- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.021
Sağol kuzuu teşekkür ederiimm. Okuyorum bi de okumasam nolacam demekcan09e canemmm gecmiş olsun, allah korumus kırmamisın biyerini dikkat et kız kendine banyo yaparken son bi tas suyu oku uzerine dökerken ruhum da bedenim de kötülüğe dair ne varsa bu suyla akıp sifa bulsun de.
@Meryem Seyyan meryemim nasılsın? insallah daha iyisindir ?
senella 14 mm yumurta kontole gittin anladığım. bisi dedi mi doktor. insallah guzelce buyuyup çatlayıp bebe olurçalışın sonra uyuyun
panic_attack yarım saatin kaldı, kimbilir nasil heyecanlısın allah o bebeyi sağlıklı hayırlı kılıp sana evlat eylesinnnnnnnnnn sonsuz kere amin
Merhaba ya hiç yumurta olmasaydı hep iyiyi düşünelim inşallahh sen de bebeklerine kavuşursun. Rabbim emekleri zayi etmesin.merhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
merhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
can09e canemmm gecmiş olsun, allah korumus kırmamisın biyerini dikkat et kız kendine banyo yaparken son bi tas suyu oku uzerine dökerken ruhum da bedenim de kötülüğe dair ne varsa bu suyla akıp sifa bulsun de.
@Meryem Seyyan meryemim nasılsın? insallah daha iyisindir ?
senella 14 mm yumurta kontole gittin anladığım. bisi dedi mi doktor. insallah guzelce buyuyup çatlayıp bebe olurçalışın sonra uyuyun
panic_attack yarım saatin kaldı, kimbilir nasil heyecanlısın allah o bebeyi sağlıklı hayırlı kılıp sana evlat eylesinnnnnnnnnn sonsuz kere amin
Keşke benimki de 5 e gitse ...merhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
Geçmiş olsun canım. Sen bir sadaka mi versen, kendine mi okutsan bu ara biraz aksilikler seni buluyor. Benimde bir ara oyleydi okuttum kendime 3-4 gun ust uste.Sağol kuzuu teşekkür ederiimm. Okuyorum bi de okumasam nolacam demek
Ayy evet panic kuzu hayırlı haberle gelsiinnn hemen yazsın inşallah.
nasıl yani piyasa da yok hey allahim sansa bak ne ki adı ? gelince igneleri bulmakta sıkıntı yasamam insallahÜzülecek hiç bişey yok, tek yumurta ile opuya giren benim gibi burda bir sürü arkadaş var, ve transfer aşamasına bile gelemeyen o yumurtalar elinde patlayanlar var. Çok güzel 5.gün iki tane embriyon var çok şükür. Üzülecek hiç bişey yok, çok yumurta olması hepsinin olacağı anlamına gelmiyor, çoğunda da 1-2 tane kalıyor. Hayırlı olsun tedavin bebeklerin sana tutunur inşallah. Üzülme dua et herşey yolunda.
Evet klomen kullandım bu ay 4 tane. Cuma günü 14 mm 'di. Salı günü için catlatma iğnesi verdi ama iğne piyasa da yok, kendiliğinden çatlar inşallah.
Lütfen canını sıkma ya hiç kalmasaydı 5.güne ozaman daha zor dondurulsun sonra transfer olsun Allah rast getirsin inşallahmerhaba herkese benim de çarşamba 10 adet yumurtam toplandı.tahlil sonuçlarına göre bu ay transfer olmayacaktı zaten.8 i döllendi 7 si 3. güne gitti merkezden 5. güne beklemek istiyoruz dediler bugün aradılar ve iki tane beşinci güne gitmiş sadece iki.o kadar üzüldüm ki anlatamam.diğer 5 i geriden geliyormuş yarın arayacağız dediler ama o 5 tanesinin durumunu ben sordum.onlarla ilgili bir bilgi verilmemişti en başta.o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam.şimdi ne olacak ne yapacağım taze transferde değil ve çok az embriyom kaldı.keşke hiç 5. gün beklemese miydi daha mı iyi olurdu o kadar üzüldüm ki bu süreçte şimdi de bir bilinmezin içindeyim allah yardımcımız olsun hepimizin
ozel msja gelin bi kizlarKeşke benimde. @Beste78 inde keşke arkadaşım keşke...
inşallah gelirler canım çok teşekkür ederim.aret kamarda yaptım istanbul tüp bebek merkezi.progesteron yüksekti benim o yüzden taze transfer olmadı.31 yaşındayım amh fln her şey normal.eşimde sorun vardı bizim o yüzden sanki tüp bebekten çok ümitliydim.inşalah hepimizin güzel haberleri olsunbende bu ay sonu allah nasip ederse baslicam hic bilmiyorum. iki tanesi 5 gune gitmis cok sukur ya 5 gun beklmeye degmeseydi ! cok sukur 2 si basarmis. digerleri de insallah atak yaparak gelir be canisibirde merak ettjm hangi merkez de yaptin tedaviyi ? neden taze trasfer olmadi hormonlar ohs riski ? yas amh ? durumun dan haberdar et insallah guzel hanerlerini aliriz burdan
inşallah orası öyle ama insan çok yıpranıyor canımMerhaba ya hiç yumurta olmasaydı hep iyiyi düşünelim inşallahh sen de bebeklerine kavuşursun. Rabbim emekleri zayi etmesin.
amin inşallah hepimiz kavuşalım bir an önce o kadar zor bir süreç kiMerhaba ya hiç yumurta olmasaydı hep iyiyi düşünelim inşallahh sen de bebeklerine kavuşursun. Rabbim emekleri zayi etmesin.
Lütfen canını sıkma ya hiç kalmasaydı 5.güne ozaman daha zor dondurulsun sonra transfer olsun Allah rast getirsin inşallah
inşalah allah kimsenin emeklerini hayallerini boşa çıkarmasınLütfen canını sıkma ya hiç kalmasaydı 5.güne ozaman daha zor dondurulsun sonra transfer olsun Allah rast getirsin inşallah
inşallah gider canım hayırlısıyla galiba hep başklarıyla kıyaslıyoruz ondan üzülüyoruz.sağlıklı olsun tutunsun bebeklerimiz bizeKeşke benimki de 5 e gitse ...
Bende de ilk günler olmuştu sonra geçtiBaşından transfer geçen arkidişlerim bugün 3.günüm iki gündür kasığımda bacağımı düz uzattığımda yanma mı desem bi çekilme mi desem bişiler var aslında bu transferimde hiç belirti falan aramicam kendimi dinlemicem dedim ama olmuyyoo pffff
Üzülecek hiç bişey yok, tek yumurta ile opuya giren benim gibi burda bir sürü arkadaş var, ve transfer aşamasına bile gelemeyen o yumurtalar elinde patlayanlar var. Çok güzel 5.gün iki tane embriyon var çok şükür. Üzülecek hiç bişey yok, çok yumurta olması hepsinin olacağı anlamına gelmiyor, çoğunda da 1-2 tane kalıyor. Hayırlı olsun tedavin bebeklerin sana tutunur inşallah. Üzülme dua et herşey yolunda.
yazdığımda yeni aramışlardı merkezden ve çok kötü bir ruh halindeydim.yazdıklarını çok çok iyi anlıyorum çevremde bir sürü tüp bebek tedavisi gören kişi var biri de benim zaten.önemli olan sağlıklı olup bizim olması biliyorum ama insan duygular kullandığı ilaçlar her şey allak bullak olabliyor.inşallah hepimize tutunsun bebeklerimize kavuşalım sağlıkla[/QUOTE]Üzülecek hiç bişey yok, tek yumurta ile opuya giren benim gibi burda bir sürü arkadaş var, ve transfer aşamasına bile gelemeyen o yumurtalar elinde patlayanlar var. Çok güzel 5.gün iki tane embriyon var çok şükür. Üzülecek hiç bişey yok, çok yumurta olması hepsinin olacağı anlamına gelmiyor, çoğunda da 1-2 tane kalıyor. Hayırlı olsun tedavin bebeklerin sana tutunur inşallah. Üzülme dua et herşey yolunda.
Evet klomen kullandım bu ay 4 tane. Cuma günü 14 mm 'di. Salı günü için catlatma iğnesi verdi ama iğne piyasa da yok, kendiliğinden çatlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?