Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah 17 sene Allah bizede nasip etsin

eyi taam, o zaman acele etmeyin sıkmayın birbirinizi olur gençsiniz maşallah.

Tebrik ederim, çok mutluu oldumm. Katlanarak artsın değerin. Kuzene verdin mi müjdeyi, sevinmiştir o da:))

Çok teşekkür ederim yoldaş. :) En kısa zamanda darısı başına.
Evet ilk haber verdiklerimden biri o. Çok sevindi. Onun hcg değerlerini hala öğrenemedik. İki gündür yerleşme lekelenmesi gibi bişi yaşıyo ama doktorlar tatilde. Acil bakmıyomuş. Saçma sapan bi sağlık sistemi var Almanya'da. Randevu almak için uğraşıyor. Ay sonu Türkiye'ye gelecek, ilk 3 ayı benim doktorla takip edecez.

Çok sağol kuzum. Darısı başınıza. O tuhaf ve güzel şoku tez vakitte topluca yaşayın inşallah.
amiin kuzuumm inşallahh
bu arada öyle geç yatmalar uyumalar yok artık sen kendine dikkat ediyorsun bebemi aç bırakmıyosuun :)
gerçi o depoyla 3 ayda kocaman olur benim kahramanım

Helal olsun canım ne demek. Ailenizin eczacısı olarak her zaman burdayım. :))
Valla yaa inşallah Egeleeeden bulunup gelmiştir bebe. Yerler değişikliği işe yarar deyola zate..

Bu arada kimdi o hapları yutamayan? Dün kafam çalışmıyodu. @Engineerr06 Sen midin gı? Ben de zor yutan bi tiptim sonra alıştım bol suyla içe içe. Gerekirse 2'ye 3'e böl ama küçük diye dandik bişi içme. Boşa zaman kaybı olmasın.

amiin kuzuumm inşallahh
bu arada öyle geç yatmalar uyumalar yok artık sen kendine dikkat ediyorsun bebemi aç bırakmıyosuun :)
gerçi o depoyla 3 ayda kocaman olur benim kahramanım

Bırakmıyom kız. Yedim de yattım. :)) 50 kiloydum 51 olmuşum şimdi tartıldım.

Hee 1 kilo olmuş mu benim kuzuu oğlan diyesim geldi yaa
Ya tamam sağlıklı olsun da sen ne düşünüyorsun cinsiyet konusunda.
benimde ağzıma hep oğlun diyesim geliyor nedense,
şimdi yeni konumuzu açıyorum
panic ten nasıl bir kaynana olur oğlu olursa

Tüp bebekse muhattap buluyorsun yurtdışında ama normal gebelikte biraz daha zor oluyor.. kaldı ki pozitif alınca da ilk randevu bir ay sonra :) belki aile doktoru test isterse yapılıyordur tam bilemedim.

Benim canım yutarken resmen kalp atışlarım hızlanıyor ilaçlar vitaminler konusunda tavsiyeni bekliyorum ozaman

can09e caneee benim de icimden paniğin oglusu olcakmis gibi geliyo
Hayirlisi.

Buarada topicimizin hamiş bacilari en erken belirtileriniz nelerdi paylasin yeşillendirin bakem bi
sağlıkla gelsin de artık erkek kız faketmez :))

belirti aramayalım bence canımm :)) akışa bırakalım gitsiiinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…