- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.581
Maşallah 17 sene Allah bizede nasip etsinEsim 30bn 29 yemek en sevdiği sey gayet iyi beslenir bir yillik evliyiz daha tüm kanlarim normal hormon test ler normal pıhtılaşma yok yumurtalar sağlıklı çevresel faktör stres falan dedi beklicez dedi doktor öyle yani
eyi taam, o zaman acele etmeyin sıkmayın birbirinizi olur gençsiniz maşallah.Esim 30bn 29 yemek en sevdiği sey gayet iyi beslenir bir yillik evliyiz daha tüm kanlarim normal hormon test ler normal pıhtılaşma yok yumurtalar sağlıklı çevresel faktör stres falan dedi beklicez dedi doktor öyle yani
@cilekliturta_33 vepanic_attack tekrar tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim, çok mutluu oldumm. Katlanarak artsın değerin. Kuzene verdin mi müjdeyi, sevinmiştir o da:))
amiin kuzuumm inşallahhÇok sağol kuzum. Darısı başınıza. O tuhaf ve güzel şoku tez vakitte topluca yaşayın inşallah.
Valla ilaçlar konusunda çok uğrastirdim seni hakkını helal et :) 300 liralık Astalife ise yarıyormuş gördük. @Armin takviyeler başla gitmeden hiç durma.
Sen bebiki istanbuldan aldın, belki bende sizin oralardan almış gelmisimdir :)
amiin kuzuumm inşallahh
bu arada öyle geç yatmalar uyumalar yok artık sen kendine dikkat ediyorsun bebemi aç bırakmıyosuun :)
gerçi o depoyla 3 ayda kocaman olur benim kahramanım
Hee 1 kilo olmuş mu benim kuzuu oğlan diyesim geldi yaaBırakmıyom kız. Yedim de yattım. :)) 50 kiloydum 51 olmuşum şimdi tartıldım.
benimde ağzıma hep oğlun diyesim geliyor nedense,Hee 1 kilo olmuş mu benim kuzuu oğlan diyesim geldi yaa
Ya tamam sağlıklı olsun da sen ne düşünüyorsun cinsiyet konusunda.
Abooov deme gıı mahvoldu o gelinn..benimde ağzıma hep oğlun diyesim geliyor nedense,
şimdi yeni konumuzu açıyorum
panic ten nasıl bir kaynana olur oğlu olursa
Hiç bişey olmaması da belirti kuzu ay hadi inşallahhh❤
Hiç belli olmazbakalım ama kutuyu boş hissediyorum
Tüp bebekse muhattap buluyorsun yurtdışında ama normal gebelikte biraz daha zor oluyor.. kaldı ki pozitif alınca da ilk randevu bir ay sonra :) belki aile doktoru test isterse yapılıyordur tam bilemedim.Çok teşekkür ederim yoldaş. :) En kısa zamanda darısı başına.
Evet ilk haber verdiklerimden biri o. Çok sevindi. Onun hcg değerlerini hala öğrenemedik. İki gündür yerleşme lekelenmesi gibi bişi yaşıyo ama doktorlar tatilde. Acil bakmıyomuş. Saçma sapan bi sağlık sistemi var Almanya'da. Randevu almak için uğraşıyor. Ay sonu Türkiye'ye gelecek, ilk 3 ayı benim doktorla takip edecez.
belki normal akıntıdır,yumurtlama değildirCuma Regl olmuştum. Bugün 5. Günüm ve yumurtlama akıntım ve kasık ağrım başladı. Şaka olmalı herhalde, hangi kameraya el sallıyorum :)
Benim canım yutarken resmen kalp atışlarım hızlanıyorHelal olsun canım ne demek. Ailenizin eczacısı olarak her zaman burdayım. :))
Valla yaa inşallah Egeleeeden bulunup gelmiştir bebe. Yerler değişikliği işe yarar deyola zate..
Bu arada kimdi o hapları yutamayan? Dün kafam çalışmıyodu. @Engineerr06 Sen midin gı? Ben de zor yutan bi tiptim sonra alıştım bol suyla içe içe. Gerekirse 2'ye 3'e böl ama küçük diye dandik bişi içme. Boşa zaman kaybı olmasın.
sağlıkla gelsin de artık erkek kız faketmez :))can09e caneee benim de icimden paniğin oglusu olcakmis gibi geliyo
Hayirlisi.
Buarada topicimizin hamiş bacilari en erken belirtileriniz nelerdi paylasin yeşillendirin bakem bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?