- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.601
Dogru diyosun cane kendimi dinlemem normalde hic, ama 2-3 gundur uyku hali var kesin saykolociksağlıkla gelsin de artık erkek kız faketmez :))
belirti aramayalım bence canımm :)) akışa bırakalım gitsiiinn :)
yanii ben ki belirtiler kraliçesi olarak her belirtiyi yaşamış biri olarak.. olur onlar diyorum.. aynı ya belirtiler..Digru diyosun cane kendimi dinlemem normalde hic, ama 2-3 gundur uyku hali var kesin saykolocik
yanii ben ki belirtiler kraliçesi olarak her belirtiyi yaşamış biri olarak.. olur onlar diyorum.. aynı ya belirtiler..
inşallah tutturdun kuzum yaa kaç gün kaldı test yapmıcak mısın?
Benim ayırt edilebilir belirtilerim öğrendikten bikaç gün sonra başladı. Adet gününe kadar her şey aynıydı. Mesela bi beyaz akıntıdan bahsedilir o bile hiç olmadı. Meminto hassasiyeti ve adet ağrıları vardı sadece normal her zamanki gibi.can09e caneee benim de icimden paniğin oglusu olcakmis gibi geliyo
Hayirlisi.
Buarada topicimizin hamiş bacilari en erken belirtileriniz nelerdi paylasin yeşillendirin bakem bi
Tesekkurler canim cevabin icin.Benim ayırt edilebilir belirtilerim öğrendikten bikaç gün sonra başladı. Adet gününe kadar her şey aynıydı. Mesela bi beyaz akıntıdan bahsedilir o bile hiç olmadı. Meminto hassasiyeti ve adet ağrıları vardı sadece normal her zamanki gibi.
aa aşağı yukarı aynı zamanlarda öğreniyoruuzzzz boşver erken tabi dahaa ancak 4 kala falan yaparsın onu.. sen hala çalışmalara devam benceee:)Erken gebelik testi yapicam ama var daha. Normalde BAT 25 haziran. Du bakem gelcek mi
Hee 1 kilo olmuş mu benim kuzuu oğlan diyesim geldi yaa
Ya tamam sağlıklı olsun da sen ne düşünüyorsun cinsiyet konusunda.
Tüp bebekse muhattap buluyorsun yurtdışında ama normal gebelikte biraz daha zor oluyor.. kaldı ki pozitif alınca da ilk randevu bir ay sonra :) belki aile doktoru test isterse yapılıyordur tam bilemedim.
Ayy walla mı çok heyecanlı hadibakalim bizde çilekli ve panic gibi peş peşe haber verelim inşallahne bileyim ben hiç birşey hissetmiyorum ama belli olmaz dimi yaaa
Benim canım yutarken resmen kalp atışlarım hızlanıyorilaçlar vitaminler konusunda tavsiyeni bekliyorum ozaman
[/QUOTE]dennisgo
Koş koooş yakala bugünleri! Ben daha çok şans veriyorum böyle şaşırtmalı aylara. Tedavi iyi güzel de lambada yasağı yok değil mi şu an falan? Öyleyse değerlendirin ya olmaz mı?
Ağrım da var ama.. henüz çatlama ağrısı değil ama yumurta gelişince olan ağrı.. yani şu an sanki tüp bebek tedavisindeyim ve iğne vuruyor gibiyim :)belki normal akıntıdır,yumurtlama değildir
Selam kizlar
Bi BAT listesi yapsak BaT bekleyen arkideslerle beraber beklesek?
Benim 25 Haziran
Zaten bu aşamada doktoruna ulaşsa da birşey yapamazdı.. en azından hamile kalıyor diye teselli olmak ve denemeye devam etmek gerekiyor sanırımKırmızı parçalar düşürmeye başlamış kuzum. Sanırım kimyasal gebeliktenmiş o pozitif testler.üzüldük ama neyse hayırlısı buymuş demek ki.
Cane benim ovulasyon erken oluyo devam mi ki gene de.aa aşağı yukarı aynı zamanlarda öğreniyoruuzzzz boşver erken tabi dahaa ancak 4 kala falan yaparsın onu.. sen hala çalışmalara devam benceee:)
Sen ne datlisin panikim yaBilirim. Boğulacak gibi oluyo insan. Sanki nefes borusuna takılacak derken damağına yapışır iyice panik olursun. Halbuse yediğimiz yuttuğumuz lokmalar haptan daha büyük. Ben 2 yaşındayken cam şekerlerden bulup yemeye çalışmışım misafirlikte, koşarken nefes boruma kaçmış. Annem hastaneye yetiştiremeyiz diyerek bütün manevraları denemiş. Karnımdan bastırmış çıkmamış, ters çevirmiş çıkmamış, morarmaya kasılmaya başlamışım, parmağını sokmuş bakmış görünüyo şeker, bi daldırmış işaret parmağını çıkarmış şekeri. Annem nasıl yetişti parmağım oraya hala hayret ediyorum der. Ölümden dönmüşüm yani. O anı hatırlamıyorum ama travması yıllar sonra panik atak olarak dönmüş bana, yıllarca hap yutamadım. Hala bazen rüyamda boğazıma bişi takılır nefes alamayarak uyanırım. Hepsi geçti bi tek rüyalarımda kaldı artık. :) Sende de böyle bi anı mı var acaba?
Ben birazdan 1 yıldır ay ay kullandığım tüm takviyelerin listesini paylaşacam sizinle. Onu hazırlıyorum. :)
Dur daha bismillah yeni başladıkCane benim ovulasyon erken oluyo devam mi ki gene de.
Lambadadan bayilacaz garim
Hayirlisi inslalah. Sen devam ediyon mu
Sağol kuzu.. bir prg 13ü bir prg 14ü gösteriyor.. benim yumuşlar büyüyor dahaUww beybi.
Haydi kolay gele
Benim de bi prog 10u bi prog 11i didiydiSağol kuzu.. bir prg 13ü bir prg 14ü gösteriyor.. benim yumuşlar büyüyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?