- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.641
Ben yimirtlama günü sandimdi yaw. Felix baci regl mi dedi. Benim kafa yimirtalarda zaar@flx77 bat gününe 12 15 diyor, çalıştıysa da çalışmadıysa da artık beklemece :))
@Beste78 My tracker app kullaniorum ben memnunum.Hangi program bu canoo north ben de bi bakim, gerçi ovu testim var onda da görünüyor ama bi deneyim olmadı
Bu vitaminleri Dr mu yazdı yoksa kendin mi kafana göre aldın peki? Buarada tşk ederiz bilgilendirmeler için
gectigimiz hafta sana sorup getirttigim 3 vitamin ayrica, polen balla devam ettim ve dun uzayan şeffaf akıntım +su gibi akıntı farkettim. su gibi akinti her ay oluyodu ama , uzayan seffaf akintiyi 20 30 yas arasindan beri pek rastlamamistim. bir hafta da etki etmis olabilirmi ilaclar? bugun de ovulasyon pozitifİntihar ediyorum, öldürecem ulen kendimi diyerek iç. Uğraşsan ölmüyosun.O zaman hop diye gidiyo yemek borusuna Üzerine gitmen lazım. İlk önce en büyük hapı iç. Dilinin en arkasına yerleştir. Susamışken iç kocaman yudumlarla.
gectigimiz hafta sana sorup getirttigim 3 vitamin ayrica, polen balla devam ettim ve dun uzayan şeffaf akıntım +su gibi akıntı farkettim. su gibi akinti her ay oluyodu ama , uzayan seffaf akintiyi 20 30 lu yaslardan beri pek rastlamamistim. bir hafta da etki etmis olabilirmi ilaclar? bugun de ovulasyon pozitifpazar günü tek iliski var, bizimki sperm testine randevu almış burdan, ve suan perhizde yani yumurtayı degerlendiremicem ama, ilaclarin etki ettiğini dusunuyorum bence kaliteli bir yumurta oldu bu ay .
Ozellikle o uzayan, şeffaf akintiyi mi watery denen supsulu akintiyi mi degerlendirmek lazim kigectigimiz hafta sana sorup getirttigim 3 vitamin ayrica, polen balla devam ettim ve dun uzayan şeffaf akıntım +su gibi akıntı farkettim. su gibi akinti her ay oluyodu ama , uzayan seffaf akintiyi 20 30 yas arasindan beri pek rastlamamistim. bir hafta da etki etmis olabilirmi ilaclar? bugun de ovulasyon pozitifpazar günü tek iliski var, bizimki sperm testine randevu almış burdan, ve suan perhizde yani yumurtayı degerlendiremicem ama, ilaclarin etki ettiğini dusunuyorum bence kaliteli bir yumurta oldu bu ay .
ya benim cok garibime gidiyor sanki altima isemis gibi oluyorum her seferin de baya baya geliyor, o sulu akınti. sizlerde oylemisiniz okadar yogun geliyormu ?Ozellikle o uzayan, şeffaf akintiyi mi watery denen supsulu akintiyi mi degerlendirmek lazim kiyoksa topunu birden mi
ben flo kullanıyorum cok uzun zamandir. ve ovulasyon testiyle cogunlukla birebir gidiyorHangi program bu canoo north ben de bi bakim, gerçi ovu testim var onda da görünüyor ama bi deneyim olmadı
Benim uzayan seffaf akinti once, su şarildamasi sonra geldi. Panik demisti ya suyum geldi dedim diye oyle olduya benim cok garibime gidiyor sanki altima isemis gibi oluyorum her seferin de baya baya geliyor, o sulu akınti. sizlerde oylemisiniz okadar yogun geliyormu ?
once o geldi bir saat sonra seffaf uzayan akinti. ben ovulasyon testi yapıyorum onceki aylardan da dikkat ettim.
o su gibi akıntı aksam ustu geldi hep ve ertesi gün ovulasyon pozitifti. demekki onu gorunce degerlendirmek lazım !
ya benim cok garibime gidiyor sanki altima isemis gibi oluyorum her seferin de baya baya geliyor, o sulu akınti. sizlerde oylemisiniz okadar yogun geliyormu ?
once o geldi bir saat sonra seffaf uzayan akinti. ben ovulasyon testi yapıyorum onceki aylardan da dikkat ettim.
o su gibi akıntı aksam ustu geldi hep ve ertesi gün ovulasyon pozitifti. demekki onu gorunce degerlendirmek lazım !
Paniik, bu akinti konusuna sen de bi aciklik getiriversene bacim nasil oluyo? Once uzayan, seffelar, sonra sulu ya da vice versa mi?Evet benim her yumurtlama dönemi öyle olur. Hatta ağrım da olur biraz. Yumurtanın ne taraftan geldiğini anlarım. :)
Ozellikle o uzayan, şeffaf akintiyi mi watery denen supsulu akintiyi mi degerlendirmek lazim kiyoksa topunu birden mi
Allah bereketini arttirsin yarabbimO dönemi iki günde bir komple değerlendirmeniz lazım. Şeffaf uzayan akıntı yumurta çatlamak üzere demek. Çok önemli o. En bereketli gün. :)
Paniik, bu akinti konusuna sen de bi aciklik getiriversene bacim nasil oluyo? Once uzayan, seffelar, sonra sulu ya da vice versa mi?
Kuzum bende takvimim ve flo var.Hangi program bu canoo north ben de bi bakim, gerçi ovu testim var onda da görünüyor ama bi deneyim olmadı
Ya benim uzayan akıntım azıcık oluyor,2 aydir hemen ovu testi yaptim o az akıntı olduğu gün silikti test, aha dedim, buyuyemeden çatladı demek yumu dedim, ertesi gun pik oldu, biyerde yanlis var ama nerdeya benim cok garibime gidiyor sanki altima isemis gibi oluyorum her seferin de baya baya geliyor, o sulu akınti. sizlerde oylemisiniz okadar yogun geliyormu ?
Hadi hayirli haberler al insAllah, hepimiz alalim, değişsin sayfanin ismi :)Merhaba son 10 15 sayfayi okudum Allah kucaginiza almayi nasip etsin hamişlerin benim gibi bekleyenlerde bir an önce meleklerimizin hayirli haberlerini alalim insallahbende bu ay klomen kullandim ve beklemedeyim 1 hafta sonra kan verecegim
aynen ben de öyleyim sira kimin biliyorum. kız panic senin artik isin yok bunlarla ne harikaEvet benim her yumurtlama dönemi öyle olur. Hatta ağrım da olur biraz. Yumurtanın ne taraftan geldiğini anlarım. :)
ben taa nezamandiir sulu haric gormemistim onu. az olmasi cok olmasi onemli degilmis onun. yumurta yakin diyormus oyuzden ertesi gün pik oluyor.testimin pik yaptigi günün bir gün oncesi karnım gaz doluyor benim o bile yetiyor bana, diyorum yumurta geldi geliyor. gaz oluyomu sende deYa benim uzayan akıntım azıcık oluyor,2 aydir hemen ovu testi yaptim o az akıntı olduğu gün silikti test, aha dedim, buyuyemeden çatladı demek yumu dedim, ertesi gun pik oldu, biyerde yanlis var ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?