumurtam vardı. Ne aşamada bilmiyorum.
Valla kaynattık gene bakalım bu gece yapabilirsek kar :)
Ucuz atlatmışsın valla hemde mermer zemine düşmüşsun. .Şakkadanak yeri boyladım ayağım kaydı yani. Kocam havada uçtun resmen dedi görmüş..yazıyodum yine gitmiş bi kısmı :) dennisgo
İyi yolculuklar canım hadi bakalım hayırlısıyla gidin güzel güzel sonuçlarla dönün Allahın izniyle. .Kehanetler titreşiyor a dostlaar.
Otobanda giderken alçak mesafeden leylek geçti önümüzden, çarpacaz sandık o kadar yakındı. Ağzında da bişi vardı neydi göremedik. Ayy resmen sırlar dünyası ahahshsjs
Hadi insAllah, geri sayim baslasinnnEvet cnm 9 gün var takvime göre valla yalap şap çalıştık ovu test bile yapamadım doğru durust ve sanırsam tam yumyum günü oldu bi çalışma tabi emin değilim12 haziran a kitlenmiş durumdayım bakalım
Geçmiş olsun canım gerçekten de ucuz atlatmışsın.. kaza geliyorum demiş ve gelmiş. Neyse ki ciddi bir şeyin yok..Şakkadanak yeri boyladım ayağım kaydı yani. Kocam havada uçtun resmen dedi görmüş..yazıyodum yine gitmiş bi kısmı :) dennisgo
Uçan kuzu, cok gecmis olsun cancan ,dikkat et kendineŞakkadanak yeri boyladım ayağım kaydı yani. Kocam havada uçtun resmen dedi görmüş..yazıyodum yine gitmiş bi kısmı :) dennisgo
Ahaha koptum şu an.. bir sana baktım bir kendi halime.. resmen sefil haldeyim. Gri hoşofman, penye, çıplak ayak :)Heee ben evde her daim mini etek uzun topuk gezerim koca ondan ayda 4le yetiniyoonların çoğu da yum.dışında oluyo
Sanırım, bebeğine kavuşmaya gidiyorsun diye evren sana bir takım mesajlar yolluyor :)Kehanetler titreşiyor a dostlaar.
Dalga geçtim kuzu ironiyi anlamadın zaarAhaha koptum şu an.. bir sana baktım bir kendi halime.. resmen sefil haldeyim. Gri hoşofman, penye, çıplak ayak :)
Bende beyazlı hoşofman ciplak ayak, saç baş dağınık(hayir kilona bakmadan beyaz giymek ne)Ahaha koptum şu an.. bir sana baktım bir kendi halime.. resmen sefil haldeyim. Gri hoşofman, penye, çıplak ayak :)
Aşk olsun bunu anlamadığımı nasıl düşünürsün. Anladım ama gerçek gibi alıp, mevcut sefil halimle cevaplamak istedim. :)Dalga geçtim kuzu ironiyi anlamadın zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?