Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzuu teşekkür ederiimm. Okuyorum bi de okumasam nolacam demek
Ayy evet panic kuzu hayırlı haberle gelsiinnn hemen yazsın inşallah.

Merhaba ya hiç yumurta olmasaydı hep iyiyi düşünelim inşallahh sen de bebeklerine kavuşursun. Rabbim emekleri zayi etmesin.

Üzülecek hiç bişey yok, tek yumurta ile opuya giren benim gibi burda bir sürü arkadaş var, ve transfer aşamasına bile gelemeyen o yumurtalar elinde patlayanlar var. Çok güzel 5.gün iki tane embriyon var çok şükür. Üzülecek hiç bişey yok, çok yumurta olması hepsinin olacağı anlamına gelmiyor, çoğunda da 1-2 tane kalıyor. Hayırlı olsun tedavin bebeklerin sana tutunur inşallah. Üzülme dua et herşey yolunda.

Evet klomen kullandım bu ay 4 tane. Cuma günü 14 mm 'di. Salı günü için catlatma iğnesi verdi ama iğne piyasa da yok, kendiliğinden çatlar inşallah.

Keşke benimki de 5 e gitse ...

Sağol kuzuu teşekkür ederiimm. Okuyorum bi de okumasam nolacam demek
Ayy evet panic kuzu hayırlı haberle gelsiinnn hemen yazsın inşallah.
Geçmiş olsun canım. Sen bir sadaka mi versen, kendine mi okutsan bu ara biraz aksilikler seni buluyor. Benimde bir ara oyleydi okuttum kendime 3-4 gun ust uste.

nasıl yani piyasa da yok hey allahim sansa bak ne ki adı ? gelince igneleri bulmakta sıkıntı yasamam insallah havuc suyu icsen ya?

Lütfen canını sıkma ya hiç kalmasaydı 5.güne ozaman daha zor dondurulsun sonra transfer olsun Allah rast getirsin inşallah

Başından transfer geçen arkidişlerim bugün 3.günüm iki gündür kasığımda bacağımı düz uzattığımda yanma mı desem bi çekilme mi desem bişiler var aslında bu transferimde hiç belirti falan aramicam kendimi dinlemicem dedim ama olmuyyoo pffff

inşallah gelirler canım çok teşekkür ederim.aret kamarda yaptım istanbul tüp bebek merkezi.progesteron yüksekti benim o yüzden taze transfer olmadı.31 yaşındayım amh fln her şey normal.eşimde sorun vardı bizim o yüzden sanki tüp bebekten çok ümitliydim.inşalah hepimizin güzel haberleri olsun

Bende de ilk günler olmuştu sonra geçti

yazdığımda yeni aramışlardı merkezden ve çok kötü bir ruh halindeydim.yazdıklarını çok çok iyi anlıyorum çevremde bir sürü tüp bebek tedavisi gören kişi var biri de benim zaten.önemli olan sağlıklı olup bizim olması biliyorum ama insan duygular kullandığı ilaçlar her şey allak bullak olabliyor.inşallah hepimize tutunsun bebeklerimize kavuşalım sağlıkla[/QUOTE]

Kızlar, kader arkadaşlarım, yoldaşlar, Romalılar!
Hepinize güzel dilekleri, duaları, enerjileri için çok teşekkür ederim.
Yeni çıktık merkezden, uslu uslu çorbacıya doğru gidiyoruz çok acıktım çünkü :)

Her şey harika gitti. Bebem çözüldükten sonra da hiçbir kayba uğramamış.
1 litre suyla kıvama geldim :) Heyecandan ölüyordum.
Uzay üssü gibi bölümde 5 kişi vardı tepemde. Biri ultrasonla karnıma bastırıyo, ben işememek için kendimi kasıyorum vs derken nokta atışı için embriyologla doktorumun cebelleşmesine gülesim geldi orda bi gevşedim. Dedim "işlem sırasında altına yapan oldu mu diye soracam ama altımız da yok ki." "oluyo tabi olmaz mı" dedi. :))
Yerleştirdikten sonra ultrasonu bana çevirdiler. Kımıl kımıl bişi gördüm. Bi tuhaf oldum. Doktorceğzim yanımdan hiç ayrılmadı. Odaya alındıktan sonra yarım saat uzandım sonra wc. Müstecep bey yine geldi odaya. Tutacak dedi bana ikinci protokolü boşuna sorma. :)) Tutmasa bile ikinciyi de kendisiyle deneyeceğim. Bugünkü heyecanı, uğraşısı, sürekli ilgilenmesi beni çok mutlu etti. Embriyonun fotoğrafını verdi. Kan sulandırıcı iğne ve kabız olmamam için bi şurup ekledi. "14 Haziran'da pozitifi, kova burcu bebeğini bekliyorum" dedi gitti. :)) Müstecep bey tam çıktı, aydındaki doktorum aradı. Aşırı ilgi ve pozitiflikten duygu seli yaşadım, saldım en sonunda kendimi. Şu an normalim. Evet nerde kalmıştık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…