- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.621
Senin uzun mu döngü 28 29 benim.Benim de bi prog 10u bi prog 11i didiydi
Ben yapem mi liste?Senin uzun mu döngü 28 29 benim.
Bu arada bat 28i ben görmemişim bat yazalım takip edelim mesajını.. panic uğraşmaz gari bizlen sanmam biz nasıl yapabiliriz
Ben yapem mi liste?
Felix bacii ne datlisiinnbenim bir program 12 bir program 15 i gösteriyor sızde ne azından birer gun oynuyor kızlar, ben mı oynak programlarım mı bılemedım simdi, ne ima edıyor bu programlar banaNorthCarolina can09e , ben de hepsine inat 13,5 ta mı adet olayım yanı naappaaayımmmmmm
5.günse şu an 2 gün pik sürse 8.gün yumurtlama,silikleştiğine 14 ekleniyor diye biliyorum 22 gün de bir adet olman lazım bu hesaba göre,belki de bomba gibi yumular büyüyordurAğrım da var ama.. henüz çatlama ağrısı değil ama yumurta gelişince olan ağrı.. yani şu an sanki tüp bebek tedavisindeyim ve iğne vuruyor gibiyim :)
hangi program tutturuyor benim ikisi de tutturur :) lakin yum gününde biri bi önce biri bir sonraki günü der.benim bir program 12 bir program 15 i gösteriyor sızde ne azından birer gun oynuyor kızlar, ben mı oynak programlarım mı bılemedım simdi, ne ima edıyor bu programlar banaNorthCarolina can09e , ben de hepsine inat 13,5 ta mı adet olayım yanı naappaaayımmmmmm
yap bence de bana uyar kuzum:)Ben yapem mi liste?
Felix bacii ne datlisiinn
Bugun de herkes datli yaw
Sen 10undan 16sina kadar durmak yok lambadaya devam de bence. Aslinda hepimiz oyle. Ayda bikac gun yorulcaz gayri yapcak bisey yok
Evet cnm bende yaşadığım için bende yer etti panik atak oldum ilaç kullandım geçti gibi ama büyük hapları yutarken korkarak içiyorum yada hiç içmiyorumBilirim. Boğulacak gibi oluyo insan. Sanki nefes borusuna takılacak derken damağına yapışır iyice panik olursun. Halbuse yediğimiz yuttuğumuz lokmalar haptan daha büyük. Ben 2 yaşındayken cam şekerlerden bulup yemeye çalışmışım misafirlikte, koşarken nefes boruma kaçmış. Annem hastaneye yetiştiremeyiz diyerek bütün manevraları denemiş. Karnımdan bastırmış çıkmamış, ters çevirmiş çıkmamış, morarmaya kasılmaya başlamışım, parmağını sokmuş bakmış görünüyo şeker, bi daldırmış işaret parmağını çıkarmış şekeri. Annem nasıl yetişti parmağım oraya hala hayret ediyorum der. Ölümden dönmüşüm yani. O anı hatırlamıyorum ama travması yıllar sonra panik atak olarak dönmüş bana, yıllarca hap yutamadım. Hala bazen rüyamda boğazıma bişi takılır nefes alamayarak uyanırım. Hepsi geçti bi tek rüyalarımda kaldı artık. :) Sende de böyle bi anı mı var acaba?
Ben birazdan 1 yıldır ay ay kullandığım tüm takviyelerin listesini paylaşacam sizinle. Onu hazırlıyorum. :)
hangi program tutturuyor benim ikisi de tutturur :) lakin yum gününde biri bi önce biri bir sonraki günü der.
regl döngünü yanlış girmiş olabilirsin birinde..
yap bence de bana uyar kuzum:)
Evet cnm bende yaşadığım için bende yer etti panik atak oldum ilaç kullandım geçti gibi ama büyük hapları yutarken korkarak içiyorum yada hiç içmiyorum
5 mii 2 neyine yetmiyo gııı :) döngü uzunluklarına bak ayarlardan kuzu? sonra karar ver hangisiyle devam ediceksen o kalsın kafa karıştırmagulum ben 5 program kullanıyorum, kurtajdan once bende de hepsı 1 gun oynama ıle tutturyordu ya onceyı ya sonrayı gosterıyorud bu ay sacmaladılar yanı, oyle boyle degıl, bır de gerıyo dogru bır yıllık adet verılerını gırdım hepsıne bırebır :) hatta yumurtlamayı bıle yanlıs hatırlamıyorsam flo ovu testı ıel aynı tutturmustu. sımdı hepsı kafasına gore sallıyo bakalım ne cıkcek
5 mii 2 neyine yetmiyo gııı :) döngü uzunluklarına bak ayarlardan kuzu? sonra karar ver hangisiyle devam ediceksen o kalsın kafa karıştırma
Evet cnm bende yaşadığım için bende yer etti panik atak oldum ilaç kullandım geçti gibi ama büyük hapları yutarken korkarak içiyorum yada hiç içmiyorum
Bu vitaminleri Dr mu yazdı yoksa kendin mi kafana göre aldın peki? Buarada tşk ederiz bilgilendirmeler içinBuyrun destan yazdım gene.
Mart 2018: Folidoce (korunduk)
Nisan: Folidoce (korunduk)
Mayıs: Folidoce (ovulasyon testi ile çalışmalara başladık)
Haziran: Folidoce
Temmuz: Progeny F prenatal multivitamin (içinde ayrıca balık yağı kapsülü vardı ama balık yağı kaynağına ve dha miktarına pek güvenemedim)
Ağustos: Femibion prenatal multivitamin (bu ayı boş geçtik)
Eylül: Femibion prenatal multivitamin + Nordic Naturals Prenatal Dha 450 + Solgar Koenzim Q10 100 mg.
Ekim: Femibion prenatal multivitamin + Nordic Naturals Prenatal Dha 450 + Solgar Koenzim Q10 100 mg.
Kasım: Femibion prenatal multivitamin + Nordic Naturals Prenatal Dha 450 + Solgar Koenzim Q10 100 mg. (Gonal F iğne, iki yumurta, coraspin, progestan, negatif)
Aralık: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 (içinde ayrıca astaksantin antioksidan kapsülü var) + Solgar Ubiquinol 100 mg. (Gonal F, tek yumurta, coraspin, progestan, çok düşük değerde kimyasal gebelik, hsg çekildi, genetik ve pıhtılaşma testi yapıldı)
2019
Ocak: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 (içinde ayrıca astaksantin antioksidan kapsülü var) + Solgar Ubiquinol 100 mg.
Şubat: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 (içinde ayrıca astaksantin antioksidan kapsülü var) + Solgar Ubiquinol 100 mg.
Mart: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 ve astaksantin + Venatura Coenzim Q10 200 mg + Venatura D vit.damla (günde 10damla) (12 Mart'ta aşılama yapıldı. 2 yumurta. Negatif.)
Nisan: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 ve astaksantin + Venatura Coenzim Q10 200 mg + Venatura D vit.damla (Tüp bebek tedavisine başladık) (Kullandığım tüm takviyelere midemde sıkıntı yaşamadığım sürece Müstecep Bey de devam etmemi söyledi. Özellikle Pregnacare'i bırakma ben de onu kullanmanızı isteyecektim dedi.)
Mayıs: Pregnacare Him Her multivitamin + Astalife Dha 500 ve astaksantin + Venatura Coenzim Q10 200 mg + Venatura D vit.damla
(Tüp bebek, 2 olgun yumurta, ikisi de döllendi, birisi 4 gün boyunca bölündü, diğeri 6 gün bölünmeye devam etti ve transfer edildi ve gol oldu. :))
Rahim dinlendirme süreci dahil 3 Haziran transfer gününe kadar astalife ve venatura coenzim q10'a çaktırmadan devam ettim. D vitaminini 3 günde 1, 10 damlaya düşürdüm.
Pregnacare'i transfer hazırlığına başlarken karı koca bıraktırdılar, yerine Vinalac multivitamin kullanmaya başladım. Şu an sadece Vinalac kullanıyorum. Tüp bebek hormonları hariç.
ProgenyF alayım ozaman herkes onu kullanıyor benim Dr demir ilacından başka şey yazmadı gıcık şey başka Dr a çıkcam amadaha arayıştayımyazdıgın ıkıncı cevabı okudun mu bılmıyorum bacım ama benım kullandıgımın da bır hapı daha ufak dıgerı de antıbıyotık hapları buyuklugunde bastan bıraz su ıcersen kolay gıdıyor
Doludur doludur, hislerin yanıltsın seni inşallahbakalım ama kutuyu boş hissediyorum
ProgenyF alayım ozaman herkes onu kullanıyor benim Dr demir ilacından başka şey yazmadı gıcık şey başka Dr a çıkcam amadaha arayıştayım
Hangi program bu canoo north ben de bi bakim, gerçi ovu testim var onda da görünüyor ama bi deneyim olmadıSenin uzun mu döngü 28 29 benim.
Bu arada bat 28i ben görmemişim bat yazalım takip edelim mesajını.. panic uğraşmaz gari bizlen sanmam biz nasıl yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?