Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel ve heyecanlı geçti kuzum.
Hatta bi ara içimden dedim ben sözde soğukkanlıydım, armin neler yapacak acaba.
panic atak olmasam iyi. simdiden böyleysem naparim o gun bak hele noldu, benim koca eve geldi yarin türkiye ye gelcek ya speem testine dedi güzelim, bayram diye kapali olmasin sordun mu, yoooo dedim ne alaka ya hey allam ama, icime kurt düşürdü. hastaneyi aradim kimse yok bilgi alacağım dedi sekreter kapali olabilir sadece tedavi gorenler icin olabilir dedielim ayagim koptu dedim otel ucak hersey ayarli lutfen bi sekil de ogrenin . 10 dakka sonra aradim geri tamam dedi 10 bucuk 12 bucuk arasin da gelsin yasadigim sitresten her yanim oynadi.

ne uyku ne yemek icmek okulda tahtaya kaldirdiklarin da karnima agrilar girer di o haldeyim ama icimden bir ses hersey yolundaysa baslarda tedaviye yumurta toplamadan sonra dinlenme verirler gibi geliyor taze transfer yapmazlar sanki. pko amh 17 ohs riski filan sence?

Sana taze transfer yapacaklarını hiç sanmıyorum. Yapabiliriz rahim uygun olursa derlerse bile bence yaptırma ama gidiş gelişi, en az 1 ay bekleme süresini nasıl ayarlıcanız bilmiyorum.
Dondurulmuş embriyo ve dinlenmiş rahim ile şans daha yüksek. O yüzden acele etme.

İyi bari bayram mayram demeyip testi ayarlamışsın bak junior panic atak. Tam bir iş bitiricisin maşallah gızıma tü tü tüü.

Sen tam seçim zamanı başlıcan di mi tedaviye? Bi on gün farkla ben dönecem sen gelecen. Denk geleydik keşke.

Ayy çok heyecanlı kııız Her şey çok güzel olacak bence.

bence o kadar savaşçı bir embriyo kesin sımsıkı tutunacak sana sonuçta ne zorlukları atlatmış.of bilmez miyim her süreç ayrı zor.ilacı,kontrolü,toplanması,sayısı bitti mi hayır döllendi mi,kaçı döllendi kaçı kaldı.allah kimsenin sıkıntılarını emeklerini boşa çıkarmasın.ama hep hayal kırıklıkları oluyor beklentiler,gerçekler durumu.mesela en az 7-8 tane olur diyorsun ama kalan 2 tane.yapacak bir şey yok 7 çocuk yapmayacağız neticede 1 tane olsun bizim olsun

İlk 48 saat önemliymiş dinlenerek bide arada Rahime kan gitmesi için ufak yürüyüşler yapmak lazım beni görsen iki gün boyunca altını doldurmuş bezli çocuk gibi dolaştım sorana da belim tutulmuş dedim unutmak ne mümkün dikkat et kuzum bu levela zor şartlarda geldik
Benim su gibi akıntı oluyor jeldenmiş nasibimizde neyse o olacak allah ol desin yeter ki ...

Madam Seyyan Datlum senin bugün izlediğin astrolog kim? Nerde, hangi programda çıktı? Bi izleyem bakam ne diyipduru. :))
Nuray Sayarı doğru yazdıysam. Beyaz TVdeydi. Korkuyorum ben o kadından biraz ama paralize de ediyor namıssız

Senin ne zaman belli olacaktı kuzu?

Ayy var mı belirtilerin.. baksana panic kımıl kımıl görmüş kendisini çokk heyecanlı valla idrar testi yapcak mısın yoksa beklicez mi
Belirti aramaya çalışıyorum erken olduğunu bile bile çünkü ilaçların yan etkisi ilk tedavide birsürü yaşamıştım bide kimsenin haberi olmadan 8.gün erken gebelik testi yapmıştım çok ağladım kimseye de söyleyememiştim bu sefer beklicem anne olmak istiyorsam sabrı öğrenmeliyim diyorum sonra diyorum allah korusun negatifse boşa ilaç iğne mi kullanayım tedavinin bana göre en zor kısmı beklemek ...

Merak etme kuzu o 9 ayda öğretiyor zaten her şeye alıştırıyor.. her şey bizim için ama artık negatifse falan diye düşünme.. neydi armin sizinle 9 ay beraberiz sizleri sağlıkla kucağıma alıyorum...
Nasıl yapmak istiyorsan öyle yap testlerin varsa koyuluğu takip edebiliriz.. yok ben beklicem dersen kan testini bekleriz...

sekreterin beynini kemirdim resmen yok diyor hanfendiiii bilgi alacagim kimse! ya orasi hastane nasil kimse yok simdi sizin onunuz de bir suru dahili no vardir arayin elbet biri biloyodur labi arayin memur degil ya bunlarrrr benden sonra beyninde kac hucre intahar etmiştir bilmiyorum. dedim hakkini hellal et bence de hersey güzel olacak asdff keske secimlere denk gelmeseydim herkezler sitresli
insallah baska sartlarda karsilasiriz kısmet. bebe alisverisine gelersin belkim gezmeye yada bebenin kalp atisina seni oraya cagrirlar . kocanin 5 hafta izni var benle. transfer ertelenirse ben onla donerim sonra geri gelirim.

Zaten hep tekrar ediyorum ben sağlıklıyım bedenim sağlıklı embriyolarım sağlıklı karnıma elimi koyup güzel enerjiler gönderiyorum şuan kan testini bekleyeceğim modundayım

Zaten hep tekrar ediyorum ben sağlıklıyım bedenim sağlıklı embriyolarım sağlıklı karnıma elimi koyup güzel enerjiler gönderiyorum şuan kan testini bekleyeceğim modundayım
kac gun kaldi teste canısı

Bu kez iki transfer olduğu için belirtiler de erken başlayabilir ama tabiki yine de şu an erien. Ama 5. Gün embriyolarında 8. Gün testte genelde çıkıyor. Ben yapmıyorum çünkü zAten 8-9. Günde adet başlıyor :) sen de o gün ilet geldiğinde bekleyebilirsen yapma ama merakına engel olamazsan da bence yapmalısın.

İnşallah olucak bu iş inan kendim yasıyor gibi heyacanladim okurken. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin kucağını doldursun.

[/QUOTE]
İki tane olsun hep seninle olsun inşallah icini karartma

Seninle ilgili en başından beri inanılmaz pozitif hissediyorum Allahım hislerimi boş çıkartma ya rabbim kardeş kardeş tutunsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…