- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.001
Tabiki özgüven, başka ne olabilir kiBende beyazlı hoşofman ciplak ayak, saç baş dağınık(hayir kilona bakmadan beyaz giymek ne)
Ayy bi sana bakıyom bi kendime deyince anlamadı zaar dedim gııAşk olsun bunu anlamadığımı nasıl düşünürsün. Anladım ama gerçek gibi alıp, mevcut sefil halimle cevaplamak istedim. :)
Aynen daha büyük bir sorun yok en azından ağrı bir şekilde geçer. Bayram üstü zor olabilir belki ama yine de dinlenmeye çalış canımKuzularr teşekkürler.. bayram öncesi hiç hoş olmadı bi dolu iş var her yanım ağrıyor sağ bileğim zaten sorunluydu ağrıyor neyse geçer zaar. Kafamı vurmadım şükür
Anladım anladım da bir an gerçekmiş gibi hayal ettim. Sonra kendi gerçeğime baktım kıyaslama yaptım :) ay bir de eşofmanımın lastiği deforme olmuş gaffur gibi göbeğimin üstüne çekiyorum. Tam bombayım yani :)Ayy bi sana bakıyom bi kendime deyince anlamadı zaar dedim gıı
Aslında iyi olurdu acile gitmek lazımdı ama boşverdik bakalım..Genede bi baktirsaydin doktora canım sıcağıyla anlamazsın sonra çekmetutarsa yarım yamalak kalacak benimkinin adı
Geçmiş olsun gülüm. İşlerini olduğu kadar yavaş yavaş yap daha kötülemesin.Kuzularr teşekkürler.. bayram öncesi hiç hoş olmadı bi dolu iş var her yanım ağrıyor sağ bileğim zaten sorunluydu ağrıyor neyse geçer zaar. Kafamı vurmadım şükür
panic_attack afedersin camış gibi yayılmış haftalık burç analizlerini dinliyodum. Kova burcunun öyle şanslı haftasıymış böyle kısmet taşıyormuş aşk, iş, sağlık her koldan ayy çatlayacakmış şanstan işte analı bebeli haydi duble şans olsun buluşun kavuşun dönün anacım. Yıldızlar da senden yana. Amin.
Transferin şimdiden hayirli olsun canim,kavusmaya saatler kaldi,yavrunla geçireceğin güzel bayramlarin birincisi olsun buYayılcan tabi be yaa, yayılmayıp napcan.
Son zamanlarda burç yorumu okumuyodum valla ters bişi yazıyodur diye :))
Dediğin gibiyse ben bu bebeyi bünyeme yapıştıracam demek ki. Ay hadi inşallah!ve evet duble kova olarak bunun olması lazım. Çok mantıklı. Leylek de geçti önümüzden. Daha nolsun yav!
Hadi inşallah panikciğim hayırla uğurla gelsin bebişin. Leyleğin ağzıda doluymuş bu bir işaret. Bu duyguyu allahım tüm bebiş isteyenlere yaşatsın inşallah banada ikinci kez yaşatır umarım en kısa zamanda.Yayılcan tabi be yaa, yayılmayıp napcan.
Dediğin gibiyse ben bu bebeyi bünyeme yapıştıracam demek ki. Ay hadi inşallah!ve evet duble kova olarak bunun olması lazım. Çok mantıklı. Leylek de geçti önümüzden. Daha nolsun yav!
Geçmiş olsun caney allah beterinden korusun inşallah.Aslında iyi olurdu acile gitmek lazımdı ama boşverdik bakalım..
Yarım yamalak lambadaların tam tutsun inşallah.
Hadi insAllah, geri sayim baslasinnn
Deme yaw iyi sevindim sans benden de yana desenepanic_attack afedersin camış gibi yayılmış haftalık burç analizlerini dinliyodum. Kova burcunun öyle şanslı haftasıymış böyle kısmet taşıyormuş aşk, iş, sağlık her koldan ayy çatlayacakmış şanstan işte analı bebeli haydi duble şans olsun buluşun kavuşun dönün anacım. Yıldızlar da senden yana. Amin.
Olacak Allah in izniyleYayılcan tabi be yaa, yayılmayıp napcan.
Öyleymiş valla. Ben balık burcu için bekledim 1 saat, kadın kovayı anlat anlat bitiremedi, sonra balığa da öf bitse de gitsek der gibi acele acele geçti gittiDeme yaw iyi sevindim sans benden de yana desene
Cano geçmiş olsun kuzu, dikkat et kendiniKuzularr teşekkürler.. bayram öncesi hiç hoş olmadı bi dolu iş var her yanım ağrıyor sağ bileğim zaten sorunluydu ağrıyor neyse geçer zaar. Kafamı vurmadım şükür
Sağol kuzuumCano geçmiş olsun kuzu, dikkat et kendini
bende bu ay sonu allah nasip ederse baslicam hic bilmiyorum. iki tanesi 5 gune gitmis cok sukur ya 5 gun beklmeye degmeseydi ! cok sukur 2 si basarmis. digerleri de insallah atak yaparak gelir be canisimerhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?