Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzularr teşekkürler.. bayram öncesi hiç hoş olmadı bi dolu iş var her yanım ağrıyor sağ bileğim zaten sorunluydu ağrıyor neyse geçer zaar. Kafamı vurmadım şükür
Aynen daha büyük bir sorun yok en azından ağrı bir şekilde geçer. Bayram üstü zor olabilir belki ama yine de dinlenmeye çalış canım

Ayy bi sana bakıyom bi kendime deyince anlamadı zaar dedim gıı
Anladım anladım da bir an gerçekmiş gibi hayal ettim. Sonra kendi gerçeğime baktım kıyaslama yaptım :) ay bir de eşofmanımın lastiği deforme olmuş gaffur gibi göbeğimin üstüne çekiyorum. Tam bombayım yani :)

Kuzularr teşekkürler.. bayram öncesi hiç hoş olmadı bi dolu iş var her yanım ağrıyor sağ bileğim zaten sorunluydu ağrıyor neyse geçer zaar. Kafamı vurmadım şükür
Geçmiş olsun gülüm. İşlerini olduğu kadar yavaş yavaş yap daha kötülemesin.

panic_attack afedersin camış gibi yayılmış haftalık burç analizlerini dinliyodum. Kova burcunun öyle şanslı haftasıymış böyle kısmet taşıyormuş aşk, iş, sağlık her koldan ayy çatlayacakmış şanstan işte analı bebeli haydi duble şans olsun buluşun kavuşun dönün anacım. Yıldızlar da senden yana. Amin.

Yayılcan tabi be yaa, yayılmayıp napcan.

Son zamanlarda burç yorumu okumuyodum valla ters bişi yazıyodur diye :))

Dediğin gibiyse ben bu bebeyi bünyeme yapıştıracam demek ki. Ay hadi inşallah! ve evet duble kova olarak bunun olması lazım. Çok mantıklı. Leylek de geçti önümüzden. Daha nolsun yav!

Transferin şimdiden hayirli olsun canim,kavusmaya saatler kaldi,yavrunla geçireceğin güzel bayramlarin birincisi olsun bu

Hadi inşallah panikciğim hayırla uğurla gelsin bebişin. Leyleğin ağzıda doluymuş bu bir işaret. Bu duyguyu allahım tüm bebiş isteyenlere yaşatsın inşallah banada ikinci kez yaşatır umarım en kısa zamanda.

Deme yaw iyi sevindim sans benden de yana desene

Olacak Allah in izniyle

merhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin

can09e canemmm gecmiş olsun, allah korumus kırmamisın biyerini dikkat et kız kendine banyo yaparken son bi tas suyu oku uzerine dökerken ruhum da bedenim de kötülüğe dair ne varsa bu suyla akıp sifa bulsun de.
Madam Seyyan meryemim nasılsın? insallah daha iyisindir ?
senella 14 mm yumurta kontole gittin anladığım. bisi dedi mi doktor. insallah guzelce buyuyup çatlayıp bebe olur çalışın sonra uyuyun

panic_attack yarım saatin kaldı, kimbilir nasil heyecanlısın allah o bebeyi sağlıklı hayırlı kılıp sana evlat eylesinnnnnnnnnn sonsuz kere amin

bende bu ay sonu allah nasip ederse baslicam hic bilmiyorum. iki tanesi 5 gune gitmis cok sukur ya 5 gun beklmeye degmeseydi ! cok sukur 2 si basarmis. digerleri de insallah atak yaparak gelir be canisi birde merak ettjm hangi merkez de yaptin tedaviyi ? neden taze trasfer olmadi hormonlar ohs riski ? yas amh ? durumun dan haberdar et insallah guzel hanerlerini aliriz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…